microlab Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) Temat zakładam tylko dlatego, aby ktoś nie wymyślił kolejnego SWOJEGO sposobu nazywania tematu serii, ogólnie mam takie skryte marzenie, że jakiś mod/admin to znormalizuje, bo dostaję szału. xd No i druga sprawa, zakładanie super interesującej ankiety, którą każdy i tak ma dupie. Od ankiet jest typer Ravena, on nawet tam wrzuca takie łądnie pie charty, także gorąco polecam, Moi Drodzy Panowie. Jedno jest pewne, Lebrony są mocnym faworytem w tej serii, ale z tak grajcym Jamesem to dzisiaj postawiłbym tylko GSW w roli faworytów. Rox niech najpierw pokażą z czego są ulepieni w serii na zachodzie. Celtics są zdziesiątkowani, brakuje talentu, ale chyba wszyscy mamy wrażenie, że mogą się mocniej postawić, niż rok temu (nawet z Thomasem). Dla Raptors Cavs są fatalnym matchupem, a łącząc to z ich pełnymi gaciami, gdy tylko widzą Króla to mamy to, co mamy. Pacers pokazali, że z sensownym gameplanem i mindsetem można grać z Lebronami jak równy z równym. Boston ma ciała na Lebrona. Brown, Tatum, Smart, Morris, Horford to są ludzie, którzy okazyjnie go pobronić i sprawić, zeby jednak wybrał fadeaway. Z drugiej zaś strony seria z Sixers pokazała, że korzystanie z Bellinelich (Korverów) będzie karane przez Stevensa i już czekam na crossovery Tatuma na nim. Inne pomysły, takie jak Kevin Love na centrze to również szansa, że ten atak nie będzie taki kulawy. Dużo leży w głowach graczy Bostonu i jeśli wyjdą w gazie, jak przez wiekszość tych PO, to mogą urwać kilka meczów (u siebie). Jeśli zaś ostygną to może skończyć się szybkim 4-1. Ja jednak licze na ten pierwszy scenariusz i spodziewam się długiej, ciekawej serii. Edytowane 10 Maja 2018 przez microlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Bez emocji podszedłem do serii z Pacers, bez emocji podszedłem do serii z Raptors, bez emocji podchodzę do serii z Celtics i bez emocji podejdę do serii z Warriors. Gdyby zamienić czasy, ten post nadawałby się na komentarz aż dwóch PO z rzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 @microlab wiesz, że "fikuśne" nazwy tematów tworzą sami modzi przenosząc offtop z innych tematów? :] U Ravena postawiłem 4-2 dla Bostonu i podtrzymuję swoje zdanie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Akurat te nazwy wydzielonych tematów to złoto dla mnie! Chodzi mi o to, że nazwy serii playoffowych sa zawsze nazywane w inny sposób, runda: ecf/east finals/finały wschodu, seedy (1)/[1]/1, nazwy drużyn skrótowe/nieskrótowe, uderza to w moje poczucie harmonii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Zapomniales o naszym 2nd round rookie, stawiam ze w tej serii spedzi duzo czasu na parkiecie.In Semi we trust the process. Boston w 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Życzeniowo Boston 4-3. Przewaga parkietu plus brak kupy w majtkach i można powalczyć z Jamesem bez kompleksów. Celtics to ekipa konkretnych gangusów. Niby skazani na pożarcie, ale to nieprzyjemny underdog, który kąsa i nie pieści się z nikim. Love, Clarkson, Korver, Hill to miętusy, nikt przed nimi nie klęknie. Bostońskie bullterriery kontra kosmita James. Oby to była długa, pasjonująca seria. Prawdziwa uczta. To jest w końcu to, co Wschód ma najlepszego w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) Imo jeśli James dostanie od tej zbieraniny jakiekolwiek solidne wsparcie, to Cavs w 5-6. LBJ to nie jest nabijanie statów a'la Westbrook. Ten człowiek sam wygrywa całe serie, określenie "lebronto" nie wzięło się znikąd. Jedyne co można zrobić, to postawić przy nim Ojejeje, żeby ograniczył jego wjazdy, bo za 3 jest ostatnio cienki jak sik węża. Ale kto wie, może dzieciaki się zepną, Horford trochę pogwałci w post i spotkamy się w okolicach g7? Umysł mówi Cavs, serce wiadomo . Edytowane 10 Maja 2018 przez delfin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilio1982 Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Jeśli Boston nie pęknie to stawiam na nich 4:2 w innym przypadku to 4:1 dla Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Jak Love & Co zagrają swoje, to wiadomo jak to się skończy, może być ciekawie jak Boston będzie mógł ignorować open looki Greena czy JRa wzorem Indiany. Boston ma gorszy zestaw do bronienia LeBrona niż Pacers/Raptrs, więc przynajmniej Bron sobie ponabija statsy. :] Brak rim protectora i Morris z Horfordem przez większość czasu na LeBronie? That's brutal. Bez emocji podszedłem do serii z Pacers, bez emocji podszedłem do serii z Raptors, bez emocji podchodzę do serii z Celtics i bez emocji podejdę do serii z Warriors. No, niech odejdzie z tych Cavs. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Biorąc pod uwagę, że po kontuzji Haya a potem jeszcze Irvinga ten sezon miał być sezonem straconym, to chyba każdy kibic Celtów jest zadowolony z tego, co ta drużyna osiągnęła. Oni już nic nie muszą, co nie znaczy, że na luzie podejdą do serii z Cavs. Mam nadzieję, że nie będzie sytuacji, że za bardzo chcąc, kompletnie się spalą. Odnośnie typowania - wiadomo, czego chciałoby serce, wiadomo, co podpowiada rozum. Zwłaszcza pamiętając ubiegłoroczne playoffs. Bardzo ważny w mojej ocenie dla przebiegu tej serii będzie pierwszy mecz. Mam nadzieję, że nie będzie sytuacji, że pod koniec drugiej kwarty będzie -20-kilka i balonik pęknie. Jeśli udałoby się wygrać g1, wtedy otwarłaby się szansa na dłuższą serię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Młody Tatum i LBJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Koszulka kobasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Koszulka kobasa? Może to koszulka Derona Williamsa? On grał z ósemką w ASG z tego co pamiętam, Kobe grał z 24. Przynajmniej w czasach tego zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) https://www.bostonglobe.com/lifestyle/names/2018/05/10/that-time-jayson-tatum-asked-lebron-follow-him-twitter/8tsBKHNWQz64WSqkaLZ51H/story.html Kobe Edytowane 11 Maja 2018 przez Maju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Tatum był/jest fanem Bryanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Może to koszulka Derona Williamsa? On grał z ósemką w ASG z tego co pamiętam, Kobe grał z 24. Przynajmniej w czasach tego zdjęcia. Nie wiem z kiedy jest to zdjęcie, ale koszulka jest chyba z 2006. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 W Celtics to Morris robi za weterana. A sądzę że Ale ma ponad połowę z tej liczby Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Al+Bayness mają >50% tych minut. Ciekawe zestawienie by było ile minut prowadzenia James vs Boston ma a ile obecny team vs James. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 W Celtics to Morris robi za weterana. A sądzę że Ale ma ponad połowę z tej liczby Celtics i jeszcze Al chyba 2% minut przeciwko Jamesowi byl na prowadzeniu w jakimkolwiek PO meczu/serii. Morris : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi