Eld Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 8 minut temu, january napisał: 12 zespołów jest już poza grą, więc krótki raport finansowy: *przypominam, iż wciąż możliwe są lekkie zmiany - jak ktoś będzie wykonywał jeszcze cash transactions **kwoty wedle projected luxury tax 136,6 mln$ Ekipy bez HC: Nets, Pistons, Clippers, Spurs @kolader, @ozzy110, @Braveheart22, @ignazz - brak HardCap, reset niekorzystny. Jazz @Szulim - brak HC, zdecydowanie korzystny reset. ------ Ekipy z HC: Celtics @Principe HC 132,4 mln, reset niekorzystny. Raczej stabilnie finansowo, wystarczy brak totalnych szaleństw Bulls @Pablo81 HC 127,1, brak możliwości resetu. Tutaj Bulls doliczając wysoki 1st będą raczej troszeczkę ponad HC, więc będą musieli wykonać jakieś nieznaczne posunięcia na rynku transferowym ograniczające koszty. Hawks @eMeS HC 131,9 mln, muszą się zastanowić czy robić reset. W Atlancie powinni spokojnie przemyśleć offseason, sam HC na 21/22 przy ogromnym capspace nie jest problemem, ale ju włączenie resetu powinno być zależne od przyszłorocznych planów. Wizards @Sylvinho. HC 126,2 mln, brak możliwości resetu. Sytuacja Wizz niezmiennie arcytrudna, już teraz są powyżej HC w swych umowach. Sylwek ponownie musi kombinować i łączyć tworzenie jak najmocniejszej ekipy wraz z koniecznymi oszczędnościami. Grizzlies @BMF HC 130,3 mln, brak możliwości resetu. Ogromny capspace, więc HC nie jest żadnym problemem, pytanie na co spożytkują pieniądze w tym offseason. Pelicans @MarcusCamby HC 118,3 mln, brak możliwości resetu. Operować będą na capspace, więc wciąż mieć będą pole manewru, niemniej szaleć na rynku nie mogą, bo będą mogli wydawać niewiele więcej niż wynosić będzzie SC. Roster za to prawie wypełniony już zawodnikami, więc powinni sobie poradzić. Blazers @Ashigaru HC 115,3, brak możliwości resetu. Po wypełnieniu 1st round pickami draftu 2021 rosteru będą mniej więcej na poziomie swego HC, może go trochę przekroczą - więc będą musieli obserwować sytuację i być może dokonać pewnych małych usprawnień finansowych, ale szykuje się spokojne lato w Hinkietonie. Po 1R PO zrobię następny update. Strasznie cenię i lubię te Twoje podsumowania. I to na serio piszę. Dzięki czemu człowiek na bieżąco wie na czym stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 CZy ktoś jest w stanie powiedzieć mi coś więcej na temat na czym polega reset i po co się go robi? @january może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 3 godziny temu, Szulim napisał: CZy ktoś jest w stanie powiedzieć mi coś więcej na temat na czym polega reset i po co się go robi? @january może? Gdzieś jest w regulaminie ale on jako jedyny rozumie język elfów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 25 minut temu, Eld napisał: Gdzieś jest w regulaminie ale on jako jedyny rozumie język elfów. Właśnie chciałbym rozjaśnić ten język, bo regulamin czytałem, o resecie również ale nie widzę do końca dlaczego tak robić konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Dzięki @january - tak mniej więcej zrozumiałem ten zapis także chętnie wrzucę reset po sezonie a międzyczasie może coś wykombinuje z cashem jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 W dniu 4.06.2021 o 22:17, Szulim napisał: a międzyczasie może coś wykombinuje z cashem jeszcze Mnie się szykuje spory zarobek, a tak się składa, że w następnym okienku kończy Ci się ochronka więc szykuj tam coś fajnego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 26 minut temu, Eld napisał: Mnie się szykuje spory zarobek, a tak się składa, że w następnym okienku kończy Ci się ochronka więc szykuj tam coś fajnego . To chyba ty szykuj jak chcesz mój wolny cash przed resetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 13 minut temu, Szulim napisał: To chyba ty szykuj jak chcesz mój wolny cash przed resetem Nie mogę już więcej przyjąć. Mam maksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 4 minuty temu, Eld napisał: Nie mogę już więcej przyjąć. Mam maksa. Ale jak chcesz oddać to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 10 godzin temu, Szulim napisał: Ale jak chcesz oddać to zapraszam Jestem rodowity Krakus. Bardzo lubię pieniążki. Więc odpowiedź brzmi nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zapraszam do rozmów o cashu @MMM2121 @Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 @january w której komórce jest zarobiony pieniążek? Czy wystarczy sobie odjąć base salary 115.000.000 od kwoty 145.917.000 jakie zarobiłem i mam do dyspozycji 30.917.000. Czy może to jest ~146M minus wydatki czyli ~110,5M? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 @january powiem Ci ze kawał dobrej roboty i dzieki za prowadzenie tego bo to chyba coś co bez Ciebie by pierdolnelo równo No jak widze szykuje się fajne lato u niektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 5 godzin temu, january napisał: To, masz w arkuszu kolumnę K "20/21", kurczę wydawało mi się, że to czytelnie jest Ooooo jak dużo pieniążka. A jeszcze półtorej roku temu groziło mi bankructwo i miałem hardcap . A tu teraz proszę. Nie dość, że odrobione straty to jeszcze +35,2M na plusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 @january Przepływ gotówki jeszcze na sezon 2020/21 pomiędzy Mavs, a Bucks. Mavs oddają 5,417, Buck dostają 5,417. Uwzględnij to proszę w swojej tabelce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 @january Poniżej spis cash transaction po tym jak CM przeszedł się z kubkiem na drobne pomiędzy innymi GMami. Poniżej co uzbierał: Utah ---> Knicks: 1,3M Dallas ---> Knicks: 0,2M Raptors ---> Knicks: 0,2M Cavaliers ---> Knicks: 0,2M Orlando ---> Knicks: 0,2M Spurs ---> Knicks: 0,2M Nets ---> Knicks 0,2M Grizzles też chcieli coś wrzucić do kubka ale wyszło, że jedyne co mają w kieszeni to pieniądze z Monopoly i żetony na karuzelę. Wprowadź proszę to do swojej zakładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 @january Cash transaction na 2020/21 --------------- Cavs - Rockets CLE in: - CLE out: 5,417 M $ HOU in: 5,417 M $ HOU out: - ================================================================================ @january kolejny cash transaction: ----------------- Memphis Grizzlies - Orlando Magic MEM out: #56 MEM in: #59, 0,3mln$ cash ORL out: #59, 0,3mln$ cash ORL in: #56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 @january - cash transaction do wprowadzenia na ten sezon 2020/21 -------------- W dniu 23.07.2021 o 10:45, Alonzo napisał: Chicago Bulls - Orlando Magic CHI out: #59, 2nd GSW'27 CHI in: 5,117mln$ cash ORL out: 5,117mln$ cash ORL in: #59, 2nd GSW''27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 @january - kolejny cash transaction do wprowadzenia na ten sezon ---------------- 6 godzin temu, człowiek...morza napisał: MIA - NYK MIA out: 0,2 mln cash MIA in: NYK out: NYK in: 0,2 mln cash @tangiers ------------------------ Wprowadzone przez Elda =========================================================================== @january - jeszcze jeden na ten sezon: Godzinę temu, tangiers napisał: 76ers - Heat 76ers in: 5.2 mil 76ers out: 2rd 22 najlepszy z (IND, TOR, HOU/PHI - better) + #52 2021 MIA in: 2rd 22 najlepszy z (IND, TOR, HOU/PHI - better) + #52 2021 MIA out: 5.2 mil ------------------------ Wprowadzone przez Elda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 @january kolejny na ten sezon, ale pewnie już o nim wiesz: 2 godziny temu, january napisał: Lakers- Grizzlies LAL out: OKC/POR 27 2nd worse, 0,2 mln Cash MEM in: OKC/POR 27 2nd worse, 0,2 mln Cash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi