Skocz do zawartości

Marzec w Jeziorolandi

Air

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda ze Gasol wypada na dwa tygodnie. Bedzie ciezko, jednak licze na zwyciestwo z Jazz i Mavs trzeba powalczyć. Ważne by na PO wrócil Gasol i Andrew i bedzie dobrze.

BTW panowie wróciłem:)

Powiem narazie krótko - - po prostu bbbooosko :D (w świeta przygotuje obszerną relacje, teraz juz praca mnie goni)

Tego nie mozna chyba opisac w słowach... z naszej ekipy to najlepszy chyba to Roony jest przemily i zabawny, najlepiej jednak wspominam Corego McGettego (czy jak to sie pisze)- koles jest super. Sam zaczepia fanow, szczegolnie tych ktorzy kupuja jersey clippers ubrani w zolta koszulke, fioletowa czapke i plecak lakers:)))) Bynum jest tak przejebanie wysoki i dobrze zbudowany ze zwykli ludzie przy nim to mrówki. Uszy Farmara sa wieksze na zywo (: A Jax to juz zupelnie inna bajka... No nie wiem od czego zaczac opisywac, po prostu nie wiem... wiem jedno, ze nie zaluje zadnego dolara :)))

Mam 5cio godzinny film (moze skleje jakiegos mixa), zdjecia dostane pocztą to odrazu wrzuce, autografy wszystkich (dzieki Roonemu) prócz Odoma (dziwny jakis) i niestety BB2 Sashy (spoznil sie czy cos takiego) :D Mecz z Miami nudnawy choc przez caly czas trzesmy mi sie rece i wogole nie wiedzialem co i jak z podniecenia.. a mecz z Mavs - poezja 8) Ta atmosfera to wszystko piekne, po prostu - nawet nie liczylem, nie wiedzialem ze bede na tym meczu. Na samym koncu SC, gowno bylo widac ale bylo warto.. Zaliczylem tez gówniany mecz Clippersów, przybilem piatke z brandem i umarłem ze szzczescia;)

Wiecej napisze rowniez w piatek, do piatku napewno nie przysiada na dłużej:| - tak to jest jak jedzie sie na pare dni a zostaje maksymalnie dlugo jak mozna(:

ps. Tacos nic specjalnego, choć całkiem calkiem :D

Aa i jak ktos wybiera sei do LA, to ma wziasc Polska kiełbase - obiecałem(:

Az Twojego posta przeczytalem dwa razy, bo dawno na tym 4um nie czytalem nic tak ciekawego ;-) CZEKAMY NA WIECEJ :!: :!: Dawaj obszerna relacje :)

k****, Michalik widze, że zaszalałeś, pojechałeś na jeden mecz - z Miami, a zostałeś jeszcze na Mavs i mecz Clippersów, a do tego masz autografy, z tego co piszesz to gadałeś nawet z zawodnikami Lakers. :shock:

k****, kosmos, chłopie, jesteś teraz idolem na forum :wink:

Dawaj jak najszybciej wszystko co masz z tego wyjazdu. :)

przyszlo nam na to troche poczekac:) no ale nareszcie:)

wez napisz jak ty sie dorwales do chlopakow do turiafa? na treningi laziles? domniemam ze skoro obiecales komus kielbase to chyba musiales chwilke pogadac z chlopakami. faq. nie wierze farciarzu. czekamy na fotki i relacje. tylko opisz dokladnie co i jak. ja juz uzbieralem 1000zl na wyjazd.

ale plany mi chyba pokrzyzuje troche dziecko ktore mi sie w listopadzie urodzi no i jak widze kolejne aukcje na ebayu z koszulkami kobego czy bynuma czy retro corey blounta to nie wiem kiedy dozbieram. ale dramatycznie ci zazdroszcze. mam nadzieje ze wyblagales od nich chociaz jakis tshirt treningowy czy cos?:) jaaaa

poprawilo mi to troche humor

ale w zwyciestwa z mavs i jazz i tak nie wierze:)

ale moze sie zdziwimy.....

grabos nie przesadzaj.

idolem to ja jestem bo mam meczowke sashy:d

Wygląda na to, że Pau może opuścić trochę więcej niż te 3 następne mecze wasze :) Módlcie się, żeby wam ten Bynum jak najszybiciej wrócił, bo jeszcze poza PO wylecicie ;)

M nie powiem, że strasznie zazdroszczę, bo jednak LAL mnie rajcują kompletnie, choć zobaczenie samego KB w akcji na żywo to jednak łakomy kąsek ;) Chętnie bym się także wybrał kiedyś na podobny trip, ale jak narazie nie za wiele jest okazji :P

lucasso nie strasz...

z gasolem sprawa wyglada tak ze wypada nam minimum na ta serie wyjazdowa. sam powiedzial ze to taki sam uraz jak mial w tym sezonie w memphis a to go odsunelo od gry na 2 tygodnie. pozostaje miec nadzieje ze i tak bedzie w tym przypadku. ze te n tygodnie to max. czyli wrocilby kolo 28

gramy w tym czasie

@dal

@uta

sea

gsw

@gsw

cha

i 28 z memphis

30 z was

jezeli by przyjac ze faktycznie wroci dopiero po 28 tygodniach to oprocz spotkan z dal i uta mamy szanse wygrac wszystko, choc bez gasola wygrac w oakland bedzie b. ciezko a te mecze z warriors x2 sie beda liczyly.

ale nie jest tak zle. reszte spotkan juz jestesmy w stanie wygrac bez gasola wiec scenariusz z lakers poza po sie raczej nie sprawdzi.

podobno po meczu w utah powinien wrocic juz do skladu mihm. w 2 tygodniu kwietnia wraca bynum i na po ariza ale to jeszcze przyjdzie czas by o tym pogadac.

edit: dzieki bogu wchodzimy w okres w ktorym zaczynaja sie coraz czesciej mecze pomiedzy ta "zlota?"8-9 zachodu i do konca miesiaca kazdemu dopiszemy jeszcze po 2-4 porazki wiec jest szansa ze nawet zaliczajac to L4 i pozniej jeszcze zaliczajac jakas wpadke z warriors czy np washyngtonem to wciaz bedziemy w grze i wciaz bedzie szansa nawet na 1 seed.

BB2 - dziecko? no laaaaadnie. to ja proponuje imie Sasha - obojetnie czy chłopak czy dziewczynka ;]

a co do kasy - olej koszulki. moze w LA dostaniesz bokserki Mihma :] Jesli chodzi o mne, to kase mysle bym zebral, tylko niech znajdzie sie ktos zorientowany, kto to wszystko zorganizuje i bedzie ok. po tym poscie Michalika napalilem sie jeszcze bardziej.

btw. z tym Gasolem nie wiadomo, ale na razie nie wyglada to zle. Panike zasial troche niejaki Gumby, ktory napisal, ze to moze potrwac dluzej, niz dwa tygodnie, ale sam Pau jak i inni w LA sprawiaja bardziej optymistyczne wrazenie.

jendras trafiles;)

moja kobieta, notabene fanka lakersow, ktora w dniu meczu spi w moich koszulkach jeziorowcow i ktora zarazilem miloscia do jeziorowcow, jest wielka zwolenniczka imienia....... sasha:)

ja raczej chce alojzego badz... lamara:) lamar mi sie qrewsko podoba, jej zreszta tez ale jest jeden warunek. lakers musza w tym roku zdobyc misia. jak nie to bedzie cos pomiedzy alojzym a sasha:) ale do listopada jeszcze troche zostalo. a nie daj boze bedzie dziewczynka. choc sasha dziewczynka tez nie jest zle:) tak czy siak jest wesolo.

to naprawde nie jest glupia opcja zeby sie zebrac i poleciec do usa w tym samym terminie. ale w gre wchodzi przyszly sezon. okolice stycznia-marca? mam nadzieje ze do tego czasu amerykanie zniosa wize, dolar spadnie do 2.0 a my polecimy ogladac mistrzow nba:) michalik juz wie co i jak. wiec da nam wskazowki. a odosnie koszulek. dzis wyhaczylem taki dres szary reeboka lakersow... oczywiscie vujacica:) w takich dresach smigaja na treningach czesto:)

odnosnie kontuzji. ten gumby to podobno jakis insider. podobno przewidzial jakis transfer chyba arizy. podobno wg niego bynum moze w kazdym momencie wznowic treningi bo jest juz w stanie tylko lakers nie chca za wczesnie ryzykowac.

zobaczymy. dla mnie najgorszy scenariusz z gasolem to te 2 tygodnie. dzis moze cos powiedza na temat tego urazu. podobno opuchlizna schodzi i bycmoze bedzie to wsszystko szybciej...

tymczasem pozostaje nam sie cieszyc pierwsza wspolna fotka bynuma i gasola:)

Dołączona grafika

a co do kasy - olej koszulki. moze w LA dostaniesz bokserki Mihma :] Jesli chodzi o mne, to kase mysle bym zebral, tylko niech znajdzie sie ktos zorientowany, kto to wszystko zorganizuje i bedzie ok. po tym poscie Michalika napalilem sie jeszcze bardziej.

panowie, wchodzę ;] jeśli znajdzie sie ktoś oprócz mnie skory na taką przejażdżkę to jestem w stanie wyłożyć na to kasę. Także Jendras, bb2 - może być nas już 3 ;) także z tego miejsca chciałbym prosić Zmaziaa, żeby oprócz dokładnej relacji rozpisał nam tu koszty takiej imprezki :)

PS. a co do dziecka (gratulacje ;]) to proponuję Shaquille (choćby na drugie :wink: ). Tylko błagam, nie idź w ślady państwa Bryant i nie daj imienia w stylu "Schabowy" albo "Mielony" :wink:

BB2 - dziecko? no laaaaadnie. to ja proponuje imie Sasha - obojetnie czy chłopak czy dziewczynka ;]

Jak chłopak to niech będzie Kobe a jak dziewczynka to Bryant :twisted:

moja kobieta, notabene fanka lakersow, ktora w dniu meczu spi w moich koszulkach jeziorowcow i ktora zarazilem miloscia do jeziorowcow, jest wielka zwolenniczka imienia....... sasha:

Kasia? ;)

A tak swoją drogą to gratuluje BB2 ale przy okazji wyrażam zaniepokojenie o spore prawdopodobieństwo braku wolności słowa w twoim domu i wychowywaniu dziecka w skrajnej lakersowskiej ideologii, co doprowadzi do szerzenia się tego groźnego populistycznego kultu na świecie :roll: Mam nadzieję że Ty jak i wybranka TWojego serca staniecie jednak na wysokości zadania, a dziecko wychowacie w liberalnie-kibicowskich warunkach, a ono samo wybierze słuszną drogą czyli zapewne LeBrona/Iversona. 8)

btw. z tym Gasolem nie wiadomo, ale na razie nie wyglada to zle. Panike zasial troche niejaki Gumby, ktory napisal, ze to moze potrwac dluzej, niz dwa tygodnie, ale sam Pau jak i inni w LA sprawiaja bardziej optymistyczne wrazenie.

odnosnie kontuzji. ten gumby to podobno jakis insider. podobno przewidzial jakis transfer chyba arizy. podobno wg niego bynum moze w kazdym momencie wznowic treningi bo jest juz w stanie tylko lakers nie chca za wczesnie ryzykowac.

GUUUMBI?????? :shock: :? świat staje na głowię naprawdę.. Tomek zdrada, a jeszcze niedawno pisałem do Ciebie.'Gumbi broni,Gumbi radzi,tylko Gumbi Cię nie zdradzi;-]' a tutaj proszę :? WSTYD!

Panowie, macie 4-tego na liście wyjazdowej do L.A. Gdyby "problem logistyczny" został rozwiązany :D nie widzę żadnych przeszkód! Od jutra moja wydajność w pracy wzrasta o 200% ;)

Czekam na relację, fotki i...Michalik, po co nam mix? Wrzucaj cały film :D (dopuszczalna cenzura, a moze inaczej - interesuja mnie tylko fakty zwiazane z Lakers'ami ;) )

Odpowiem na wszystko jak mowilem w swieta. Gadać gadałem, zdziwilo najbardzije mnie to, ze niektorzy ich traktuja jak normalnych ludzi - na codzien ich widuja i spotkanie z turiafem nie robi na nich wrażenia..

BTW, ciekawy news:

Pro Basketball News is reporting that the Lakers and Clippers will make a serious run at acquiring Gilbert Arenas this offseason.

The Clips might have the tools to get this done, but the move would seem to make little sense for the Lakers. They already have several large contracts on the roster and Kobe Bryant and Andrew Bynum need a pass-first point guard, and not another scorer.

Za MLE czemu nie:D

zaraz cie michalik zaczniemy traktowac jak insidera:)

przyjscie arenasa traktuje raczej jako info z gatunku sajns fikszyn

a jezeli w gre wchodzi odom i fisher to nie wiem czy gra jest warta swieczki. odom sie zapowiada na niezlego wymiatacza przy gasolu i bynumie. pozostaje liczyc na to ze fish i farmar sie zemna bo stac ich na to. tej ekipie naprawde niczego nie brakuje tylko zdrowia.

edit:

owszem to dopiero 1 polowa ale wyglada na to ze bede musial chyba troche odszczekac to co napisalem. wycieczka na sale treningowa jak najbardziej okazala sie sluszna. graja fenomenalnie.

+21 w jaskini lwa do przerwy i okrzyki mvp. lol. odom miazdzy.

jedziemy dalej. poki co jestem w szoku.

edit2:

32 minuty swietnej gry. co sie stalo pozniej nei mam pojecia. ale oprocz tego ze niektorzy pokazali ze maja jaja(radman 3x3, sasha steale i ten buzzer beater) i tego ze mielismy niezlego farta.

zasluzenie czy nie. wygralismy i to ie dzis liczy. nie wierzylem ale okazalo sie ze jak kazdy cos doda i znajdzie sie jakis xfactor jak dzis radmanovic to mozemy wygrac. taiego wsparcia kobemu i lamarowi zabraklo w poprzednich meczach.

naprawde jestem w szoku. warto bylo znow nie spac....

dallas z kiddem wygladaja duzo gorzej niz bez kidda. nie wiem czy wyjdzie im na dobre oddanie harrisa. ale to nie nasz problem.

witam

na forum jestem wlasciwie nowy ale poczyttywalem was od ladnych 3-4 lat :twisted:

odnosnie meczu to bylem pod wrazeniem pierwszej polowy i jakiejs malej czesci 3q to co oni wtedy robili z mavs to przechodzi ludzkie pojecie :twisted:

kobe i lamar zagrali tak jak powinni zagrac ale np taki radman to mecz zycia zagral a zreszta nie tylko on wszyscy zagrali swietni

PS. dzieki temu zwyciestwu zrownalismy sie z houston i new orleans i pozostaje tylko liczyc ze pau szybko wroci bo suns sa juz bardzo blisko

Bardzo ważne zwycięstwo dla nas, gdybyśmy teb mecz pregrali, to nie prowadzilibyśmy na Zachodzie, a tak udalo nam się to prowadzenie utrzymać i bardo dobrze.

To był naprawde dziwny mecz, pierwsza polowa to niesmaoiwte zaskoczenie, bo jednak graismy bez Gasola, a w tej cześci gry Mavs nie mieli nic do powiedzenia.

Niestety nie udało się utzrymac takiego poziomu gry prez cały mecz no i w pewnym momencie było gorąco, ale to nie ma żadnego znaczenia, to my wygraliśmy, mimo, że przed mecze, nawet my wątpiliśmy w zwycięstwo. Nie dośc, że wygraliśmy, to nie było do tego potzrebny żaden mega mecz Kobego. Zagrał bardzo dobrze, ale wygralismy jako drużyna i to cieszy.

Teraz Jazz i porazka jest prawdopodobna, ale nie można tracic nadziei, bo zansa na wygraną jest jak w kazdym meczu, moze tym razem Kobe zazaleje i znowu wygramy.

warto było zarwać nockę dla takiego meczu chociaż nie powiem gdyby Lakers oszczędzili nam nerwów w drugiej połowie też bym się nie obraził

te ostatnie trzy minuty trzeciej kwarty kiedy Bryant zszedł po 4 faulu były tragiczne, w tak krótkim czasie z 22 punktowego prowadzenia zrobiło się +12 i Mavs odzyskali wiarę w zwycięstwo. Walton znacznie przyczynił się do tej dobrej gry Mavs, katastrofa w obronie, w ataku błędy, parę gwizdków też było dobrych np. "blok" Dirka na Ronnym, który sam na sam z koszem szedł Nowitzki popchnął go w trybuny i zaliczono mu blok :? podobała mi się gra Lamara skuteczność do dupy, ale zdecydowanie wolę Lamara z 17 punktami przy skuteczności 5-15 niż takiego gdzie ma np. 3-6 z gry i w ogóle go nie widać, zrobił kawał dobrej roboty przeciwko Dirkowi, ale ten grał świetny mecz, w ogóle nie miał wolnych pozycji Lamar siedział na nim cały czas a ten i tak trafiał trudne rzuty. Kobe świetna pierwsza połowa, szkoda tylko, że trochę była zmarnowana nie powinien był już wracać do gry w czwartej kwarcie, ale niestety musiał. Bohaterem ostatniej kwarty niespodziewanie został Radman, idealny moment wybrał by zacząć trafiać z dystansu zwłaszcza po tym co wyprawiał Walton.

Mavs podobnie jak Suns po tych wymianach są dla nas łatwiejsi do ogrania, stracili na szybkości jedni i drudzy możliwe, ze z pewnymi zespołami są groźniejsi teraz, ale akurat dla Lakers wręcz przeciwnie dlatego badboys mówiłem, że Mavs nie ma się co specjalnie przejmować 8)

van prowadzenie mielismy 25 a nie 22

i mavs zrobili run 14-1 chyba schodzac z 25 na 12

blok dirka na turiafie to faktycznie byla lekka przesada:)

odnosnie turiafa, to choc goscia kocham jak kazdy fan la uwazam ze ma straszny problem z wykanczaniem akcji. nie wie mczy pracuje z jabbarem. ale przydaloby mu sie troche treningow bo z tych sytuacji ktore ma powinien spokojnie robic 10ppg a srednia w sezonie ma zaledwie 6. mam nadzieje ze w przyszlym sezonie ujrzymy u niego kolejny progres. ma niesamowite wyczucie do blokow. w ogole jest hastla tylko tych kilka akcji ktore powinien skonczyc. i bedzie pieknie. fajnie ze trafia jumperki, fajnie ze czesciej decyduje sie na paczki, ale zeby jeszcze w tych sytuacjach podkoszowego tloku sie dobrze potrafil odnalezc to nie bedziemy musieli szukac wzmocnien.

lamar sie przebudzil. chlop gra agresywniej w ataku do tego zbiera. tacy rywale jak nowik mu poprostu leza. jest odpowniednio szybki, ma dlugie lapska. naprawde fajnie wyglada i jak wroci bynum i gasol to bedzie najfajniejsza 4 opcja w lidze:)

halfpipe dzis zagral na miare kontraktu. moze nawet troche lepiej niz na miare kontrktu porownujac jego gre/kase do waltona:) ale gdyby nie te 3 trojki nie chce myslec co by sie stalo.

zastanawia mnie czy gdyby nie nasze braki kadrowe mavs tez odrobiliby te 25. mecz powinien byc wygrany wczesniej i co do tego nie ma watpliwosci. zobaczymy co phil im powie ale generalnie sie wqrwil.

kobe zagral moim zdaniem prawie to samo co w houston. podobne akcje tyle ze w houston seryjnie nie trafial a dzis mu duzo siedzialo z poldystansu. zagral jak real mvp. i to skandowanie pod koniec 1 polowy jaknajbardziej zasluzone.

nie spodziewalem sie ze wygramy. wciaz jestem w szoku i stawiam ten mecz na tejsamej polce co zwyciestwa z suns. ostatnio w dallas wygralismy chyba jak kobe rzucil 63 w 2 kwarty wiec naprawde jestem pelen podziwu dla tej ekipy. ale zeby wygrac potrzeba bylo najlepszego meczu w sezonie radmanovica, solidnego odoma i normalnego kb. plus troche szczescia czyli sashe trafiajacego buzera 24s w waznym momencie.

wciaz nie wierze w zwyciestwo w utah. nie stac ich na to by powtorzyc taki mecz. zagrac 2 razy pod rzad w ten sposob. ale moze sie myle. wole sie pozytywnie zdziwic, ale energy solutions jest po 1 zadziej zdobywane, po 2 utah sa silniejsi pod koszami. nowik unika gry kontaktowej co pasuje odomowi. boozer nie bedzie juz tej gry unikal. dlatego ciezko to widze.

a powracajac do meczu. 360 kobasa oraz bloki turiafa i mbengi (plus trojki radmana i wspominany buzzer sashy) spowodowaly ze obudzilem kilkakrotnie wszystkich domownikow:) pozostaje czekac na mix cachooki.

odnosnie turiafa, to choc goscia kocham jak kazdy fan la uwazam ze ma straszny problem z wykanczaniem akcji. nie wie mczy pracuje z jabbarem. ale przydaloby mu sie troche treningow bo z tych sytuacji ktore ma powinien spokojnie robic 10ppg a srednia w sezonie ma zaledwie 6. mam nadzieje ze w przyszlym sezonie ujrzymy u niego kolejny progres. ma niesamowite wyczucie do blokow. w ogole jest hastla tylko tych kilka akcji ktore powinien skonczyc. i bedzie pieknie. fajnie ze trafia jumperki, fajnie ze czesciej decyduje sie na paczki, ale zeby jeszcze w tych sytuacjach podkoszowego tloku sie dobrze potrafil odnalezc to nie bedziemy musieli szukac wzmocnien.

mnie się właśnie podoba jak Ronny kończy te akcje, te jego dunki są wykonywane z dużą siłą, trudne do zablokowania, ale często gra tam przeciwko wyższym rywalom dlatego nie wszystko kończy kiedy nie decyduje się na wsad

wciaz nie wierze w zwyciestwo w utah. nie stac ich na to by powtorzyc taki mecz. zagrac 2 razy pod rzad w ten sposob. ale moze sie myle. wole sie pozytywnie zdziwic, ale energy solutions jest po 1 zadziej zdobywane, po 2 utah sa silniejsi pod koszami. nowik unika gry kontaktowej co pasuje odomowi. boozer nie bedzie juz tej gry unikal. dlatego ciezko to widze.

przecież my wcale nie zagraliśmy jakiegoś świetnego spotkania, które trudno będzie powtórzyć, pod względem skuteczności jest sporo do poprawy bo jedynie Kobe i Radman zagrali na dobrym %, a tak reszta miała jakoś w okolicach 30%. Jeżeli chodzi o Jazz to Odom nie będzie pilnował Boozera tylko Okura, który fizycznej gry unika, a Boozer to dość dobry matchup dla Ronny'ego bo nie ma nad nim przewagi wzrostu by móc to wykorzystywać w ataku i jest słaby defensywnie więc Ronny z tym kończeniem akcji spod kosza problemów nie powinien mieć. Dlatego myślę, że nie masz racji pisząc, że trudno będzie powtórzyć taki mecz bo w zasadzie jedynie po Radmanie trudno się spodziewać by zagrał lepiej niż z Mavs, a cała reszta spokojnie może zagrać lepsze spotkanie, nie oznacza to oczywiście, że to spokojnie wystarczy do wygranej, ale po meczu dzisiejszym każdego poza Radmanem stać na lepszy mecz.

mnie się właśnie podoba jak Ronny kończy te akcje, te jego dunki są wykonywane z dużą siłą, trudne do zablokowania, ale często gra tam przeciwko wyższym rywalom dlatego nie wszystko kończy kiedy nie decyduje się na wsad

van ale mnie nie chodzi o wsady. bo tutaj widze u niego progres. gra odwazniej i ilosc wsadow w porownaniu z poprzednim sezonem jest wyzsza. nie zgodze sie ze czesto konczy akcje przeciwko wyzszym i dlatego nie trafia w tloku podkoszowym poprostu za czesto mu sie zdarze zeby jakish nash czy paul po zmianie krycia wybijali mu pilke gdy ten sklada sie juz do rzutu itd. to sie za czesto zdarza ze ma pilke na talerzu a nie moze wykonczyc. oczywiscie nie jest to tak jak z kwame, i ten 5 tych nie wykonczonych akcji jest maly, ale spokojnie moze go jeszcze ograniczyc przez... treniingi. jak chowac pilke itd.

po meczu dzisiejszym każdego poza Radmanem stać na lepszy mecz.

no tu sie w sumie zgodze. ale jesli chodzi o obrone to ciezko bedzie powtorzyc to co gralismy w defensywie przez 32 minuty. mavs rzucili w nich tylko 51 punktow. w ostatnich 16 minutach rzucili 49. to robi roznice. ciekawy jestem tego meczu z jazz.

nie zmienia to faktu ze to zwyciestwo jest qrwsko wazne. i w kontekscie reszty sezonu liczy sie podwojnie. zalowac mozemy jedynie tego braku gasola. gdybysmy pchneli hornets i rockets mielibysmy 48-19 i latwy terminarz praktycznie do konca sezonu.

tak czy siak nawet 1-3 uznam za spory sukces bez gasola. tzn juz uznalem:)

edit:

gumby sie odezwal na cl. qrwa jak to sie dzieje ze media maja taki duzy wplyw na postrzeganie sytuacji:) wg gumby'ego istnieje duze prawdopodobienstwo ze bynum wystapi jeszcze w sezonie w 1-2 meczach i ze przez ten tydzien nic sie nie zmienilo jesli chodzi o termin jego powrotu. pozostaje zatem trzymac kciuki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.