Sylvinho. Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja: cedi osman Sylvinho: fred van fleet Potwierdzam Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Potwierdzam wymiane z evi i jednoczesnie oglaszam kolejna: do sylvinho lecą: adebayo + teodosic + reggie jackson do mnie leci tj warren sylvinho potwierdz i daj znac kogo zrzucasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Potwierdzam wymiane z evi i jednoczesnie oglaszam kolejna: do sylvinho lecą: adebayo + teodosic + reggie jackson do mnie leci tj warren sylvinho potwierdz i daj znac kogo zrzucasz Potwierdzam i zrzucam Parsonsa oraz Jacka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wow wywołaliśmy lawinę Fajne deale, Osman może być stealem roku za taką cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Dla szukających zrzucenia salary ; pick 20+ aldridge do wzięcia za grubą rybę. Lub zeller/joe harris + pick 20 za średniaka na 35-40fp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 @Ronnie - jak zaktualizuje swoje salary to sie odezwę w sprawie tego zellera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 @Ronnie - jak zaktualizuje swoje salary to sie odezwę w sprawie tego zellera Nie rozpędzaj się za bardzo, Cody bardzo chce do Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 boston dal sie ostro wydymac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 boston dal sie ostro wydymac... Czy tylko mi się wydaje, że to był fair deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 To by nie był fair deal nawet gdyby Boston oddał tylko giannisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 No właśnie ktoś wyjaśni co tu się odwaliło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 5 James Johnson 30 36,75 6 Terry Rozier 23 34,75 7 Dion Waiters 25 34,15 9 Marcus Smart 23 33,30 13 Malik Monk 19 15,00 Do oddania za JAKIEKOLWIEK picki w drafcie (oczywiście z godnością, nie oddam Roziera, Smarta czy Monka za nr 27, ale nie mam wielkich wymagań, druga dziesiątka też mnie może w pełni usatysfakcjonować) Mogę też łączyć chłopaków w pary i za rączkę wysyłać do nowych drużyn, przy wyższym picku mogę pomyśleć też o oddaniu wszystkich poza Giannisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 5 James Johnson 30 36,75 6 Terry Rozier 23 34,75 7 Dion Waiters 25 34,15 9 Marcus Smart 23 33,30 13 Malik Monk 19 15,00 Do oddania za JAKIEKOLWIEK picki w drafcie (oczywiście z godnością, nie oddam Roziera, Smarta czy Monka za nr 27, ale nie mam wielkich wymagań, druga dziesiątka też mnie może w pełni usatysfakcjonować) Mogę też łączyć chłopaków w pary i za rączkę wysyłać do nowych drużyn, przy wyższym picku mogę pomyśleć też o oddaniu wszystkich poza Giannisem pickow w naszym drsfcie jest 20 jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 5 James Johnson 30 36,75 6 Terry Rozier 23 34,75 7 Dion Waiters 25 34,15 9 Marcus Smart 23 33,30 13 Malik Monk 19 15,00 Do oddania za JAKIEKOLWIEK picki w drafcie (oczywiście z godnością, nie oddam Roziera, Smarta czy Monka za nr 27, ale nie mam wielkich wymagań, druga dziesiątka też mnie może w pełni usatysfakcjonować) Mogę też łączyć chłopaków w pary i za rączkę wysyłać do nowych drużyn, przy wyższym picku mogę pomyśleć też o oddaniu wszystkich poza Giannisem PS. Sorry Evi, zapomniałem - JESZCZE OCZYWIŚCIE JAH pickow w naszym drsfcie jest 20 jak coś Wiem, taki mały nieśmieszny żarcik - kolega ostatnio puścił mi polski kabaret i tak mi zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Przydałaby się aktualizacja składów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Joe Ingles za Cody Zeller i pick 20 Dzieki Ronnie rozkręciliśmy sie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 No właśnie ktoś wyjaśni co tu się odwaliło? Już spieszę z tłumaczeniem. Jeśli chodzi o FPS wg mnie Giannis lepszy już nie będzie. W ostatnim sezonie doszły pogłoski o jego bólach w kolanie. To jest jego sell high moment. Targetuję w tym momencie graczy młodszych, którzy są wciąż na krzywej wzrostowej jeśli chodzi o produkcję. Najważniejsze jest dla mnie to że z wymiany dostałem perspektywicznych grajków którzy odmłodzą mój roster. Smart właśnie spotkał się ze swoim sufitem jako gracz. Monk to póki co rozczarowanie, imo drugi KCP w best case scenario. Moje picki 2018 i 2019 są/będą dośc daleko, poza tym te drafty nie rokują najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Już spieszę z tłumaczeniem. Jeśli chodzi o FPS wg mnie Giannis lepszy już nie będzie. W ostatnim sezonie doszły pogłoski o jego bólach w kolanie. To jest jego sell high moment. Targetuję w tym momencie graczy młodszych, którzy są wciąż na krzywej wzrostowej jeśli chodzi o produkcję. Najważniejsze jest dla mnie to że z wymiany dostałem perspektywicznych grajków którzy odmłodzą mój roster. Smart właśnie spotkał się ze swoim sufitem jako gracz. Monk to póki co rozczarowanie, imo drugi KCP w best case scenario. Moje picki 2018 i 2019 są/będą dośc daleko, poza tym te drafty nie rokują najlepiej. uważasz ze który z tej trójki młodych może w ogóle wskoczyć na porównywalny poziom do giannisa ? Bo imo tylko turner przy dobrych wiatrach ma potencjał na nawet nie 70 a 60. A reszta? Słabo. Jabari jest na tendencji zwyżkowej? No, nie wiem czy wróci kiedykolwiek do tego co było sezon wcześniej. Joe Ingles za Cody Zeller i pick 20 Dzieki Ronnie rozkręciliśmy sie :-) potwierdzam Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Przydałaby się aktualizacja składów.. Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi