Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2018/19

t_omko

Rekomendowane odpowiedzi

5 James Johnson 30 36,75 
6 Terry Rozier 23 34,75 
7 Dion Waiters 25 34,15

9 Marcus Smart 23 33,30

13 Malik Monk 19 15,00

Do oddania za JAKIEKOLWIEK picki w drafcie (oczywiście z godnością, nie oddam Roziera, Smarta czy Monka za nr 27, ale nie mam wielkich wymagań, druga dziesiątka też mnie może w pełni usatysfakcjonować) :) Mogę też łączyć chłopaków w pary i za rączkę wysyłać do nowych drużyn, przy wyższym picku mogę pomyśleć też o oddaniu wszystkich poza Giannisem :)

5 James Johnson 30 36,75

6 Terry Rozier 23 34,75

7 Dion Waiters 25 34,15

9 Marcus Smart 23 33,30

13 Malik Monk 19 15,00

Do oddania za JAKIEKOLWIEK picki w drafcie (oczywiście z godnością, nie oddam Roziera, Smarta czy Monka za nr 27, ale nie mam wielkich wymagań, druga dziesiątka też mnie może w pełni usatysfakcjonować) :) Mogę też łączyć chłopaków w pary i za rączkę wysyłać do nowych drużyn, przy wyższym picku mogę pomyśleć też o oddaniu wszystkich poza Giannisem :)

pickow w naszym drsfcie jest 20 jak coś ;)

5 James Johnson 30 36,75 

6 Terry Rozier 23 34,75 

7 Dion Waiters 25 34,15

9 Marcus Smart 23 33,30

13 Malik Monk 19 15,00

Do oddania za JAKIEKOLWIEK picki w drafcie (oczywiście z godnością, nie oddam Roziera, Smarta czy Monka za nr 27, ale nie mam wielkich wymagań, druga dziesiątka też mnie może w pełni usatysfakcjonować) :smile: Mogę też łączyć chłopaków w pary i za rączkę wysyłać do nowych drużyn, przy wyższym picku mogę pomyśleć też o oddaniu wszystkich poza Giannisem :smile:

PS. Sorry Evi, zapomniałem - JESZCZE OCZYWIŚCIE JAH

pickow w naszym drsfcie jest 20 jak coś ;)

Wiem, taki mały nieśmieszny żarcik - kolega ostatnio puścił mi polski kabaret i tak mi zostało :)

No właśnie ktoś wyjaśni co tu się odwaliło?

Już spieszę z tłumaczeniem. Jeśli chodzi o FPS wg mnie Giannis lepszy już nie będzie. W ostatnim sezonie doszły pogłoski o jego bólach w kolanie. To jest jego sell high moment.

Targetuję w tym momencie graczy młodszych, którzy są wciąż na krzywej wzrostowej jeśli chodzi o produkcję. Najważniejsze jest dla mnie to że z wymiany dostałem perspektywicznych grajków którzy odmłodzą mój roster.

Smart właśnie spotkał się ze swoim sufitem jako gracz. Monk to póki co rozczarowanie, imo drugi KCP w best case scenario. Moje picki 2018 i 2019 są/będą dośc daleko, poza tym te drafty nie rokują najlepiej.

Już spieszę z tłumaczeniem. Jeśli chodzi o FPS wg mnie Giannis lepszy już nie będzie. W ostatnim sezonie doszły pogłoski o jego bólach w kolanie. To jest jego sell high moment.

Targetuję w tym momencie graczy młodszych, którzy są wciąż na krzywej wzrostowej jeśli chodzi o produkcję. Najważniejsze jest dla mnie to że z wymiany dostałem perspektywicznych grajków którzy odmłodzą mój roster.

Smart właśnie spotkał się ze swoim sufitem jako gracz. Monk to póki co rozczarowanie, imo drugi KCP w best case scenario. Moje picki 2018 i 2019 są/będą dośc daleko, poza tym te drafty nie rokują najlepiej.

uważasz ze który z tej trójki młodych może w ogóle wskoczyć na porównywalny poziom do giannisa ? Bo imo tylko turner przy dobrych wiatrach ma potencjał na nawet nie 70 a 60. A reszta? Słabo. Jabari jest na tendencji zwyżkowej? No, nie wiem czy wróci kiedykolwiek do tego co było sezon wcześniej.

Joe Ingles za Cody Zeller i pick 20

Dzieki Ronnie rozkręciliśmy sie :-)

potwierdzam Edytowane przez RonnieArtestics

• Roger odpiął/ęła ten temat
  • Roger zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.