ai3 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 39,17 you fear me ? I’m comin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Clark kolejnym stilem? ktoś miał kiedyś lepszy sezon na FA? Piotrek? Wilq? Roger? Edytowane 16 Listopada 2018 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Clark kolejnym stilem? ktoś miał kiedyś lepszy sezon na FA? Piotrek? Wilq? Roger? Ja w tym roku słabo, zawsze pamiętam, że Roger kogo nie pobrał z Fa to miał 40 Fp i więcej. Teraz pewnie też tak będzie, bo robi sobie miejsce w składzie, Obi swego czasu też ładnie wyciągał... Chyba od kilku sezonów Lorak najlepiej na Fa, Marcos też zawsze ok, bo chyba wstajecie wcześniej niż ja. Pracę specjalnie zaczynam od 7, żeby coś złowić, ale kiedy zerknę na forum Marcos, Lorak są już na forum. Ja wcześniej już nie mogę bo będzie rozwód...;] Przykład idealnej przebudowy(picki+Fa) - Antek, Pewee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Clark kolejnym stilem? ktoś miał kiedyś lepszy sezon na FA? Piotrek? Wilq? Roger?W tej lidze ogolnie cienko przede z FAsami, ale tak wlasciwie nie rozumiem nad czym sie zachwycasz? Pobranie paru 30stek wazacych kolo 30stki to zadna sztuka [wystarczy miec miejsce pod limitem i takich chciec bo zawsze sa do pobrania po otwarciu sezonu], Clark na wyrost jest nazwany stealem bo nie wiadomo co bedzie gral, a jedyne topowe pobranie to Bjelica... ktory jest duzo gorszy od McGee. A to tylko w tym sezonie, przeciez z FAsow byly wyciagane dlugoterminowe gwiazdy [z pamieci Giannis, Jokic, Gobert, Butler, Hassan], ktore IMO miazdza wszystko co zrobiles dotychczas w tym wzgledzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Pełna zgoda z wiLQ. Ps. Henson out 3 months. Lets go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Ps. Henson out 3 months. Lets go! No sprzedam Brooka za wiekszą produkcję ;] A tak na poważnie, to za pick 2019 kupię jakiegoś sensownego G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 McGruder? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Gdzie te season-ending jak ich potrzeba? W zeszłym sezonie o tej porze roku było już kilka o ile dobrze pamiętam, a teraz ledwie Murray, bo LaVerta nie można liczyć. Mam cały czas M. Gasola do sprzedania dla contenderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Mam cały czas M. Gasola do sprzedania dla contenderów. Z chęcią bym go odkupił, tylko ja chyba nie jestem contenderem, przynajmniej nie byłem nim w żadnych zapowiedziach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Roger, E. Moore - SG/SF - ponad 43 fp za 5 ostatnich meczy, 35fp w sezonie średnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Z chęcią bym go odkupił, tylko ja chyba nie jestem contenderem, przynajmniej nie byłem nim w żadnych zapowiedziach. Aaaa, to jak nie jesteś contenderem to nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 W tej lidze ogolnie cienko przede z FAsami, ale tak wlasciwie nie rozumiem nad czym sie zachwycasz? top 20 FAs pobranych w tym sezonie: RANK FPPG TEAM PLAYER 1 47,4 SAC JaVale McGeeLAL - C 2 44,6 NYK Derrick RoseMin - PG 3 40,1 LAL Taj GibsonMin - PF,C 4 38,6 NYK Nemanja BjelicaSac - PF 5 38,5 SAS Rodney McGruderMia - SG,SF 6 37 MEM Justin HolidayChi - SG,SF 7 36,3 SAC JJ RedickPhi - SG 8 35,4 NYK Wesley MatthewsDal - SG,SF 9 35,3 ORL Jerami GrantOKC - SF,PF 10 34,5 CHI E'Twaun MooreNO - SG,SF 11 34 NYK D.J. AugustinOrl - PG 12 33,7 IND Shelvin MackMem - PG 13 33,4 SAC Pau GasolSA - PF,C 14 32,6 IND Terrence RossOrl - SG,SF 15 32,4 MIA Evan TurnerPor - SG,SF 16 32,4 NYK Joe HarrisBkn - SG,SF 17 32,1 PHI Noah VonlehNY - PF 18 32 BOS P.J. TuckerHou - SF,PF 19 31,9 DEN Michael Kidd-GilchristCha - SF 20 31,8 SAC Patrick BeverleyLAC - PG,SG mam 2 z top 4 i pięciu z top 16. tylko Piotrek wypada porównywalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Lepszą statystyką byłby upside w fp względem ceny w salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 szkoda wywalenia Gibsona, mam nadzieje, że Saric odbierze mu to miejsce w S5 i jego minuty o których pisali ludzie z Rotoworlda. Doczekaliśmy czasów gdzie P.Gasol i Melo są graczami Fa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Piotrek, podrzuciłeś mi kukułcze jajo. Miałem tankować, a Twoi goście trzepią u mnie po +50 ;] Edytowane 18 Listopada 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Piotrek, podrzuciłeś mi kukułcze jajo. Miałem tankować, a Twoi goście trzepią u mnie po +50 ;] Czyli mam czyste sumienie i za Lillarda dałem dobrą cenę, było do przewidzenia że Wiggins zyska parę punktów w średniej. Kto bierze tego Lebrona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Lepszą statystyką byłby upside w fp względem ceny w salary lepszą do czego? gramy jednak na FP a nie upside. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 lepszą do czego? gramy jednak na FP a nie upside.Problem w tym, że nie każdy jest w stanie przytulić każdego gracza. Niektórzy mają mocny trzon i muszą szukać rarytasów znacznie poniżej 30fp. Co z tego, że taki P.Gasol znajduje się w TOP20 i robi 33,4fp, jak kosztuje 39,75fp w utrzymaniu? A takich zawodników jest więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ale mamy limit salary, Reddick czy Gasol to żadne łakome kąski z FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi