ai3 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 nie moze byc opcji ze masz roster na 13 zawodnikow a jest moment - chociaz sekunda ze masz ich 14 pobierasz jednego wywalasz drugiego nie robimy G League/rezerwy zawsze dawalo to niesprawiedliwa przewage w trejdach gdzie moglbys zrobic trejd 2za1 czy 3za2 itp nie wiem co jest w tym niezrozumialego jest tak obecnie i od poczatku paleozoiku poza tym co to jest - k**** 3 miesiace na draft - a Ci nie wiedza kogo wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 spokojnie bitcoin. zwyczajnie z łba mi wyleciało że muszę kogoś wyjebać ze składu. Nie moja wina że na weekend września kończą się wakacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Dostałem kilka ciekawych ofert za pick 10. Ale może ktoś jeszcze chce mnie zaczepić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) 3 Dion Waiters 26 34,15 4 Jeremy Lamb 26 33,45 6 Tyler Johnson 25 31,30 7 Isaiah Thomas 29 30,40 9 Stanley Johnson 22 25,35 10 Michael Kidd-Gilchrist 25 25,15 Do wymiany mam, chętnie za pick. Edytowane 3 Września 2018 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Roger, Whiteside jest w Cavs ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Chill składy na yahoo są z poprzedniego sezonu, Wklepię nowe dopiero w momencie jak się draft skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 wrocilem z wakacji, [...] nie moze byc opcji ze masz roster na 13 zawodnikow a jest moment - chociaz sekunda ze masz ich 14 pobierasz jednego wywalasz drugiego nie robimy G League/rezerwy zawsze dawalo to niesprawiedliwa przewage w trejdach gdzie moglbys zrobic trejd 2za1 czy 3za2 itp nie wiem co jest w tym niezrozumialego jest tak obecnie i od poczatku paleozoiku poza tym co to jest - k**** 3 miesiace na draft - a Ci nie wiedza kogo wywala Komus sie chyba nie udal urlop ;-) Choc co do sedna sie zgadzam i tu mozna troche zwalac wine na Rogera, gdyby od dawna automatem cial gosci z dolu to juz dawno by sie wszyscy nauczyli tego nawyku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Jezu chill panowie, dom przeprowadzam, net na komórce, zero czasu na przemyślenia kadrowe. Obiecuje poprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Erfkuake zapowiadam ,erf fuckin kuake ale sie musze z tym przespac najpierw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Choc co do sedna sie zgadzam i tu mozna troche zwalac wine na Rogera, gdyby od dawna automatem cial gosci z dolu to juz dawno by sie wszyscy nauczyli tego nawyku... Chyba faktycznie trzeba zacząć egzekwować to, bo bulek jest kolejnym który nie wyrzucił nikogo ze składu, a dokonał wyboru w drafcie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Chyba faktycznie trzeba zacząć egzekwować to, bo bulek jest kolejnym który nie wyrzucił nikogo ze składu, a dokonał wyboru w drafcie :] to dla przykładu może out pierwszego od góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Chyba faktycznie trzeba zacząć egzekwować to, bo bulek jest kolejnym który nie wyrzucił nikogo ze składu, a dokonał wyboru w drafcie :]Ale "prose pani" zasady sa:- przedpotopowe - na sniuruwadle sa inne - Wirkox i Mar tez nikogo nie wyrzucili - regulamin jest goopi - kontstytucja, konstytucja !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Chyba faktycznie trzeba zacząć egzekwować to, bo bulek jest kolejnym który nie wyrzucił nikogo ze składu, a dokonał wyboru w drafcie :] Gdybyś aktualizował składy, byś wiedział, że Whiteside'a już trudno zauważyć w Arizonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 RE GU LA MIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Kulą w płot. Deal: Do Phoenix - pick 9 + pick 17 + Jarell Martin Do Cavs - Hassan Whiteside Oddałeś zawodnika i pozyskałeś zawodnika, nadal masz 13 :] Składy są zaktualizowane, o to akurat nie musiscie się martwić. To że na forum nie są wrzucone to inna sprawa, muszę jeszcze powalczyć z rookie z tegorocznego draftu, a nie miałem na to czasu ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Ok, zapomniałem o Martinie. Martin out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Westbrook Looney Bacon za AGordon Jaylen Brown Oubre i pick 10 bede za Toba tesknil Westbrook i tymi porankami gdzie robisz 120 ( a reszta mojego skladu razem wzieta robi tyle) ale zwyczajnie ciezko mi z takim ciezarem sc( i tak malym flexem) zbudowac sklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Potwierdzam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Krzem, brawo rozbiles bank, po tym tradzie chyba wysuwasz sie na pozycje faworyta w wyscigu po zwyciestwo (Pewee i wilq musza sporo zejsc z sc). Dla gosci lubujacych mlode talenty mam troche narybku do oddania, najmniej chetnie oddam Foxa, bo slabo u mnie z PG ( lillard z dunnem za pewne pozdrawiaja ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Rozbil, ale mysle ze teraz nie ma sie juz co zastanawiac Krzem mial najbardziej perspektywiczny sklad na lata - obok Bulka i Lewego- i zdecydowanie najbardziej gleboki teraz pedal to the metal ; w FBX licza sie pewne punkty i progres fp/sc - trzeba skonczyc sezon z sc ok. 500 - bez tego sie nie wygrywa Simmons Booker zdecydowana strzalka w gore, Fultz raczej tez no jestem ciekaw z czego jestes zrobiony , samo to mistrzostwo w rece jeszcze nikomu nie wpadlo ( raz tylko Lorak je podarowal ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi