kadek29 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Tak jak w temacie. Myślałem nad Spalding platinum streetball, nad nike true grip i nad Jordan hyper grip. Którąś polecacie? Może inne? Grał będę dużo. Tartan i kostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Spalding TF-500, jest teraz w promocji, lepszej w tej cenie nie kupisz. https://sklepkoszykarski.pl/pilka-do-koszykowki-spalding-tf-500 ewentualnie piłka Spalding NBA Gold: https://sklepkoszykarski.pl/pilka-spalding-nba-gold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadek29 Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 A jeśli mówiłbym o cenie do 120 zl to platinum streetball czy nike true grip lub Jordan hyper grip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Ja mam od Borysa Platinum Streetball - bardzo fajny, wytrzymały gumiak, dobrze trzyma się łapy. Gramy nim na tyrającej piłki kostce, na którą nie chcę marnować TF-500, więc to też świadczy o wytrzymałości. Teraz będzie trzeci sezon. Jak grasz na orlikach to TF-500 będzie oczywiście lepszy (z tych dwóch). Tymi Nike i Jordanem nie grałem, więc nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Spalding Platinum i Nike/JOrdan to troche inne piłki, w Nike Jordan jest guma z domieszką skóry syntetycznej, więc one już są bardziej podobne do skórzanych. Choć tam w domieszce jest niewiele skóry, 80% to chyba guma, nie mam z nimi doświadczenia jeśli chodzi o tryzmanie się dłoni... po dłuższym czasie. Osobiście jeśli chcesz ekonomicznie brałbym Nike Versa Tack: https://sklepkoszykarski.pl/pilka-do-koszykowki-nike-versa-tack-BB0434-013 a jeśli na długo i przyjemnie to Spalding TF-500. a jeśli ma być piłka gumowa to zdecydowanie Splading Platinum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadek29 Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Dzięki, a czy piłka ma byc gumowa... Sam nie wiem bo myślę ze w połowie lub w 3/4 bedzie używana na tartanie a reszta na kostce przy domu wiec nie wiem jakie tworzywo lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 brałbym TF-500 na kostce nic jej sie nie stanie, a bedzie zdecydowanie najlepsza za nie duzo wieksze pieniadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadek29 Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadek29 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 A jeszcze bym sie chciał upewnić czy napewno sprawdzi sie na zewnątrz? Na tartanie pewnie tak ale czy na tej kostce sie szybko nie zużyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOG Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) Wiem że stary temat ale meteor z cellularu za 50zł miażdzy spaldingi którymi grałem(i miałem osobiście). Grip Control-ta najlepsza-Platinium Street-TF-500-nike dominate-Jordan jakiś grip .Tf 1000 super tylko ta cena/wytrzymałość ) Meteor jest z dziwnej gumy ale miękkiej i zaje.. wytrzymalej ,sezon na tartanie i nadal chwytam ją bez problemu jedną ręką (177 cm wzrostu). Kozioł super kontrolowany jak nie guma (tylko trzeba pamietać by zbyt mocno nie napompować)Bardzo polecam u mnie ma conajmniej kilkukrotne dożywocie . Edytowane 15 Maja 2018 przez FOG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi