Ashigaru Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Portland Trail Blazers zwalniają: Aron Baynesa, Rondae Hollis-Jeffersona, Damyean Dotsona, Tyler Beya, JaKarr Sampsona, Deividas Sirvydis i Edmond Sumnera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Golden zwalniają Zhaire Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Orlando Magic zwalniają Marcusa Garretta i stawiają na początku sezonu na Caleba Martina, który wywalczył sobie 15 gwarantowany slot w drużynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Z bólem serca, Clippers zwalniają Isaaca Bonge . Życzymy powodzenia i znalezienia już niedługo nowego zespołu. Do zobaczenia na parkiecie! Clippers rezygnują również z Masona Jonesa (kontrakt 2way). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 @Regis musisz dziś zwolnić dwóch graczy @BMF musisz dziś zwolnić jednego gracza @LeweBiodroSmoka musisz zwolnić jednego gracza i podjąć decyzję czy podejmujesz TO Careya Jr. na przyszły sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 3 godziny temu, LONGER01 napisał: @Regis musisz dziś zwolnić dwóch graczy @BMF @LeweBiodroSmoka Przecież ja mam 15 graczy, w tym UNG Cancara, którego niniejszym zwalniam. Zostaje mi 14. Tych Falla i Krejciego mi chyba ratujecie, idąc z duchem gry. Przecież to oczywiste, że nie proponował bym im qo tylko bym ich zwolnił, ot z uwagi na brak czasu przegapiłem odpowiedni moment (a w zasadzie nie wiedziałem kiedy on był) stąd małe nieporozumienie takie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 1 godzinę temu, Regis napisał: Przecież ja mam 15 graczy, w tym UNG Cancara, którego niniejszym zwalniam. Zostaje mi 14. Tych Falla i Krejciego mi chyba ratujecie, idąc z duchem gry. Przecież to oczywiste, że nie proponował bym im qo tylko bym ich zwolnił, ot z uwagi na brak czasu przegapiłem odpowiedni moment (a w zasadzie nie wiedziałem kiedy on był) stąd małe nieporozumienie takie:) Nie ma takiej opcji. Nie odpuszczamy takich rzeczy. Nie dopilnowałeś swoich spraw to teraz trzeba ponieść konsekwencje. albo podajesz 2 do zwolnienia albo rada wybiera kogo zwolni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Jesteście gorsi niż Elf:) Zwalniam Cancara (UNG) i Falla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 podejmuję opcję Careya Jr. zwalniam Josha Halla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 @BMF nie mam zwolnienia od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Zwalniam Meyersa Leonarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 W imieniu Grizzlies Marko Simonović out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 zwalniam Ojeleye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 (edytowane) 76ers zwalniają Two waya Granta Rillera życzą mu zdrowia. Edytowane 6 Stycznia 2022 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 5 godzin temu, Tecu napisał: Bulls zwalniają Two waya Granta Rillera życzą mu zdrowia. Sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 14 minut temu, Braveheart22 napisał: Sixers Taaaaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Wizards zwalniają Jamorko Picketta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 zwalniam daniela oturu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zwalniam Carsena Edwardsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 24 minuty temu, karpik napisał: Zwalniam Carsena Edwardsa. to po co byl nasz trejd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi