iminol Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Po 3213123912301293 dniach spowodowanych 2323432423568 próbami wpisania poprawnego kodu aktywującego (findek, kubbas - dałem radę!) - WRÓCIŁEM. Drive for 5!! 8) :mrgreen: e-basket.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Po 3213123912301293 dniach spowodowanych 2323432423568 próbami wpisania poprawnego kodu aktywującego (findek, kubbas - dałem radę!) - WRÓCIŁEM. Drive for 5!! 8) :mrgreen: e-basket.pl a kto ty jesteś z eb bo jakoś nie jarzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Z33, częsty bywalec jazdy, jazdy i o PLK czasem pisał (Kotwica Kołobrzeg?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Tak , i wkuriwał mnie swojego czasu bo lubi Spurs, a ja wtedy nie lubiłem Spurs... nie lubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam wszystkich! LeCrab z Warszawy, jeden z nielicznych fanów Netsów 8) Jestem z nimi od draftu 2000. Z mojej strony będzie więcej czytania niż pisania. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam wszystkich! LeCrab z Warszawy, jeden z nielicznych fanów Netsów 8) Witam! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 jeden z nielicznych fanów Netsów 8) W tym sezonie na pewno : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ciekawe, czy zmienisz nicka, jak LBJ tam przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam wszystkich! LeCrab z Warszawy, jeden z nielicznych fanów Netsów 8) Jestem z nimi od draftu 2000. Z mojej strony będzie więcej czytania niż pisania. Pozdro to po co Ci konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 to po co Ci konto?Pisania będzie mniej, ale nie ma mowy, że nie będzie w ogóle Poza tym wątpię, żeby jakikolwiek użytkownik tego forum więcej postów napisał niż przeczytał :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Poza tym wątpię, żeby jakikolwiek użytkownik tego forum więcej postów napisał niż przeczytał :wink: Ja mam swojego faworyta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoenixSuns Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam, jestem fanem Phoenix Suns od jakiegos czasu, zresztą od pewnego czasu interesuje się też koszykowka bardziej niz kiedys.. wiem ze moj nick nie nalezy do orginalnych ale nie jest on ważny.. mam nadzieje ze zadomowie sie na forum i znajde ciekawe tematy do dyskusji, pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam, fanów Suns nigdy za wiele. Pomarańczowy>>>Żółty :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam, fanów Suns nigdy za wiele. Pomarańczowy>>>Żółty :wink:no to coś Ci matematyka szwankuje ;] żółty = FFFF00 pomarańczowy = FFA500 na pierwszy rzut oka widać, że żółty >> pomarańczowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ah te żarty informatyczne... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Jak dla mnie to A w alfabecie jest przed F, ale ja tylko humanistą jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Jak dla mnie to A w alfabecie jest przed F, ale ja tylko humanistą jestem i bardzo dobrze. Tak samo jak A przed F w alfabacie tak 3 przed 7 czy (konkretnie tutaj) 10 przed 15 ;] Ah te żarty informatyczne... ;-)cieszę się, że się komuś spodobało =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arenas #0 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Jestem tu juz jakis czas wiec wypada sie przedstawic.Rafal,Łódz.lubie grac i ogladac kosza,NBA interesuje sie juz spory kawalek czasu.sympatyzuje raczej ze slabszymi ekipami(Warriors,Wizz) i Mavs.nie przepadam za LAL.to chyba tyle styknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekot Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 siemka jestem ze szczecina i lubie ogladac koszykowke, staram sie grac ale raczej z marnym rezultatem, interesuje sie nba od czasow wizyty w stanach dwa lata temu, kibicuje najbardziej Netsom i Knicksom (coś srednio ich sie oglada w tym sezonie), a takze troszke mniej Bostonowi, Houston, Utah i jeszcze ewentualnie Bykom z sentymentu dla króla. pozdrawima dotychczasowych uzytkownikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczechu Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam! Następny fan PHX, no i ofkorsa Magiców od niedawna dołącza A, i nie dziwćie się datą mojej rejestracji na forum a liczbą postów. Poprostu konto stworzyłem kiedyś kiedyś i poszło jakoś szybko w zapomnienie, teraz comeback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi