Dirty Thirty Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam, Mam na imie Wiktor a po trawie prawie cały chowam się w rękawie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 W takim razie siema wszystkim! Mam na imię Michał, ksywa, jak w loginie, jestem stary i koszykówką, tudzież NBA interesuję się już grubo ponad połowę swego życia. Ostatnio przyrzekam sobie nie pisać postów po pijaku, ale jakoś cholera nie wychodzi, więc na wszelki wypadek za niekontrolowany bełkot z góry przepraszam. Ex E-basket user. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam wszystkich. Robak z e-basketu... PLK/NBA szczególnie w kontekście FB - na to możecie liczyć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melo_sopot Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 siema. jestem kuba. znajomi mowią na mnie melo, oczywiscie od carmelo anthony'ego. mam 13 lat, gram w kosza od 6, chodze do koszykarskiego gimnazjum. nba sie interesuje, lecz "bez rewelacji". często przed meczami oglądam filmiki i podpatruję od gwiazd ich zagrania pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 siema. jestem kuba. znajomi mowią na mnie melo, oczywiscie od carmelo anthony'ego. mam 13 lat, gram w kosza od 6, chodze do koszykarskiego gimnazjum. nba sie interesuje, lecz "bez rewelacji". często przed meczami oglądam filmiki i podpatruję od gwiazd ich zagrania pozdro Koszykarskie gimnazjum ? Istnieje cos takiego ? i to w Trojmiescie jeszcze? Chyba musze od tego kompa czasem wstac jesli swiat sie tak zmienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 melo w nazwie, james na obrazku ...hmmm to tak jakby marzec miał na obrazku lipiec :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Wisisz mi stówę rogal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 jest stara gwardia , bardzo stara :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 najstarsza :] Pisania z mojej strony pewnie wiele nie będzie, ale wywody innych chętnie poczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatherOlo Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Witam, jestem Olo, życzę wszystkim wielu nieprzespanych nocy w nadchodzącym sezonie... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Elo, w końcu rejetracja nastąpiła, coś tam popiszę, a poczytam chętniej. Pozdrawiam znanych mi ludzi z e-basket i witam nieznanych mi z e-nba :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Dzien dobry jestem podobnie jak pozostali spadochroniarzem z e-basketu tamto forum mnie lekko w..ebalo mam nadzieje ze te mnie nie wyj..ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Przedstawić się wypada, forum nowe chociaż widzę coraz więcej znajomych twarzy z e-b. Chociaż tam się nie udzielałem od wielu lat na forum byłem, może teraz coś zacznę pisać, z naciskiem na może. Pozdrawiam Jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Siema ppl, jestem sierota po e-baskecie. Bede zagladal do NBA + Swiatowa/PLK oraz do "Kacika ludzi pijanych" ma sie rozumiec. Aha. Blagam, badzcie dla mnie wyrozumiali jak czasem zarzuce miesem. Jestem barzdo impulsywny. thx pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam, jestem Findek i zdążyłem już podpaść połowie forum. Obiecuję poprawę. NBA i FB p.s. Bastillon nie lubi jak się tak do niego zwraca, mówcie mu Spacing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matii Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 ale lipne to forum. dzien dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 ale lipne to forum. dzien dobry! mi także bardzo miło Ciebie powitać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelomattsoy Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 dzień dobry. Nba + fantasy NBA to moje hobby. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oruss Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam wszystkich, były user e-basketu melduje sie w nowym srodowisku:P Chetnie poczytam wasze wypocinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi