ignazz Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Witaj fanie mavs. Ad 2011 tu jest w cenie Jet! Daj jeszcze miejsce z którego pochodzisz lub knajpkę w której siedzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JET Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Mieszkam w Łodzi, a dokładniej w centrum. Gdyby kiedyś ktoś chciał napić się browara albo pograć w kosza na MNHT, to ja zawsze chętnie, jeśli akurat mam czas. Chociaż na to pierwsze dużo łatwiej jest mnie namówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba_2k_player_PL Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Witam wszystkich. Jestem nowy, chętnie pogram z kimś w NBA 2k17 PS4 online. Interesuje się NBA oraz PLK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Hey. Coś więcej o sobie? Miasto ulubiona drużyna itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Witam wszystkich. Jestem nowy, chętnie pogram z kimś w NBA 2k17 PS4 online. Interesuje się NBA oraz PLK. moge cos pograc, ale bardziej w 2k18/live. jaki psn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba_2k_player_PL Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Jestem ze Starogardu a co za tym idzie kibicuję Polpharmie. Z NBA w zasadzie lubię wszystkie drużyny z lekkim wskazaniem na Memphis Grizzlies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonkol Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Kolejny fan nędznych Lakers chciał się z Wami przywitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Cześć KBJ i QueLuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Cześć KBJ i QueLuc ostatnio jakiś wysyp tych drugich kont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaS Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Siemanko! Jestem Kuba i lubię grać w koszykówkę. Chętnie również gram wirtualnie, a ostatnio w wolnych chwilach zacząłem sobie robić filmiki z tym związane. Długo szukałem aktywnego forum, a te widzę, że aktywność ma dużą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Jak każdy Kubas fan Lakers? Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MavsMark Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam serdecznie, na imię mi Marek. Mieszkam w województwie podkarpackim. Moim ulubionym zespołem jest Dallas Mavericks, swoje kibicowanie zacząłem od czasów podstawówki, oczywiście jak się do niej uczęszczało a było to gdzieś w 1995 roku.Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam serdecznie, na imię mi Marek. Mieszkam w województwie podkarpackim. Moim ulubionym zespołem jest Dallas Mavericks, swoje kibicowanie zacząłem od czasów podstawówki, oczywiście jak się do niej uczęszczało a było to gdzieś w 1995 roku. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. I od tego 95 kibicowałeś Mavs? Przecież to była jedna z najsmutniejszych ekip 90's No chyba, że przez Kidda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 smutna? bywało gorzej (potem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) well drużyna, która przez całą dekadę zagrała jedną rundę w PO (sweep w 90tym) - słówko 'smutna' pasuje jak ulał imho Edytowane 10 Lipca 2017 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 co Wy mi tu Panie pitolicie, jak czytałem Magic Baketballa to te trio było jednym z moich ulubionych i wcale nie czułem smutku wertując kolejne kartki po raz 792. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 co Wy mi tu Panie pitolicie, jak czytałem Magic Baketballa to te trio było jednym z moich ulubionych i wcale nie czułem smutku wertując kolejne kartki po raz 792. z tego co kojarzę to tam była też sekcja z box-score'ami (czy coś takiego, że wynik + najlepsi punktujący/zbierający/podający) - tej sekcji chyba tak często nie wertowałeś jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 z tego co kojarzę to tam była też sekcja z box-score'ami (czy coś takiego, że wynik + najlepsi punktujący/zbierający/podający) - tej sekcji chyba tak często nie wertowałeś jednak wertowałem, ale nie w kontekście Mavs a Jordana i miałem bekę jak prawie zawsze jechał Knicks na +40 a nierzadko na +50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonkol Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Cześć KBJ i QueLuc Jak mniemam jest ten sam problem, który miałem na kilku polskich stronach torrentowych. Niestety, ale mam dzielnicowy internet i wszyscy mają jedne IP(za odrębne IP trzeba płacić) i pojawiają się takie kwiatki. Najgorsze było kiedyś to, że musiałem udawadniać na stronach bukmacherskich, że nie mam kilku różnych kont, ale potem wprowadzili screeny dowodów itp. i problem znikanął. Pozdro i bez spiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warszawskiesmoki Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 warszawskiesmoki W sumie na tym forum po to by znaleźć chętnego(lub 2 chętnych) do gry na jeden turniej. Podobno to jedno z największych koszykarskich w kraju, więc w sezonie wakacyjnym być może ktoś będzie chciał zagrać :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi