SlaKB Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ktoś zrobi fajnego steala z jednym gościem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ktoś zrobi fajnego steala z jednym gościem.. Ciekaw jestem kogo masz na myśli Może jak zostanie wybrany to napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Wachałem się pomiędzy Perkinsem a właśnie Howardem który poszedł numer póżniej. Ciekawe który lepiej się rozwinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Wachałem się pomiędzy Perkinsem a właśnie Howardem który poszedł numer póżniej. Ciekawe który lepiej się rozwinie. Liczyłem że Howard pójdzie wyżej a jak go nie wybierali to czyhałem na niego lub właśnie na Perkinsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Ciekaw jestem kogo masz na myśli Może jak zostanie wybrany to napisz. Howard to ten kandydat. Ale Williams też nie jest zły. Próbowałem nawet pozyskać pick, aby wybrać Howarda gdy zobaczyłem, że nikt go nie wybiera, ale niestety się nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Howard ma słabe skille defensywne i dlatego go w sumie pominołem. Wszystko jednak zależy od campów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Howard ma słabe skille defensywne i dlatego go w sumie pominołem. Wszystko jednak zależy od campów. Ta jego defensywa nie wygląda aż tak źle. Ale tak jak piszesz, wszystko zależy od campow. Edytowane 31 Października 2017 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 On na ten moment jest ciut słabszy od takiego melo. Zdaję sobie sprawę że to i tak 4 lata różnicy, ale przed draftem ja go obstawiałem z 5-7 numerem, więc jestem mega zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 On na ten moment jest ciut słabszy od takiego melo. Zdaję sobie sprawę że to i tak 4 lata różnicy, ale przed draftem ja go obstawiałem z 5-7 numerem, więc jestem mega zadowolony. Nie no, Melo to trochę inna półka, ale Howarda też przed draftem miałem na 5 miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Nie no, Melo to trochę inna półka, ale Howarda też pr zed draftem miałem na 5 miejscu. Jako prospect jasne. Ale patrząc na statystyki w tym momencie, to Melo jest nieco lepszy jako scorer, no ale cała reszta wygląda podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Ze szczęśliwą trzynastką Chris Kaman do Timberwolves next Celtics Jak coś to, teraz wybierają Grizzlies, a nie Celtics (trade). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Jak coś to, teraz wybierają Grizzlies, a nie Celtics (trade). I teraz Kaman. Muszę przejrzeć jeszcze raz całą listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Eh szkoda Zazy miał się ostać do 18☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Eh szkoda Zazy miał się ostać do 18☺ W ostatniej chwili zmieniłem zdanie. Od wczoraj myślałem tylko pomiędzy dwoma sg ale jak wieczorem wróciłem to uznałem że za dużo już na tym obwodzie a pod koszem wiatr hula to jest Zaza. PS Jeszcze pod kosz Szewczyk i będzie miodzio Edytowane 1 Listopada 2017 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Wiedziałem, że Stro wybierze Ridnoura Luke też powinien pójść trochę wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Dobrze, ze Barbosa poszedl - z glupoty bym go wybral i niezly log jam by sie zrobil na sg... Scott, McMillan, Bell, Barbosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Dobrze, ze Barbosa poszedl - z glupoty bym go wybral i niezly log jam by sie zrobil na sg... Scott, McMillan, Bell, Barbosa... Ale chyba teraz nie wiesz kogo brać skoro tak długo się zastanawiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 taka sytuacja, ze sa jeszcze gracze z ktorych moze cos byc... i probujesz wrozyc z fusow, bo kazdy ma jakies braki Matt C vs Marquis vs Singleton Oby najnizszy potencjal mu nie przeszkodzil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 taka sytuacja, ze sa jeszcze gracze z ktorych moze cos byc... i probujesz wrozyc z fusow, bo kazdy ma jakies braki Matt C vs Marquis vs Singleton Oby najnizszy potencjal mu nie przeszkodzil. Imo powinieneś żałować tego Barbosy bo gość miał większy potencjał na steala niż ta trójka graczy. Tłok na SG nie powinien być argumentem, bo zawsze mógłbyś któregoś z nich wymienić. Dodatkowo Barbosa czy McMillan mogą grać na PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Imo powinieneś żałować tego Barbosy bo gość miał większy potencjał na steala niż ta trójka graczy. Tłok na SG nie powinien być argumentem, bo zawsze mógłbyś któregoś z nich wymienić. Dodatkowo Barbosa czy McMillan mogą grać na PG. Oj tam, oj tam. Wiesz jak jest - jak nie wypali, a ktorys z pozostalych bedzie mial 2x dobre campy to bedzie inna rozmowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi