fluber Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Najgorszy dali na koniec A w temacie bostonu to serio jest to 1 mecz swiateczny w bostonie w historii? Az sie wierzyc nie chce. Zaraz na koniec. Jeszcze Melo będzie pokazywał CP3 i Hardenowi, że jest brakującym elementem w walce z Warriors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jervwis Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Jeff Van Gundy mvp meczu cavs-gsw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Chyba że tak. To faktycznie, nie planuję dotrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Smart flopuje na każdej zasłonie.Nikt mu tego od dawna tego nie gwiżdże a ten i tak to robi. Nie mam bladego pojęcia po co bo tylko szkodzi drużynie leżąć na parkiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ja sobie włączę drugą połowę. Już mi się trochę musk zblazował po tamtych dwóch meczach i w zasadzie pół dnia spędzonych na różnych artach o NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 no Celtics dzisiaj dał czadu. 16 strat, w 4q nie potrafili zebrać piłki i błąd przy wznowieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wizz poraz 159 zgłaszają akces do walki, szkoda, że chłopak z Bałut został posadzony w 4q, nie czaje tego zabiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wizz poraz 159 zgłaszają akces do walki, szkoda, że chłopak z Bałut został posadzony w 4q, nie czaje tego zabiegu. Imo Brooks wyczuł że ze zbiórką i tak nie będzie problemu więc Gorti był mu nie potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ja pi****le jaki Carmelo jest ubogi umysłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Czego od jakiegoś czasu wszystkie streamy z reddita są tak kurewsko rozjaśnione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Ktoś tak jak ja zamula w domu i ogląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Tak. Zmęczenie życiem mnie dopadło i maraton Alternatywy 4 ma tvp xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 ja mam tyle lat, że pozostało mi wyjście z synem i 1q w plecy. za stary jestem na imprezy w sylwestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Ale Butler ciśnie.Jakoś odkąd powiedział, że musi więcej gry na siebie wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Ale Butler ciśnie.Jakoś odkąd powiedział, że musi więcej gry na siebie wziąć. I bardzo dobrze. Wóz albo przewóz. Przecież na początku sezonu to nawet Teague więcej punktował niz on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 IT zardzewiały, ale Cavs z nim wyglądają ciekawie. Crowder trochę życia łapie z IT na na boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Ale Magic ceglą. Edytowane 4 Stycznia 2018 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ależ trójki siedzą Greenowi dziś uuaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi