fluber Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zakładzik o 100, że w przypadku wygrania przez Celtów RS, Irving nie dostanie MVP RS? Ja sie nie zakladam ale gdyby utrzymali procent zwyciestw i aktualne statystyki to myslisz ze by nie dostal? Mysle ze spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ja sie nie zakladam ale gdyby utrzymali procent zwyciestw i aktualne statystyki to myslisz ze by nie dostal? Mysle ze spokojnie. Jestem pewny, że nie. Za 22/5 nie dają MVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zakładzik o 100, że w przypadku wygrania przez Celtów RS, Irving nie dostanie MVP RS? A czy ja powiedziałem ze dostanie ? Nie dostanie bo to rok Hardena, ewentualnie giannisa jak zrobią te 50W lub więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 #ac***niechstracepart2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Od tego miss dunka LBJ Cavs umarli... ed. Facet w kółku tego jeszcze nie widziałem. Edytowane 23 Listopada 2017 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Melo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Fani Heat cieszą się jakby mieli mistrzostwo wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Jak George'owi się chce, to daje mega impact po obu stronach parkietu E: BTW - LMAM ma +/- na poziomie +57 w 26 minut o.O Edytowane 23 Listopada 2017 przez Hoolifan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Jak George'owi się chce, to daje mega impact po obu stronach parkietu E: BTW - LMAM ma +/- na poziomie +57 w 26 minut o.O blah Edytowane 23 Listopada 2017 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Just like derrick rose things Ciesz się, że Cavs wygrali bo jak by przegrali to miałbyś bana na chodzenie na spotkania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ale końcówka w Memphis! Kto nie widział, niech zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Heh, szkoda Grizzlies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ciesz się, że Cavs wygrali bo jak by przegrali to miałbyś bana na chodzenie na spotkania!W tym sezonie ja - NY to 1-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 W tym sezonie ja - NY to 1-2 Byłeś na jakimś spotkaniu w NY? Bo coś mi się nie zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Byłeś na jakimś spotkaniu w NY? Bo coś mi się nie zgadza.Game5 alds, ouch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Fox - Ball pojedynek tytanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Allen z Nets zapowiada się fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Chudy Nurek jest przygnębiający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Smutny to jest Marvin m. Albo lysiejacy Zeller Edytowane 25 Listopada 2017 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Ty odkrył backdoor cut. ed. Chyba znalazł jakieś stare zapiski Blatta. Edytowane 25 Listopada 2017 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi