Skocz do zawartości

Roto h2h FCUK 2017

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem zdania, że to jest do ogarnięcia bez pomocy yahoo i optowałbym za wprowadzeniem tego na przyszły sezon.

Zastanowiłbym się tylko nad ilością dozwolonych gier, bo kontuzje mogą dać mocno po dupie i 30 rozegranych spotkań może okazać się nie do przeskoczenia w niektórych tygodniach. Przykładowo team loraka w poprzednim rozegrał tylko 28.

25 byłoby chyba optymalne i dołożyłoby dodatkowego smaczku w postaci większych możliwości taktycznych. O ile będzie kolejny sezon i o ile dam rady wpaść (a pewnie dam), to będe tego pilnował. Tabelki nie mamy jak w fbx, za to można zrobić tabelę z rozegranymi spotkaniami i wrzucać ją codziennie na forum. Z tego co pamiętam, to komisz ma możliwość ingerowania w składy poszczególnych drużyn, więc w przypadku gdyby się okazało, że któryś team jest na granicy rozegranych spotkań w sobotę/niedzielę i wystawia zawodników ponad stan, to zmianiem mu skład, a delikwent dostaje np. bana na pobrania z fa w kolejnym tygodniu.

Każdy typ gra 82 mecze w sezonie minus zdarzenia losowe.

W jednym tygodniu gra więcej, w drugim mniej, życie. Jakby ktoś się zawziął to można się nawet do tego przygotować z dużym wyprzedzeniem.

Skoro każdy ma równe szanse, czytaj 82 mecze w sezonie to po co to jeszcze regulować naszymi limitami?

Albo gramy albo się sramy, takie jest moje zdanie.

Jendras ; ja Cie typowalem na miszcza , ja Cie propsowalem, ja na Ciebie glosowalem a tymczasem dostJESZ 8:1 gorzej niz Twoja stara w stoczni w 81' podczas strajku glodowego

Ja Cie prosze nie blaznij sie i nie blanznij mnie, wyjdz na szaniec i walcz

Roger; wez ty ziomek przyjezdz to pogadamy najpierw na trzezwo a potem nie na trzezwo to potem pogadamy ... rozumiesz ? zadnych teraz ustalen nie bedzie

a juz k**** dla tych 9 pozostalych glabow jakies limity i utrudnienia gdzie to chlopaki rozumieja, Lu to Ci wysprzegli w ryj ;] wysprzegl mu  ! bo chlopina musk zryty od Chrobrego i Bolsa

ja pi****le jak se przypomne jaki my postep jako kraj zrobilismy z Bolsa , FINLADNII i ABSOLUTA do JAcka Danielsaaaaa to k**** skok milowy 

Każdy typ gra 82 mecze w sezonie minus zdarzenia losowe.

W jednym tygodniu gra więcej, w drugim mniej, życie. Jakby ktoś się zawziął to można się nawet do tego przygotować z dużym wyprzedzeniem.

Skoro każdy ma równe szanse, czytaj 82 mecze w sezonie to po co to jeszcze regulować naszymi limitami?

Albo gramy albo się sramy, takie jest moje zdanie.

to po co jest limit 3 pobrań na tydzień?

Jendras ; ja Cie typowalem na miszcza , ja Cie propsowalem, ja na Ciebie glosowalem a tymczasem dostJESZ 8:1 gorzej niz Twoja stara w stoczni w 81' podczas strajku glodowego

Ja Cie prosze nie blaznij sie i nie blanznij mnie, wyjdz na szaniec i walcz

W trzech z tych siedmiu kategorii jest bardzo blisko, a Ty miałeś dwa mecze więcej, także nic się nie bój. :)

Co nie zmienia faktu, że chyba przerżnąłem swoje szanse na podium, gdy nie skorzystałem z oferty Bołdasa.

ja juz nie rapuje , ale kiedys to co innego , z drugiej strony czujcie to 500 mil odsloniec, Zenon Martyniuk ma 160 mln total - live + official -  oczy zielone - nie wiem jak to sie przeklada ale te 160mln odsloniec to jest jakies 320 000tys $ na luziku - nie wiem ale cos jest nie tak z tym swiatem jak za taki entertainement ktos dostaje takie pieniadze  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.