Skocz do zawartości

Roto h2h FCUK 2017

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

jędker gonie Cię koleszko sympatyczny

zakładam, że łyknę pts i 3pt, jeżeli do tego dojdzie fg% albo ft% to już w ogóle wypas.

a u mnie gra jeszcze mocna reprezentacja dzisiaj

to, że nikt nie wziął George`a Hilla, w dzień po wymianie, z racji że Was nawet szanuje uznam ze przypadek, brak czasu, dużo zajęć domowych, w normalnych okolicznościach powinienem uznać, że się c***a znacie

Edytowane przez buła

I do tego nagrodę za wystawienie największego randoma ever. Ciężko będzie go przebić.

Znaczy Buła chciał wystawić Jahlila... ale jeśli chodzi o gościa, który zagrał, to Kornet rządzi.

PS. Chytry, znów sfarciłeś; nie masz 4-3, tylko 5-4. Jak to w ogóle możliwe? Lorak, dzięki za walkę do końca. Ani ja, ani Chytry już Tobą nie zagramy... Niestety Chytry nie zagra też już z cwebbem, a mi odpadnie przyjemny pojedynek z Marcem.

Marzec, gdybym wziął Gallo jak wstępnie planowałem i nie bawił się w durne zabawy typu Ish i szczur, wjebałbyś 1-8.

Curry grał w ostatnim tygodniu. natomiast Conley, Love i Vuc to 67 draftowych dolarów. u mnie sami Hayward z Kawhim zeżarli 86

SORRY ŻE KUPOWAŁEM PO DOBRYCH CENACH.

Srsly tho, Haywarda i Kawhiego licytowałem, dodged a bullet.

, a do tego dochodzą Bev z Thomasem (32)

Chyba 21. Zresztą za kupienie połamanego Thomasa nie możesz mieć do nikogo pretensji ;]

Jak ktos mi powie nastepnym razem ze granie na total jest lepsze to go wysmieje tak samo jakbym go wysmial wtedy gdy no no no wiecie no bym go wysmial

To jest chyba jedyny system gdzie da sie zyc z kontuzjami

Total jeszcze pół biedy, ale tyle lat zmarnowane na draftowanie k**** wężem. Trzeba było od razu losować końcową tabelę w październiku, żeby nie tracić czasu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.