Roger Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 No ale jaki problem umówić się że limit tygodniowy wynosi 30 spotkań? Co prawda nie ma takiej opcji na Yahoo ale spokojnie można by tego dopilnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 No ale jaki problem umówić się że limit tygodniowy wynosi 30 spotkań? Co prawda nie ma takiej opcji na Yahoo ale spokojnie można by tego dopilnować. Napisałem do yahoo, żeby wprowadzili tą opcję i mnie nie wkurwiali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Czy my tak dyskusji nie przerabialiśmy już rok temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Ja jestem zdania, że to jest do ogarnięcia bez pomocy yahoo i optowałbym za wprowadzeniem tego na przyszły sezon. Zastanowiłbym się tylko nad ilością dozwolonych gier, bo kontuzje mogą dać mocno po dupie i 30 rozegranych spotkań może okazać się nie do przeskoczenia w niektórych tygodniach. Przykładowo team loraka w poprzednim rozegrał tylko 28. 25 byłoby chyba optymalne i dołożyłoby dodatkowego smaczku w postaci większych możliwości taktycznych. O ile będzie kolejny sezon i o ile dam rady wpaść (a pewnie dam), to będe tego pilnował. Tabelki nie mamy jak w fbx, za to można zrobić tabelę z rozegranymi spotkaniami i wrzucać ją codziennie na forum. Z tego co pamiętam, to komisz ma możliwość ingerowania w składy poszczególnych drużyn, więc w przypadku gdyby się okazało, że któryś team jest na granicy rozegranych spotkań w sobotę/niedzielę i wystawia zawodników ponad stan, to zmianiem mu skład, a delikwent dostaje np. bana na pobrania z fa w kolejnym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 No ja nie zamieniam h2h na nic innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Nie będę się pierdol, żeby cały czas sprawdzać, czy w niedzielę mogę wystawić 3 moich graczy, czy to już jest powyżej limitu tygodniowego. To wymaga większego zaangażowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Nie będziesz musiał tego sprawdzać w żaden skomplikowany sposób, po prostu wejdziesz na forum i będziesz miał to podane na tacy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Jeśli to wprowadzicie, to wiedzcie, że już nigdy, przenigdy w FB Roto nie zagra Kornet... ... a ja chcę Kornetów, Poeltlów, czy innych Siakamów. Free Kornet !!! Edytowane 14 Lutego 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Każdy typ gra 82 mecze w sezonie minus zdarzenia losowe. W jednym tygodniu gra więcej, w drugim mniej, życie. Jakby ktoś się zawziął to można się nawet do tego przygotować z dużym wyprzedzeniem. Skoro każdy ma równe szanse, czytaj 82 mecze w sezonie to po co to jeszcze regulować naszymi limitami? Albo gramy albo się sramy, takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Jendras ; ja Cie typowalem na miszcza , ja Cie propsowalem, ja na Ciebie glosowalem a tymczasem dostJESZ 8:1 gorzej niz Twoja stara w stoczni w 81' podczas strajku glodowego Ja Cie prosze nie blaznij sie i nie blanznij mnie, wyjdz na szaniec i walcz Roger; wez ty ziomek przyjezdz to pogadamy najpierw na trzezwo a potem nie na trzezwo to potem pogadamy ... rozumiesz ? zadnych teraz ustalen nie bedzie a juz k**** dla tych 9 pozostalych glabow jakies limity i utrudnienia gdzie to chlopaki rozumieja, Lu to Ci wysprzegli w ryj ;] wysprzegl mu ! bo chlopina musk zryty od Chrobrego i Bolsa ja pi****le jak se przypomne jaki my postep jako kraj zrobilismy z Bolsa , FINLADNII i ABSOLUTA do JAcka Danielsaaaaa to k**** skok milowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 8:1 do przezycia ale k**** 9:0? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Każdy typ gra 82 mecze w sezonie minus zdarzenia losowe. W jednym tygodniu gra więcej, w drugim mniej, życie. Jakby ktoś się zawziął to można się nawet do tego przygotować z dużym wyprzedzeniem. Skoro każdy ma równe szanse, czytaj 82 mecze w sezonie to po co to jeszcze regulować naszymi limitami? Albo gramy albo się sramy, takie jest moje zdanie. to po co jest limit 3 pobrań na tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Jendras ; ja Cie typowalem na miszcza , ja Cie propsowalem, ja na Ciebie glosowalem a tymczasem dostJESZ 8:1 gorzej niz Twoja stara w stoczni w 81' podczas strajku glodowego Ja Cie prosze nie blaznij sie i nie blanznij mnie, wyjdz na szaniec i walcz W trzech z tych siedmiu kategorii jest bardzo blisko, a Ty miałeś dwa mecze więcej, także nic się nie bój. Co nie zmienia faktu, że chyba przerżnąłem swoje szanse na podium, gdy nie skorzystałem z oferty Bołdasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Lu. Nie ma za co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Marcinku, coz innego moge napisac - tak trzymaj, a flaszka Cie nie ominie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 No tak. Bo normalnie by mnie omineła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 No tak. Bo normalnie by mnie omineła Jeśli dasz Rubio na INJ i weźmiesz sobie jakiegoś randoma, będę Ci dwa razy bardziej wdzięczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Czo ten Łukasz, jeszcze się moimi wynikami interesuje nie wiadomo po co, kiedy ja idę na dno. Jak dziwnie to nie brzmi w górnej połowie tabeli - zaraz na bułę będziesz się musiał oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) amerykański shavlik, nie mogłem się powstrzymać http://www.youtube.com/watch?v=SLsTskih7_I Edytowane 17 Lutego 2018 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 ja juz nie rapuje , ale kiedys to co innego , z drugiej strony czujcie to 500 mil odsloniec, Zenon Martyniuk ma 160 mln total - live + official - oczy zielone - nie wiem jak to sie przeklada ale te 160mln odsloniec to jest jakies 320 000tys $ na luziku - nie wiem ale cos jest nie tak z tym swiatem jak za taki entertainement ktos dostaje takie pieniadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi