Lu- Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 -Batum! -Co? -ty k.u.r.w.o !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) jędker gonie Cię koleszko sympatyczny zakładam, że łyknę pts i 3pt, jeżeli do tego dojdzie fg% albo ft% to już w ogóle wypas. a u mnie gra jeszcze mocna reprezentacja dzisiaj to, że nikt nie wziął George`a Hilla, w dzień po wymianie, z racji że Was nawet szanuje uznam ze przypadek, brak czasu, dużo zajęć domowych, w normalnych okolicznościach powinienem uznać, że się c***a znacie Edytowane 11 Lutego 2018 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jak to "gonisz"? Przecież miałeś mnie rozjebać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 miałeś więcej meczów do dzisiaj, więc przegrywałem -> musiałem napisać, że gonię to jest logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Po dzisiejszej kolejce będzie jeden mecz więcej u mnie lub po równo (w zależności czy zagra Melo). Wliczając w to mecze, w których połamali się Kristaps z Melo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 lol 4-3, close one. O 23:30 przegrywałem 1-8, także mogło być gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Chciałbym zwrócić uwagę, że Kornet wygrał mi pojedynek. Wczoraj miał 2 stealsy, co na koniec tygodnia dało mi 33-32 w tej kategorii. I ostatecznie 5-4 w tygodniu. Ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Chciałbym zwrócić uwagę, że Kornet wygrał mi pojedynek. I do tego nagrodę za wystawienie największego randoma ever. Ciężko będzie go przebić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 I do tego nagrodę za wystawienie największego randoma ever. Ciężko będzie go przebić. Znaczy Buła chciał wystawić Jahlila... ale jeśli chodzi o gościa, który zagrał, to Kornet rządzi. PS. Chytry, znów sfarciłeś; nie masz 4-3, tylko 5-4. Jak to w ogóle możliwe? Lorak, dzięki za walkę do końca. Ani ja, ani Chytry już Tobą nie zagramy... Niestety Chytry nie zagra też już z cwebbem, a mi odpadnie przyjemny pojedynek z Marcem. Marzec, gdybym wziął Gallo jak wstępnie planowałem i nie bawił się w durne zabawy typu Ish i szczur, wjebałbyś 1-8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 PS. Chytry, znów sfarciłeś; nie masz 4-3, tylko 5-4. Jak to w ogóle możliwe? Stat corrections, ale to wychodzi na to samo bo dwa remisy dają w tabeli jeden punkt jak wygrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 lol 4-3, close one. O 23:30 przegrywałem 1-8, także mogło być gorzej. w spotkaniach miałeś przewagę 34 do 28, a i tak wygrałeś ledwo co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 ciekawie w walce o podmium moje predictions na wydłużony tydzień z cwebbem to c*** mu w dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 w spotkaniach miałeś przewagę 34 do 28, a i tak wygrałeś ledwo co. Jak sie ma tyle kontuzji co ja, to sie bierze co dajo, amirite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 miałbyś trochę przyzwoitości i nie mówił o kontuzjach, gdy miałeś matchup ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Curry out miesiąc Love 2 miesiące Vuc 2 miesiące Conley zagrał 12 razy na jednej nodze i out for season Been there done that. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Curry grał w ostatnim tygodniu. natomiast Conley, Love i Vuc to 67 draftowych dolarów. u mnie sami Hayward z Kawhim zeżarli 86, a do tego dochodzą Bev z Thomasem (32) oraz poniekąd Turner (28), który do dziś nie doszedł do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Curry grał w ostatnim tygodniu. natomiast Conley, Love i Vuc to 67 draftowych dolarów. u mnie sami Hayward z Kawhim zeżarli 86 SORRY ŻE KUPOWAŁEM PO DOBRYCH CENACH. Srsly tho, Haywarda i Kawhiego licytowałem, dodged a bullet. , a do tego dochodzą Bev z Thomasem (32) Chyba 21. Zresztą za kupienie połamanego Thomasa nie możesz mieć do nikogo pretensji ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Jak ktos mi powie nastepnym razem ze granie na total jest lepsze to go wysmieje tak samo jakbym go wysmial wtedy gdy no no no wiecie no bym go wysmial To jest chyba jedyny system gdzie da sie zyc z kontuzjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Jak ktos mi powie nastepnym razem ze granie na total jest lepsze to go wysmieje tak samo jakbym go wysmial wtedy gdy no no no wiecie no bym go wysmial To jest chyba jedyny system gdzie da sie zyc z kontuzjami Total jeszcze pół biedy, ale tyle lat zmarnowane na draftowanie k**** wężem. Trzeba było od razu losować końcową tabelę w październiku, żeby nie tracić czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 granie na total jest lepsze, bo każdy może rozegrać taką samą ilość gier. przy tym systemie, szczególnie z ograniczeniem 3 ruchów na tydzień, wyniki są strasznie wypaczone przez liczbę meczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi