PeWee Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Lorak, Turner out, Whitrside out. Jak Ty to robisz? A i tak k**** z nim tylko remisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 i jeszcze rose, klątwa pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Jest nas 10 w lidze, Jendras i Marzec chyba mają bana na forum. Chętnie bym się z kogoś pośmiał, ale na razie mogę tylko z siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Marzec parówo, po co ja szukałem hasla na enba, skoro twoje leniwe tłuste dupsko nie chce się logowac na FB, ani nic pisać w tym temacie? Idź w c***, razem z Fultzem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 i jeszcze rose, so close no matter how far la la la.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Ja pierdolę, co za kompromitacja... Nawet nie mogę zrzucić winy na kontuzje, bo za taką nie mozna uznac urazu Smarta (gosc jest fenomenem, kaleczy zarówno FG, jak i FT). Szkoda Duranta w tym pizdzidołku, a dzis w nocy pewnie dojedzie mnie DAngelo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Ja jestem Lu codziennie, cóż mogę pisać najdrozszy giannis za 75 najwieksza promocja draftu heh. gość jest prze k**** kotem !!!! będzie wam sam ruchał wasze smutne ekipki all fucking season a wy się będziecie zastanawiać why? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Gdybyś nie brał Fultza, mógłbyś dać za niego 91 ;] KAT jakoś słabo na te 69, które za niego dałem. Z kolei Durant bawi się w Billa Russella. Lonzo w sumie jako tako, Dipo bardzo ok, Dwight tak, jak oczekiwałem. To czemu dostaję taki sromotny wpierdol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Ja jebie. Drummond 100% FT w tygodniu. Dzisiaj na osobistych mnie dojebali: DeRozan (14/16) i Gasol (16/17). Gdyby nie to, miałbym szanse na 9-0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Marudzisz Lu ,jeszcze nie przegrałeś, może ci lonzo wyciągnie steale i 3ki i nie będzie tragedii, gorzej jak zagra jak w game one :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) -Buddy Hield!!! -Co? -Ty kurwo!!! Według mnie trzeba mieć dwa rotacyjne sloty na adjustments przeciwko rywalowi, a także jeden wolny move na niedzielę. U mnie zrobiły się trzy roatcyjne sloty (Smart, Demon i Hield). Biorę Bazemore'a wiedząc, że nigdy by u mnie nie grał, ale ma największy potencjał z dostępnych na dziś graczy na kilka stealsów i trójek. Może uda się wyciągnąc 3-6, 4-5 to marzenie ciężkie do zrealizowania. Edytowane 22 Października 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Na razie przegrywam 4-5, ale zamierzam wygrać 6-3. Dzisiaj Szreder i Kuzyn u mnie grają jeszcze, u ciebie Marzec tylko Tig. Mam do odrobienia 5 stilsów i jakieś 30 punktów. Do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Chytry, Gortata wyjebałeś? Aż taką masz przewagę w przyszłych matchupach na FG, REB i BLK? RHJ fajny na te małe statsy, ale brak trójek mocno go kaleczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) u ciebie Marzec tylko Tig. nie tylko :] i bardzo mnie ciesze w tym momencie to ze jestes jednym z nierlicznych boldas ktory nie ma kogo wyjebac na fa w taka wlasnie niedziele jak ta ;] Edytowane 22 Października 2017 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Chytry, Gortata wyjebałeś? Aż taką masz przewagę w przyszłych matchupach na FG, REB i BLK? RHJ fajny na te małe statsy, ale brak trójek mocno go kaleczy. Biore tylko na dzisiaj, trza bronic stl, moze jakims cudem wyrwac asysty. Beda jeszcze na FA lepsze opcje niz Gortat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 ja pi****le spencer dinwiddie trevor booker ale co zrobić. Liczę na 4-5. Co przy zje***ym kolanie Paula nie będzie dramatem. Ale będzie ciężko. Generalnie z moich picków na trzon składu jestem zadowolony. Drummond ft 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Nie wiem co mnie k**** podkusiło, żeby Barnesa w piątek na ławce sadzać. Przejebie przez to na 99% 3PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Marzec, Ingramem mnie straszysz? No weź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 nie strasze, po prostu jak bym kogos nie wzial to bym przegral z toba, a tak rzuci 15 zrobi 2 stl i wygrywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Ojp Pewee jaki retard retardow jak patrze na ten sklad Loraka i to ze wygrywa to jestem pewien ze mamy zle ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi