RonnieArtestics Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Wez kurde Rafał ... trzeci mecz hardena prZegapie tym razem z głupoty yahoo. Spoźniłem sie 27 min i wywaliłem arize ale na dziś nadal jest w składzie i nie mogę hardena z IL wstawic.. co prawda ma mieć 25 min limit, ale zobaczymy ... Edytowane 18 Stycznia 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Edytowane 27 Stycznia 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Teraz będzie ciekawie. Czy zapas slotów wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 No, zobaczymy mamy deadline, Russell, Vucevic, Jackson wracają. Złapałem Thompsona ktory pod nieobecnosc Lovea powinien zacząć stukac cyferki (chyba ze zrobią jakis trade), może Stanley Johnson wypali>Strata jest spora, czasu mało, ale kto wie. Będzie cięzko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 I robi się ciekawie. Bez Cousinsa będzie ostra walka z Mythosem o awans do Fb1 z drugiego miejsca. Sto z tyloma meczami zaległy nie da rady. Mythosem idzie ostro ale musi nadrobić a ja doluje ale będę teraz grał 6tka najlepszych. Fajnie bo będzie ciekawie do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Mythos mnie martwił, a tu Mar podjeżdża szybciej. Przewaga szybko topnieje kuzwa:) Kiedy Davis się złamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 U mnie dramat Blake gra jak FA, Horford gra jak FA, Schroeder sobie skacze, Barnesowi się nie chce, Porzingod wyleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 No wcześniej byles typowany na nr1. Ale trejdziki i kontuzje potrafią namieszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Ani jednego trade'u, wymiany z fa tylko przy kontuzjach a mimo to moi zapomnieli jak się gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 No Davis to masakra. Generalnie moi zaczęli w końcu grać swoje. Mam nawet kłopot bogactwa, bo pasuje mi nawet 9-ciu grajków wystawiać. W zależności od rywala pewnie będę ograniczał nieco występy co po niektórych, ale potem się okazuje, że 50 i więcej fp zostaje na ławce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Chodziło mi o trejdy w nba. Griffin w LaC byl lepszy chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Czyzby1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Musi Harden odpoczywac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Ronnie to jednak z innej półki jest:) Trzeba dowieźć 2 miejsce. Szansa coraz wieksza bo jak widze już tylko Mar siedzi mi na plecach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Średnia mi rośnie, 50fp przekroczone, rotacja zawężona. Także zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ja zakończyłem. Dzięki panowie. Z Ronniem widzie się w 1 lidze po wakacjach:) To on na Mara nieszczęście pomógł mi zagrać w tej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 rafal naciesz sie jeszcze dzis tabelka na yahoo, bo jutro juz moze byc zmiana lidera;) paul, harden i aldridge wystawiam i powinni zrobic te 252 ale i tak duzo ci nie brakowalo, skoncze z jakims 400-500 pkt wiecej tylko.. gdyby nie kontuzja cousinsa, to bys to może dowiózł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dla podsumowania i formalnosci : games, total, srednia 1. RonnieArtestics 656 34343 52,35 2. rafal_super 656 33964 51,77 3. Mar 658 33222,5 50,49 4. mythos 653 31798,5 48,69 5. cvbe 656 31472 47,97 6. t_omko 658 31068 47,21 7. Boowka 656 30867 47,05 8. antek 650 29163 44,86 9. sto 589 28597,5 48,55 10. Julius 558 25231 45,21 btw, jakim cudem mar i tomko zagrali o 2 wiecej meczy? ;> co do innych; rafal by wygral gdyby nie kontuzja cousinsa, pewne 60 zamiast jakichs tam powiedzmy nawet 40 od fa'sa x 40 meczy dałoby mu zwyciestwo. no cóż, wykrakałem ci to chyba troszke wczesniej, ze w tym trybie gry robienie zbyt dużej nadwyżki slotów jest ryzykowne, bo jak ci lider wypadnie pozniej to kiszka... jesli chodzi o mnie to mialem idealny draft, harden, oladipo, butler, beal, aldridge, paul - wszyscy wypali w tym sezonie i zbudowalem najszerszy trzon w lidze zdecydowanie, mialem pieciu czy szesciu w top30, i mimo drobnych kontuzji, urazów wyławiałem co chwila fajnych grajków z fa na zastępstwa, kluczowym momentem sezonu, wg mnie, przynajmniej dla mnie i Mara bylo wyrzucenie przez niego ingrama i harrisa w jednym dniu.. pobralem ich obu i się opłaciło, mimo kontuzji na koniec sezonu, obaj panowie mieli zajebiste fragmenty sezonu.. do tego wylowilem na koniec Olynyka .. średnia zajebista wyszla ale smialo mogla by byc lepsza, mialem jedna luke w skladzie, bo prawie caly sezon musialem grac covingtonem na pf, bo aldridge musial grac C , a on mial (robert) bardzo slabe dwa miesiace i robil mi notorycznie po 20-30 fp na mecz.. po siedmiu chyba latach i startu z fb 4 czy 5 jestem wreszcie w fb1. jeszcze tylko 3-peat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Mają dwa mecze więcej bo jak zostanie jeden mecz na utilu a wstawisz 3 grajkow to policzy wszystkich. Takie małe oszustwo:) Gratulacje dla zwycięzcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi