rafal_super Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Dawno nie było takiej mocnej ligi. Większość powyżej 50:) Sami pretendenci do awansu. Zobaczymy. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sto Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 PG jrue holiday, zach lavin, Allan crabbe Sg demar derozan, George hill Sf kawhi Leonard, Dion waiters Pf Kevin love, clint capela C Hassan whiteside, Joel embiidi Myślę ze jaki zdrówko dopisze to nie będzie tragedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ja mam PG Paul SG Harden SF Butler PF Ibaka C. Aldridge UTIL Covington UTIL Beal UTIL Oladipo BN Gay, Noel, Jo.Jackson, Monroe Ile to fp Mar? Bo ja liczę tez koło 50tki 47,80 fppg mi wyszło... nie pytaj jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Znalazle troche czasu i policzylem srednie wedlug mojej listy. Mar, Ronnie, T-omko i sto mają średnie po 51. Oczywiscie trzeba będzie odliczyc kontuzje i wtedy zastępstwa kims kto gra po 40fp. Najgorzej wyglada Boowka wedlug mojej listy (komputer nie mysli zbyt dobrze:) Powodzenia. Ja juz ledwo kim mam grać. Połamani, wypuknięci..... Edytowane 10 Października 2017 przez rafal_super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 No na razie w preseasonie Simmons i Nurkic dają radę. Także prognostyk dobry. Staram się też już uzupełniać backup na wypadek kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Brown i Tatum u mnie w obliczu kontuzji Haywarda. Zakładam, że choć jeden z nich wypali na +40fp Swoją droga Irving ładnie pocisnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 No to się Skowronek wyje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 On tam swoje robić będzie, kwestia czy zdrowotnie nie siądzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Hayward dramat, akurat jak oglądałem to odwróciłem na pół minuty wzrok, wracam a tu wszyscy płaczą i się modlą, później tylko powtórka z góry i nadal nie wiedziałem czemu takie zamieszanie. Ale zaraz zobaczyłem w necie fotkę... Jakby nie grał w NBA to mógłby już nigdy nie wrócić do żadnego sportu... Ja przechwyciłem Markkanena bo mam to jedno miejsce na szaleństwa a przy bójce Portisa z Mirotićem będzie miał baaaardzo dużo minut, może wykorzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Za długo spałem, pracuje na 9 , także próbowałem ok 7:40 wziąc Browna i już go nie było. Sezon wystartował mi po c***u, ale przede wszystkim szkoda chłopaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Kto wie o co chodzi z meczem GS NOP? Jaki byl w koncu wynik? Najpierw bylo 108-95 a teraz jest 128-120? Jakis wirus czy co? Chyba ze pokazywalo ze się skonczyl a do konca bylo jeszcze kilka minut. Bo nie wiem czy Cousins tyle nabił punktów, czy mu komp dopisał ze 30:) I dodatkowo w informacjach o zawodnikach piszą ze zdobyl 23 punkty a tu widze ze 35? What Fu.....? Edytowane 21 Października 2017 przez rafal_super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Kto wie o co chodzi z meczem GS NOP? Jaki byl w koncu wynik? Najpierw bylo 108-95 a teraz jest 128-120? Jakis wirus czy co? Chyba ze pokazywalo ze się skonczyl a do konca bylo jeszcze kilka minut. Bo nie wiem czy Cousins tyle nabił punktów, czy mu komp dopisał ze 30:) 128:120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Kto bedzie robil tabelki? Czuje ze znajdzie się chetny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 No poczekajmy aż podejde do gory:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Jutro już może być tabelka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Nie wiem jak to możliwe, ale mój team wybrany z automatu (z moimi drobnymi modyfikacjami na początku sezonu) prowadzi w lidze ? Ok, mam na razie najwięcej slotów wykorzystanych, but still... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 U mnie w koncu nocka zgodna z oczekiwaniami. Z reguly zawsze jakis gracz zawalal ogolny wynik. Ogolnie Simmons mega pozytywnie, robi na razie z 20fp wiecej niz myslalem Melo tez zaskakuje, bo zakladalem, ze mu produkcja fp spadnie, a tu prawie 50. Czekan az drugi bieg wlacza jeszcze Lowry i Irving. Na minus na razie Nurkic, takze bench i czekamy co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi