bulek Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Skład ligi: 1. Boowka 2. Rafalsuper 3. Ronnie Artestics 4. Julius 5. Mythos 6. Sto 7. Mar 8. Cvbe 9. T_omko 10. Antek DrToudi zastępuje Cvbe, który był najlepszym spośród nie awansujących w zeszłym sezonie. Komisarzem ligi zostaje Ronnie Artestics, który zaoferował, że chętnie spróbuje sił w tej roli. Do niego należy teraz założenie ligi i pewnie też ankiety doodle. Format pewnie snake, chyba, że będziecie woleli aukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Skład ligi: 1. Boowka 2. Rafalsuper 3. Ronnie Artestics 4. Julius 5. Mythos 6. Sto 7. Mar 8. Cvbe 9. T_omko 10. Antek DrToudi zastępuje Cvbe, który był najlepszym spośród nie awansujących w zeszłym sezonie. Komisarzem ligi zostaje Ronnie Artestics, który zaoferował, że chętnie spróbuje sił w tej roli. Do niego należy teraz założenie ligi i pewnie też ankiety doodle. Format pewnie snake, chyba, że będziecie woleli aukcję. Bulek a nie da się już tak jak kiedyś ze założysz ligę wklepiesz zasady pkt i opuścisz ligę? Byłoby mi łatwiej. Do wszystkich graczy! Jeżeli pasowałby wam któryś z terminów: 2.10, 3.10, 4.10 to piszcie, ponieważ Rafalsuper od 5.10 jest poza zasięgiem a chciałbym żeby każdy był na drafcie. Także jak możemy to pójdziemy mu na rękę, wiem ze to bardzo szybko ale proszę o odpowiedz do niedzieli wieczorem, kto może a kto nie. Ja osobiście mam draft 3.10 o godz 21:15 Wiec jeśli chodzi o ten dzień możemy zacząć jedynie o 20 godz. Linka do ligi roześle pewnie dziś wieczorem. Rafał to tobie najbardziej zależy na cZasie, możesz rozesłać wszystkim PW odnośnie draftu ? Niestety do wieczora jestem poza domem bez komputera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ok, zaraz wysylam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ok wysłałem prośby do chlopakow. Mam nadzieje ze się uda. Do Ciebie Ronnie nie wysylalem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Gdybym umial to bym to doodle wrzucil:) Byloby szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Jeśli o mnie chodzi to każdy z tych dni mi pasuje,ale najwcześniej o 22. I dzięki za "dziką kartę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Mam nadzieje ze reszta nie chodzi spac o 22:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Antek jest za poniedzialkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 HejMi pasuje każdy dzień od 21 jeżeli tylko dostanę wiadomość o terminie draftu co najmniej dzień przed jego rozpoczęciem.... Odnośnie założenia ligi to zeszłoroczny komisz ligi FB#2 mógłby ją odnowić a później do zrobienia będzie korekta graczy i przekazanie dowodzenia lub założenie nowej zgodnie z http://www.e-nba.pl/topic/1545-ustawienia-lig/ i wysłanie zaproszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 No to połowa da rade. Czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz reszty chlopaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) obi w zeszlym roku byl komiszem wiec chyba sie nie uda tak, tu macie link od bulka dostalem: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/112911/invitation?key=7ae727b1ffd1e90c&ikey=f6c217c4307b6c5flista graczy ktorym draft pasuje:1.10 22:00RonnieArtestics antek cvbe rafal_supert_omko3.10 22:00antek (nie??) cvbe rafal_supert_omko RonnieArtestics Edytowane 30 Września 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 To ta liga FBL#3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 taa, bulek musi dac mi komisza to zmienie na 2 bo sie pomylil pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) Ja się dostosuje, Byle po 20:00 i nie dziś Edytowane 30 Września 2017 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ja może będę miał draft w środę w fbl East więc wolę inny dzień tygodnia. Poniedziałek lub wtorek żeby był też z nami Rafał super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) Byle po 20tej, czy byle nie po 20tej Mar? Na PM mam info ze byle po 20tej. Kuzwa robi się gorąco Edytowane 30 Września 2017 przez rafal_super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Macie moze namiary na Mythosa, Sto, Boowke czy Juliusa? Moze ten poniedzialek 22ga wypali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Po 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 No to jest szesciu na poniedzialek 22ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi