RonnieArtestics Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Nie miałem czasu w pracy przestudiować regulaminu, dlatego zapytałem bo wiedziałem ze szybko dostanę odp.. Swoją droga ten zapis jest bez sensu... bo mogę rok w przód sprzedać (ten z 2019 ) ale dopiero w marcu.. jaka różnica jest miedzy marcem a listopadem patrząc z perspektywy utrzymania 'porzadku' i tego żeby nic nie zginęło? Wg mnie żadna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Gdzies mozna sprawdzic ktore picki poszly a ktore nadal sa u wlascicieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) james johnson, jordan clakrson evitacre ----> RonnieArtestics pick Pacers 2018, kyle oquinn RonnieArtestics ----> evitacre zrzucam sessionsa i na yahoo juz poszlo propo evi, akceptuj w propo dalem bez picku bo wyskoczyl mi blad ze obie druzyny musza wyslac ta sama ilosc pickow?? Edytowane 31 Października 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Potwierdzam dzieki Ronnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Czy możemy zrobic ankietę dotycząca zwykłego systemu pobierania zawodników od kolejnego sezonu ? :-) Obiecuje ze juz nigdy nie bede na to psioczył jeśli z ankiety wyjdzie ze większości obecny system odpowiada :-] Edytowane 1 Listopada 2017 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Sorry panowie że tak długo wymiana wisiała ale byłem wyjechany bez dostępu do neta - a i w telefonie nawet nie wchodziłem by wystawiać skład. Teraz okres spokojniejszy nastąpi, więc będzie normalnie. A ankietę można założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 hej, Gortat, tyson chandler, oraz thad young na wydanie.. solidni przeciętniacy do contendera, kto tam walczy w tym roku ?? za prospecty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Do oddania Monroe, Barton oraz Tyreke Evans. Interesują mnie młodzi zawodnicy, ewentualnie jakieś picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Do oddania Monroe, Barton oraz Tyreke Evans. Interesują mnie młodzi zawodnicy, ewentualnie jakieś picki jak maja byc 'mlodzi' to moze mój young cie zainteresuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 jak maja byc 'mlodzi' to moze mój young cie zainteresuje ;] Tak, szczególnie że jest starszy od wszystkich moich grajków o których wspomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Ronnie Isaiaha Ci oddam bedziesz mil dwóch ;-] deal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Noel na sprzedaż dla tankerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Do oddania Tyreke Evans, który wrócił do zdrowia i robi rozpierdol w Grizzlies oraz Will Barton, bardzo solidny grajek. O propozycje prosiłbym tutaj na forum, na Yahoo rzadziej zaglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Panowie, prosiłbym o cierpliwość, dzisiaj zaktualizuję salary i wtedy puszczę trejdy. Muszę mieć pewnosć, że wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Luzik, ja powinienem być spokojnie pod kreską po trejdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) Na sprzedaż dla walczących: Marvin Williams E. Moore - pensja 3 agra dużo lepiej LMAM Salah Mejiri ewentualnie P. Beverley Tanio sprzedam za jakieś małe prospekty, picki z przyszłego roku, Beverley trochę droższy. Edytowane 21 Listopada 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Dobra chce ktoś millsapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Dobra chce ktoś millsapa? Ja chcę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Do Gm-ów Golden State i Detroit. Trejdy z udziałem Paula i Westbrooka nie powinny przejść w żadnej czasoprzestrzeni. Skoro już przeszły, GM-owie mają czas na zejście z salary. Za wyjście ponad sc w przypadku trejdów bana nie ma, ale dosć szybko muszą zejść poniżej - dajmy na to 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi