bulek Opublikowano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) LTM przekroczył salary Chandlerem fakt, ale w sumie jedna rzecz jest nieuregulowana regulaminem - czy goście zastępujący IL-a mają wpływać na salary i je dodatkowo powiększać? Bo jeśli tak, to zastanawiam się, jak traktować gracza, który wisi na IL-u - jako pełnoprawnego zawodnika? Edytowane 24 Października 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Z tego co czytałem wydawało mi się że miało być ze zarówno gość na IL jak i ten go zastępując liczy się do salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Z tego co czytałem wydawało mi się że miało być ze zarówno gość na IL jak i ten go zastępując liczy się do salary. Gdzie to jest? W regulaminie czy ja o czymś takim kiedyś wspomniałem? Edit: Widzę. Była dyskusja o tym. W takim razie nie ma tematu. Edytowane 24 Października 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Czyli gość na il liczy się do salary czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Nie umiem tej dyskusji znaleźć ale wg mnie było ze sie liczy a jedynie sie zastanawialiśmy czy liczyć jego pełne salary czy jakis rabat za inj doliczyć . Chyba stanęło na tym ze pełne sie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 inj slot liczyliśmy na bank jako pełne salary - jedynie przed startem next sezonu trzeba było zejść do 13 grajków (czyli jak zakończyło się z kimś na inj, czyli w 14, to potem te 24/48h po drafcie rookich trzeba było zejść do 13) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Do salary się liczy, nie wliczamy natomiast danego zawodnika do obliczania picków na koniec sezonu, ale to wiadome. Tak wgle to jestem mega szczęśliwy, wygląda na to że po 3 latach wyprzedawania graczy, szorowania dna, zbierania topowych picków w drafcie i ogólnej huj.ni w końcu mój team jest w stanie powalczyć o jakieś topowe miejsca. Fajna sprawa w takiej lidze wielosezonowej można obserwować efekty swoich kilkuletnich poczynań :] Jak sobie przypomnę swój skład po drafcie 1 Serge Ibaka $492 Bradley Beal $173 Kendall Marshall $34 Michael Carter-Williams $165 JaVale McGee $86 Robin Lopez $317 Jeremy Lin $98 Raymond Felton $79 Paul Pierce $2110 Solomon Hill $311 Tayshaun Prince $312 Ray Allen $813 Ish Smith $3 to się czasem zastanawiam gdzie miałem wtedy głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Jak sobie przypomnę swój skład po drafcie to się czasem zastanawiam gdzie miałem wtedy głowę Ja jak sobie przypomnę swój draft tu.... to wiem, że niżej upaść chyba już nie można. Dość powiedzieć, że Love to był mój jedyny asset, a potem długo długo nic. Naprawdę się zastanawiam co ja wtedy w głowie miałem licytując ten cały szrot. Już opłacalniej byłoby all kasę wydać na ze 2 prospekty i resztę uzupełnić dolcowiczami i bym lepiej wyszedł. A tak powoli powoli gdzieś tam za kilka sezonów może dojrzę światełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Ja jak sobie przypomnę swój draft tu.... to wiem, że niżej upaść chyba już nie można. Da się. W 2015 wybrałeś z 3 numerem draftu Mudiaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Da się. W 2015 wybrałeś z 3 numerem draftu Mudiaya. Hehe, coś w tym jest ale faktem jest też, że klasa 2015 była średnia i z #3 najlepsze co mógłbym wybrać (z perspektywy czasu) to Porzingis (wybrany z 8 wtedy; kto w niego wierzył? jak widać nie tylko ja), Turner (7) i Booker (12). Picki 4, 5 i 6 wtedy bardzo podobnie do mnie skopały ^^ choć to niewielkie pocieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Ahhhh, jak sobie przypomnę jaki Kolek był szczesliwy pozyskując odemnie MCW w zamian za 12 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Porzingis (wybrany z 8 wtedy; kto w niego wierzył? Ja! Jarałem się strasznie tym wyborem wtedy Głównie przez to, że spadł do 8, bo z 4 wziąłem Okafora Ahhhh, jak sobie przypomnę jaki Kolek był szczesliwy pozyskując odemnie MCW w zamian za 12 pick A spierdalaj pan.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 LTM przekroczył salary Chandlerem fakt, ale w sumie jedna rzecz jest nieuregulowana regulaminem - czy goście zastępujący IL-a mają wpływać na salary i je dodatkowo powiększać? Bo jeśli tak, to zastanawiam się, jak traktować gracza, który wisi na IL-u - jako pełnoprawnego zawodnika? to jak mam teraz go wywalić, jak dostałem bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ja już to robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Jakby co to zmieniam plany, wszyscy na sprzedaż idą. Jakby był ktoś zainteresowany to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Bulek, pytanko. Można tradowac pickiem 2019, będzie gdzie to zapisać czy tak daleko w przyszłość nie patrzymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Ktoś ma mój pick 2018 czy jestem jego właścicielem ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Ronnie - ja nie widzę problemu. Ale umówmy się, nie trejdujemy dalej niż następny i przyszły draft. Evitacre - L.TM ma Twój pick top5 protected. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Ronnie - ja nie widzę problemu. Ale umówmy się, nie trejdujemy dalej niż następny i przyszły draft. Evitacre - L.TM ma Twój pick top5 protected. Oki pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) d) Draftowe picki można sprzedawać tylko z tych draftów, które odbędą się w przeciągu 18 miesięcy od bieżącego momentu. Może przynajmniej trochę byśmy się trzymali regulaminu? Edytowane 27 Października 2017 przez Ledley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi