kolek23 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Raz draftowałem chyba tydzień po starcie sezonu, to policzyło rozegrane mecze graczy wybranych na pozycje w drafcie (czyli pierwsze 10 wyborów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 OBY NIE, MAM KATA SAARICIA I INGRAMA Jak dla mnie możemy spasować pierwszy tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Mam pytanie. Ma ktos czas wkleić składy, jak na szybko na forum uaktualnię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Jak to jest że 4 drużyny mają już jakieś punkty? Chyba wszyscy powinni zostać dodani i wpisani na BN tak żeby razem zacząć ligę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Czy gracze niewybrani w drafcie mają salary 3$ czy 1$? Tecu - 1$ mają tylko rookasy. Zasady to zasady, ale to w sumie dziwne, że Ci niewybrani, czyli teoretycznie słabsi są drożsi Chociaż fakt, że to zwiększa wartość nawet 20tego picku. Dla pewności chodzi o graczy niewybranych w drafcie NBA czy naszym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Wszyscy chyba mieli wrzuconych graczy kwestia kto ich wstawił do składu a kto nie. Ja skład ustawiłem wczoraj późnym wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 No trudno te sloty idzie nadrobić i mamy przynajmniej misje żeby zagrać ciut więcej meczy w tym roku, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ja chciałem być fair i składu nie ustawiłem. Ale była mowa o rozpoczęciu ligi to proszę bez pretensji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Czyli mamy przykry falstart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Skąd mam wiedzieć jakie salary ma jaki FA by nie przekroczyć limitu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ja chciałem być fair i składu nie ustawiłem. Ale była mowa o rozpoczęciu ligi to proszę bez pretensji.Ale kiedy była mowa o rozpoczęciu? W ciągu dnia sprawdzałem i zawodników nie było, to kiedy zostali dodani? No panowie nie róbcie cyrków. Liga opóźniona, no ok, można to przełknąć, no ale albo zaczynamy razem albo wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Troszkę smiechawka ze niektórzy maja do dzisiaj niewystawiony skład... bulek ma to za was zrobić?? PS. Nie maam PG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Troszkę smiechawka ze niektórzy maja do dzisiaj niewystawiony skład... bulek ma to za was zrobić?? PS. Nie maam PG!!! No ja w tym nic śmiesznego nie widzę że już na początku liga się zjebała. Później będzie narzekanie że są mecze niedograne i przez to różnice w statach o pkt. Myślisz że każdy od rana do wieczora siedzi i patrzy czy może na forum lub yahoo coś pojawiło się ws. Dynasty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 No od rana do wieczora to nie ale wg mnie ktoś jak gra w roto to roto wymaga aktywności w miare i ten ra dziennie powinien na 5 min zajrzeć na yahoo ustawić skład...bulek mówił ze wklepie składy jak najszybciej się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Oglądałem w nocy NBA, chciałem dodać gracza do ligi sezonowej i patrze, że jest skład udało mi się wstawić jednego Hood'a bodajże Falstart, to falstart Jak ktoś będzie chciał to da radę dograć te kilka slotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 No od rana do wieczora to nie ale wg mnie ktoś jak gra w roto to roto wymaga aktywności w miare i ten ra dziennie powinien na 5 min zajrzeć na yahoo ustawić skład...bulek mówił ze wklepie składy jak najszybciej się daNo ja zaglądam częściej niż raz dziennie i na więcej niż 5 min i wtedy też kilka razy zaglądałem czy już jest skład czy nie ma i w ciągu dnia nie było więc nie wystawiłem. Zgadza się że była mowa o dodaniu składu ale przez kilka dni było to przesuwane, była mowa że od poniedziałku yahoo nam będzie punktować, było zaprzeczenie i coś o godzinie dodania. Tak czy siak wyszła z tego dupa i zamieszanie. Sloty, może nadrobimy, może nie, ale sprawiedliwie ta liga nie ruszyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Skoro liga nie ruszyła przed sezonem to można się zadyskutowac kto na tym zyskał czy stracił. Uważam że szkoda bic piane. Na przyszły sezon trzeba się zastanowić nad rozwiązaniem żeby wbić składy wcześniej nawet bez kilku rookich a jak ktoś będzie powyżej SC to m czas na zejście do startu sezonu najpóźniej i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 A ja proponuję na koniec sezonu gdy te parę gier zauważy nad czymś, po prostu je odjąć i wtedy będzie sprawiedliwie. Bułek, wiem, że masz sporo lig i chwała Ci za organizację, ale wystarczył jeden krótki post - Dziś ruszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Ok, może zawalilem nie poinformując na forum o starcie sezonu. Ale po co ta piana, to jest liga roto i jeden stracony dzień da się spokojnie odrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi