bulek Opublikowano 6 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Jakbyś ogarnął jakoś niedługo, byłoby fajnie. Tu masz całą rozpiskę: http://www.e-nba.pl/topic/5662-liga-roto-dynasty-sezon-201718/page-2 a poniżej wyjątki, kto posiada czyj pick. $ weż z poprzednich draftów. A zestaw rookiech możesz skopiować z FBX. Ja na razie w pracy jestem, a potem kilka spraw pozałatwiam, więc tak szybko bym nie założył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Jakbyś ogarnął jakoś niedługo, byłoby fajnie. Tu masz całą rozpiskę: http://www.e-nba.pl/topic/5662-liga-roto-dynasty-sezon-201718/page-2 a poniżej wyjątki, kto posiada czyj pick. $ weż z poprzednich draftów. A zestaw rookiech możesz skopiować z FBX. Ja na razie w pracy jestem, a potem kilka spraw pozałatwiam, więc tak szybko bym nie założył. Zaraz usiądę do laptopa i zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Wrzuciłem, można draftować panowie.. bulek, zauważyłem że w twoim poście o kolejności draftu Falcao jest przed Benonem, ale ma numer 9 a Benon 8.. daj znać kto jest który i czy wszystko poza tym okej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Nie chce ktoś z kontenerów Gortata za pick w końcówce draftu rookie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o minidraft będzie można po prostu spasować z wyboru, np przy ostatnim albo przed ostatnim - i tak coś się pobierze na FA, czy musimy dobrać do 13 a później wywalać graczy za pobranych graczy z FA ? Jak coś to ja chętnie przytulę wybory w drafcie !! Edytowane 8 Października 2017 przez Buu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Mogę oddać wszystkie moje picki w mini drafcie za jakikolwiek pick w drafcie rookie Edytowane 8 Października 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Możecie spasować :-) JJ albo Dirk + w sumie clarkson tez do wymiany także zapraszam wszystkie Olejniki i bezemory mile widziane Edytowane 8 Października 2017 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ronnie, to tylko pomyłka numeracji. Kolejność jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Panowie sorry mam taki teraz nawał że nie ogarniam. Ale do początku ligi pewnie się wyrobię. Chyba ze ktoś ma czas by wklepać po wszystkim od razu składy na yahoo, chętnie dam co-commisha.Ronnie, może Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Panowie sorry mam taki teraz nawał że nie ogarniam. Ale do początku ligi pewnie się wyrobię. Chyba ze ktoś ma czas by wklepać po wszystkim od razu składy na yahoo, chętnie dam co-commisha.Ronnie, może Ty?Powodzenia w dzisiejszym drafcie roto Oczywiście wszystkim powodzenia. Edytowane 9 Października 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Powodzenia w dzisiejszym drafcie roto Oczywiście wszystkim powodzenia. Hehe, o tym fakcie zapomniałem Oczywiście komp mi wybrał samych złamasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) A myślałem, że to taka strategia. Lavine, Embiid i Batum Chyba czas ograniczyć ilość lig, nie wyrabia się Edytowane 9 Października 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 A myślałem, że to taka strategia. Lavine, Embiid i Batum Chyba czas ograniczyć ilość lig, nie wyrabia się Lavine nie mam na szczęście, jest Isaiah A tak poważnie, nie chodzi o ilość lig. Tu nie inny draft był problemem, bardziej mecz w Starogardzie, spójrz na ikonę Ale sezon się jeszcze nie zaczął, będzie pewnie ciężko, ale nie sztuka poradzić sobie po udanym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Wybory w mini drafcie to teraz jak rzeźbienie w gównie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Panowie, bo ja sobie przypomniałem że powinienem mieć jeszcze prawa do Yabusele, rzuciłem go chyba na stash rok temu. Postaram sie ogarnac jak najszybciej na jakiej zasadzie to działalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 LaVine dostępny solo lub w pakiecie za coś co pomoże mi zejść z salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Jak dobrze licze to nusze lo drafcie kogos zrzucic wiec pj tucker out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 JJ / Dir za pick jakiś tam dalszy - przypominam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Richaun Holmes 17,00 8. Pau Gasol 18,00 9. Doug McDermott 3,00 10. Thabo Sefolosha 9,00 11. Langston Galloway 3,00 12. Jameer Nelson 3,00 13. Andrew Bogut 16,00 Przyszły pick Do oddania, nie oczekuję wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi