zalias Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Paru którym udzielił się overreacting po dobrym początku LAC, ale chyba skończy się na pieprzeniu, bo chętnych nie widać. wiesz jak sie robi zaklady to z glowa nie mozna tak od razu po kilku spotkaniach bo one nic nie znacza (chociaz fajnie poki co wygladaja) przykladem sa Wiz rok temu co zaczeli sezon 6-12 a skonczyli z 49 wygranymi jesli chodzi o LAC to ja mam zakladzik o to ze beda wyzej niz Nuggets i cos takiego to czuje sie obecnie komfortowo, zwlaszcza jesli Denver nic nie wymysla z pozycja rozgrywajacego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Giannis mvp o 200 ktoś? Warunek giannis w +65 spotkaniach (minimum 66). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 opłaca ci się? u buka dostaniesz dwa razy tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 u buka juz jest, teraz chce kogos kto w niego nie wierzy ograbic ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 u buka juz jest, teraz chce kogos kto w niego nie wierzy ograbic ;P + fame na forum rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 za stówkę mogę w to wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 deal. a może 150? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 za dużo, bo wchodzę w to tylko by sprawdzić czy rzeczywiście moje przeczucia co do bilansu Bucks są słuszne, na chwilę obecną Antek jest faworytem więc nie będę tutaj zgrywał Rumcajsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Ronnie Ty farciarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Wizards pierwsi na wschodzie po RS. O stówkę lub dwie. Edit: wiadomo beal i Wall musza zagrać obaj po 60 games conajmniej...a porter conajmniej 40 powiedzmy. Aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Ronnie Ty farciarzu.Mówisz ze Bledsoe aż tak zmieni oblicze całego teamu? Eld już mam jednego do tego zakładu, odpuszczę bo Wizards nie zachwycają i nie chce mi się poZniej wysyłać przelewów w kilka miejsc na raz.. Edytowane 8 Listopada 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Ja mogę zaproponować ciekawy zakład za 100zł. Boston nie wygra konferencji Wschodniej podczas regular season, jeśli wygrają Cavs zakład jest nieważny. To myślę uczciwa propozycja. Ktoś, coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 ok, ja moge wejsc, rozliczenie po zakonczeniu RS, zadnych dodatkowych warunkow, typu ktos 45 spotkan itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 ok, ja moge wejsc, rozliczenie po zakonczeniu RS, zadnych dodatkowych warunkow, typu ktos 45 spotkan itd. Legendzie mecz.pl nie mogę odmówić mamy deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 jestem, o 100 No to John Wall mi stówkę zaoszczędził tejlor, hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 No to John Wall mi stówkę zaoszczędził tejlor, hehehe. Myśle, że sztab medyczny Wizards konsultował z Tobą decyzje o operacji Walla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Myśle, że sztab medyczny Wizards konsultował z Tobą decyzje o operacji Walla Hah nie gadaj tak bo nikt nie będzie chciał się ze mną więcej zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Wejdę z kims w zaklad o zwycięzców slam dunk i 3pt: - Mitchell - Beal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Chętnie wejdę w zakład ze Sixers pykną Pacers w ewentualnej serii. Jestem gotów do ustalenia zasad. Sixers to obecnie najbardziej przehajpowany zespół na tym forum. Jeśli dojdzie do rywalizacji w pierwszej rundzie, Pacers przejdą Sixers. Zakład o 100zł. Deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi