Lucas Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Fluber zaznaczył ze chodzi o Wschód, a o ile mi wiadomo to OKC graja na Zachodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Nie chce mi się szukać, ale postawiłbym stówkę na to, że nie było sezonu w historii NBA, w którym wszyscy ci gracze zaliczyli minimum 66 spotkań od razu to samo pomyslałem no w poprzednim Wiz spelniali warunek, w Toronto Lowry zagral 60, ale no wiesz kiedy druzyny sa na tak podobnym poziomie to ja chcialem warunek co do zdrowia Wiz (zwlaszcza Beal+Wall, ale ze oni maja tak slaba lawke to kazda najmniejsza strata w s5 bedzie bolala podwojnie chcialem dolaczyc reszte s5) takze tak to wyglada, najwyzej po prostu nie bedzie dealu jakby to bylo 76ers vs Wiz czy cos takiego to wiadomo ze mozna w ciemno, bo nawet jak polamie sie gwiazda+1 zawodnik z s5 to i tak czulbym sie dobrze z takim zakladem nie chce wam psuć zakładu ale Ibaka i Beal nie wytrzymają bez INJ ale pozdro i niehc wygra lepszy* *czyli Wizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Jest tu na forum jakiś kibic Raptors, by powiedzieć mi, czy jest szansa, że VanVleet i Caboclo będą w tym sezonie postrachem ligi i zapewnią mi stówkę? Zalias cwana bestia, pomyślał, że tam ze zdrowiem w Waszyngtonie może być krucho i się zabezpieczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Ktoś chce wejść w zakład, że Miami wejdzie/nie wejdzie do play-offów za stówkę? Ja mówię, że wejdzie, ktoś ma odmienne zdanie i chce się założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Ktoś chce wejść w zakład, że Miami wejdzie/nie wejdzie do play-offów za stówkę? Ja mówię, że wejdzie, ktoś ma odmienne zdanie i chce się założyć? a ja mówię, że Warriors wejdą do playoffs - chcesz się założyć, może być o 5 dych no już qrwa nie umiecie sensowniejszych tych zakładów wymyślić? to samo uzależnianie zakładu od 66 meczów w wykonaniu jednocześnie 10 zawodników, z których połowa ma bogatą historię kontuzji to też niezły suchar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 a ja mówię, że Warriors wejdą do playoffs - chcesz się założyć, może być o 5 dych no już qrwa nie umiecie sensowniejszych tych zakładów wymyślić? to samo uzależnianie zakładu od 66 meczów w wykonaniu jednocześnie 10 zawodników, z których połowa ma bogatą historię kontuzji to też niezły suchar Wejście Heat do play-offów nie jest tak pewne jak wejście Warriors. Zakład, że Miami Heat będzie wyżej niż Detroit Pistons sensowniejszy? Wchodzisz o stówkę? Bez podpórek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Wejście Heat do play-offów nie jest tak pewne jak wejście Warriors. Zakład, że Miami Heat będzie wyżej niż Detroit Pistons sensowniejszy? Wchodzisz o stówkę? Bez podpórek. Vegas wypuściło over/under: Atl 25.5 Bos 56.5 Brk 28.5 Cha 42.5 Chi 21.5 Cle 53.5 Dal 35.5 Den 45.5 Det 38.5 GS 67.5 Hou 55.5 Ind 31.5 LAC 43.5 LAL 33.5 Mem 37.5 Mia 43.5 Mil 47.5 Wiz 47.5 Min 48.5 NO 39.5 NY 30.5 OKC 51.5 Orl 33.5 Phi 42.5 Phx 28.5 Por 42.5 Sac 28.5 SA 54.5 Tor 48.5 Utah 40.5 http://bleacherreport.com/articles/2730296-las-vegas-sets-overunder-win-totals-for-all-nba-teams-warriors-at-675 wez to może poczytaj z 15 razy, potem zrób sobie 5 minut przerwy i znowu powtórz tą czynność, a najlepiej wyłącz kompa i przemyśl sobie parę spraw, bo cały dzień nic nie robisz tylko wkurwiasz rzęsę Edytowane 11 Września 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Wejście Heat do play-offów nie jest tak pewne jak wejście Warriors. Zakład, że Miami Heat będzie wyżej niż Detroit Pistons sensowniejszy? Wchodzisz o stówkę? Bez podpórek. Jeszcze nie widziałem ani jednej prognozy, w której Heat by byli poza plyoffs, nie wiem co by się qrwa musiało stać, chyba jakaś plaga kontuzji. Ludzi na hajs próbujesz naciągać czy co? Zrozum, że taki zakład na forum "o stówkę" musi być przemyślany na tyle, żeby tzw. postronny obserwator uznał szanse mniej więcej na 50-50. No a druga rzecz, że ja na pewno na tych moich patałchów pod dowództwem Rona J. żadnej kasy bym nie wyłożył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/koszykowka/nba-klasyfikacja-koncowa Bukmacherzy wyżej od Miami oceniają szanse aż sześciu drużyn, Detroit jest minimalnie za Miami, a bardzo blisko Hornets, Knicks. Więc to nie taki pewniak. A zakład Pistons czy Miami to jest 50:50 niemal. Edytowane 11 Września 2017 przez shadowy86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 moze ATL > BKN ? : ) bo tak tutaj ejdziecie po ATL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/koszykowka/nba-klasyfikacja-koncowa Bukmacherzy wyżej od Miami oceniają szanse aż sześciu drużyn, Detroit jest minimalnie za Miami, a bardzo blisko Hornets, Knicks. Więc to nie taki pewniak. A zakład Pistons czy Miami to jest 50:50 niemal. To zmien Det na Cha i moze znajdziesz chetnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubinstein Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/koszykowka/nba-klasyfikacja-koncowa Bukmacherzy wyżej od Miami oceniają szanse aż sześciu drużyn, Detroit jest minimalnie za Miami, a bardzo blisko Hornets, Knicks. Więc to nie taki pewniak. A zakład Pistons czy Miami to jest 50:50 niemal. Fortuna? Co to za bukmacher? Wg nich LAL ma większe szansa na PO niż Portland, Utah i Memphis. Faktycznie można brać ich typy jako podstawe do analiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Fortuna? Co to za bukmacher? Wg nich LAL ma większe szansa na PO niż Portland, Utah i Memphis. Faktycznie można brać ich typy jako podstawe do analiz To napisz im, że są frajerzy, bo wystawiają złe kursy i zaoferuj im swoje usługi. Niech wywalą amatorów i Ty będziesz kursy ustalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Wg nich LAL ma większe szansa na PO niż Portland, Utah i Memphis. Jak jesteś obeznany w grze u buków to powinieneś mieć świadomość, że kurs =/= ocena szansy na ...... (tutaj wpisz dowolne osiągnięcie), szczególnie w zakładach wzdłużnych. Chodzi o to, żeby zarobić jak najwięcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Czekam w gotowości już w poprzednim temacie Atl-Bro Edytowane 12 Września 2017 przez Cris155s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubinstein Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Jak jesteś obeznany w grze u buków to powinieneś mieć świadomość, że kurs =/= ocena szansy na ...... (tutaj wpisz dowolne osiągnięcie), szczególnie w zakładach wzdłużnych. Chodzi o to, żeby zarobić jak najwięcej. Ależ oczywiście wiem, że kurs nie to nie jest dokładna szansa powodzenia na dane zdarzenie, ale na dobrych i płynnych rynkach kurs i prawdopodobieństwo się bardzo zbliżone. Porównaj sobie kurs unibecie czy bwinie, tam kursy są sporo inne. Do puenty -> chodzi mi o to, że fortuna jest bukiem na polski mały i "nieobeznany" rynek i nie ma co się nią sugerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 jest warunek dotyczacy zdrowia core, ze kazdy z zawodnikow wymienionych musi zagrac minimum 66 spotkan w tym sezonie w Wiz - Wall,Beal,Porter,Morris i Gortat* *lub jego zamiennik w przypadku ewentualnej wymiany w Raps - Lowry,DeRozan,Powel,Ibaka,Valanciunas Teraz mi się przypomniało, że Markieff Morris ma jakąś sprawę o pobicie i prawdopodobnie dostanie minimum 12 meczów zawieszenia od Silvera, więc jeszcze przed sezonem może się okazać, że wasz zakład jest nieważny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Kto chce wejść w zakład o stówkę: Dennis Smith/Frank Ntilikina - wyższa średnia punktów w sezonie regularnym? (wymagane rozegranie 50% spotkań) Ja obstawiam Smitha. Ktoś za Frankiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Identyczny zakład jak te dwa wyżej Dałbys już Zamiast Franka Foxa albo Fultza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Identyczny zakład jak te dwa wyżej Dałbys już Zamiast Franka Foxa albo Fultza Niby czemu? Frank został wybrany numer wyżej niż Smith. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi