MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Proponuję zakłady. Utah Jazz przed Spurs, jeśli podpiszą Haywarda o 300. Pelicans nad Spurs, jeśli podpiszą Holidaya o 100zł, Kto wchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Pelicans nad Spurs, jeśli podpiszą Holidaya o 100zł, Kto wchodzi? Ja chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Ok, to pierwszego mam. Ten zakład zamknięty. Ktoś chętny na drugi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 In 300 pln na spurs z gh w jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Pelicans nad Spurs, jeśli podpiszą Holidaya o 100zł, Kto wchodzi? U mad, bro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 In 300 pln na spurs z gh w jazz. Zakład w tej sytuacji zostaje anulowany Zostaje for fun i wiara w Pelikanowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Zakład w tej sytuacji zostaje anulowany Zostaje for fun i wiara w Pelikanowo Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Czemu? Myślałem, że Hayward jest już w Bostonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Yo Podbijam do takiej dupeczki co ma bzika na punkcie zdrowia wiec musze odstawic jaranie na jakis czas wiec jako mam ostatni dzien wesolego zycia i naczytalem sie jakie to Nets jest c***owe proponuje zaklad wyzej / nizej bez zadnych dodatkow o kontuzje lub inne glopoty po RS proponuje Orlando Magic rozpatrze inne druzyny ktore sa w zasiegu stawka do dogadania pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Yo Podbijam do takiej dupeczki co ma bzika na punkcie zdrowia wiec musze odstawic jaranie na jakis czas wiec jako mam ostatni dzien wesolego zycia i naczytalem sie jakie to Nets jest c***owe proponuje zaklad wyzej / nizej bez zadnych dodatkow o kontuzje lub inne glopoty po RS proponuje Orlando Magic rozpatrze inne druzyny ktore sa w zasiegu stawka do dogadania pozdro 600 pacers wejde za 200 jako ze mam szczescie do zakladow z toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Z tobą to nie mam wyjscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Rozumiem ze Deal mamy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Tak Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Cris155s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Yo Podbijam do takiej dupeczki co ma bzika na punkcie zdrowia wiec musze odstawic jaranie na jakis czas wiec jako mam ostatni dzien wesolego zycia i naczytalem sie jakie to Nets jest c***owe proponuje zaklad wyzej / nizej bez zadnych dodatkow o kontuzje lub inne glopoty po RS proponuje Orlando Magic rozpatrze inne druzyny ktore sa w zasiegu stawka do dogadania pozdro 600 Jak przeczytałem o tej dupeczce na początku to sądziłem, że z nią się zakładasz. Rozczarowałeś chłopie, bo całe forum by kibicowała tej drużynie, byle byś zamoczył! P.S. I nie pisz o dupeczkach na początku postu, bo potem rozczarowanie jest bolesne jak nie o nią chodzi w treści posta finalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Zakładam temat rozpoczynajacy zaklady na sezon, no bo po prostu jeszcze nie ma, a z @shadowy86 doszlismy do porozumienia w sprawie zakladu, potwierdz jeszcze tutaj shadow zaklad jest o to kto pod koniec sezonu regularnego bedzie wyzej w tabeli - Raptors czy Wizards jak Wizards to ja dostaje stowke jak Raptors to shadowy jest warunek dotyczacy zdrowia core, ze kazdy z zawodnikow wymienionych musi zagrac minimum 66 spotkan w tym sezonie w Wiz - Wall,Beal,Porter,Morris i Gortat* *lub jego zamiennik w przypadku ewentualnej wymiany w Raps - Lowry,DeRozan,Powel,Ibaka,Valanciunas Edytowane 11 Września 2017 przez zalias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Zakładam temat rozpoczynajacy zaklady na sezon, no bo po prostu jeszcze nie ma, a z @shadowy86 doszlismy do porozumienia w sprawie zakladu, potwierdz jeszcze tutaj shadow zaklad jest o to kto pod koniec sezonu regularnego bedzie wyzej w tabeli - Raptors czy Wizards jak Wizards to ja dostaje stowke jak Raptors to shadowy jest warunek dotyczacy zdrowia core, ze kazdy z zawodnikow wymienionych musi zagrac minimum 66 spotkan w tym sezonie w Wiz - Wall,Beal,Porter,Morris i Gortat* *lub jego zamiennik w przypadku ewentualnej wymiany w Raps - Lowry,DeRozan,Powel,Ibaka,Valanciunas Potwierdzam. Jednocześnie chciałbym podziękować zaliasowi za podjęcie rękawicy. Niech wygra lepszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 jest warunek dotyczacy zdrowia core, ze kazdy z zawodnikow wymienionych musi zagrac minimum 66 spotkan w tym sezonie w Wiz - Wall,Beal,Porter,Morris i Gortat* *lub jego zamiennik w przypadku ewentualnej wymiany w Raps - Lowry,DeRozan,Powel,Ibaka,Valanciunas Nie chce mi się szukać, ale postawiłbym stówkę na to, że nie było sezonu w historii NBA, w którym wszyscy ci gracze zaliczyli minimum 66 spotkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 no w poprzednim Wiz spelniali warunek, w Toronto Lowry zagral 60, ale no wiesz kiedy druzyny sa na tak podobnym poziomie to ja chcialem warunek co do zdrowia Wiz (zwlaszcza Beal+Wall, ale ze oni maja tak slaba lawke to kazda najmniejsza strata w s5 bedzie bolala podwojnie chcialem dolaczyc reszte s5) takze tak to wyglada, najwyzej po prostu nie bedzie dealu jakby to bylo 76ers vs Wiz czy cos takiego to wiadomo ze mozna w ciemno, bo nawet jak polamie sie gwiazda+1 zawodnik z s5 to i tak czulbym sie dobrze z takim zakladem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 no w poprzednim Wiz spelniali warunek, w Toronto Lowry zagral 60, ale no wiesz kiedy druzyny sa na tak podobnym poziomie to ja chcialem warunek co do zdrowia Wiz (zwlaszcza Beal+Wall, ale ze oni maja tak slaba lawke to kazda najmniejsza strata w s5 bedzie bolala podwojnie chcialem dolaczyc reszte s5) takze tak to wyglada, najwyzej po prostu nie bedzie dealu jakby to bylo 76ers vs Wiz czy cos takiego to wiadomo ze mozna w ciemno, bo nawet jak polamie sie gwiazda+1 zawodnik z s5 to i tak czulbym sie dobrze z takim zakladem Z ciekawości sprawdziłem, ile drużyn na wschodzie spełniło w poprzednim sezonie warunek, że wszyscy gracze pierwszej piątki zagrali 66 spotkań i takie zespoły to: Wizards, Pacers i Magic pod warunkiem, że doliczamy Ibace mecze z Raptors. Jeżeli nie, to dwie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) spokojnie teraz rozciagneli sezon, mniej back to back to back itp itd. to bedzie zdrowy sezon! edit: na szybko 3 druzyny sprawdzilem bo tak mi sie wydawalo ze tam ze zdrowiem bylo okej i od razu jeszcze 1 znalazlem, wiec moze jednak wiecej niz 3 co podales bo np OKC tez spelnia taki warunek Edytowane 11 Września 2017 przez zalias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi