Skocz do zawartości

beGM - Pytania do Radnych (i nie tylko radnych)

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, RonnieArtestics napisał(a):

No ja to wiem, ale w arkuszu ma być wpisane chyba 2,087 tak jak każdy inny Niang i gracz na kontrakcie minimum. 

Nie, to dotyczy tylko tych co podpisali na 1y min vet (bez żadnych opcji). Jak ktoś podpisuje minimum 1+1 TO lub 1+1 PO, lub dłuższe minima to wtedy liczy mu się exp przy kontrakcie minimum.

Jak podpisuje wyłącznie na 1y min to ma 2y exp liczone (czyli w tym sezonie 2,087)

• 1 miesiąc temu...
2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Czy ja mogę handlować vanvleetem w to okienko jak podpisał extension? 

When a veteran signs an extension, the size and length of the extension determine trade eligibility. Teams are permitted to extend-and-trade players, but such extensions are limited to no more than a five percent raise and two additional seasons.

• 2 tygodnie później...

Najwyraźniej przed południem jak uzupełniałem, coś wcisnąłem przez przypadek.

Przepraszam..

Jak szukałem teraz, wyszło mi ze stronka z Pacific Division jest wyłączona. Można też było przywrócić wcześniejsze poranne wersje jak się okazało.

Najważniejsze, że już jest. A ja się właśnie dowiedziałem o nowych funkcjach, których wcześniej nie znałem..

W dniu 23.07.2024 o 21:15, Ashigaru napisał(a):

PORTLAND TRAIL BLAZERS <-> PHOENIX SUNS

Blazers in: Dejounte Murray, John Collins, Corey Kispert

Blazers out: Nikola Jovic, Gradey Dick, GG Jackson, Ziaire Williams, Blake Wesley, prawa do Isaiah Collier, prawa do Kyshawn George, prawa do Dillon Jones, prawa do Oso Ighodaro, 1st Utah '25, 1st (TOR/CLE - worse / ORL) ‘25 better, 1st NYK/SAC worse ‘26, 1st POR/CLE better '26, 2nd [CHA/(OKC/IND - worse) better, MIA/ATL better] - best '25, 2nd Atl '26, 2nd GSW '27, 2nd POR/OKC '27, 2nd CHA '28

Suns in: Nikola Jovic, Gradey Dick, GG Jackson, Ziaire Williams, Blake Wesley, prawa do Isaiah Collier, prawa do Kyshawn George, prawa do Dillon Jones, prawa do Oso Ighodaro, 1st Utah '25, 1st (TOR/CLE - worse / ORL) ‘25 better, 1st NYK/SAC worse ‘26, 1st POR/CLE better '26, 2nd [CHA/(OKC/IND - worse) better, MIA/ATL better] - best '25, 2nd Atl '26, 2nd GSW '27, 2nd POR/OKC '27, 2nd CHA '28

Suns out: Dejounte Murray, John Collins, Corey Kispert

@Tecu

Nie powinienem mieć jakiegoś TPE z tego dealu?