shevcu Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Poproszę o dopisanie extension Goberta w arkuszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Jak się zdarzy, że ktoś nie uzupełni składu to weźcie im tam wrzućcie Ponitkę, Sokołowskiego i Slaughtera zamiast tych ogórków z gleague Edytowane 14 Września 2022 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 5 minut temu, Braveheart22 napisał: Jak się zdarzy, że ktoś nie uzupełni składu to weźcie im tam wrzućcie Ponitkę, Sokołowskiego i Slaughtera zamiast tych ogórków z gleague Szacunek dla @LeweBiodroSmoka Wizjoner i znawca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 17 minut temu, MarcusCamby napisał: Szacunek dla @LeweBiodroSmoka Wizjoner i znawca. 700 tam któryś wśród sprawiedliwych Świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Czy do min 1y liga jakoś dopłaca i przez to liczy się mniejsza kwota w salary. Pytam bo nie wiem czy przez hard cap będę mógł podpisać Jordana czy wpadnie zgodnie z kolejnością Bradley? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 3 minuty temu, shevcu napisał: Czy do min 1y liga jakoś dopłaca i przez to liczy się mniejsza kwota w salary. Pytam bo nie wiem czy przez hard cap będę mógł podpisać Jordana czy wpadnie zgodnie z kolejnością Bradley? Dopłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Dziekowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Pytanie, bo widze arkusz jest juz troche uzupelniony( tj. mam Swidera, ale nie Harrella). Dlaczego Cole Swider jest skreslony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 2 minuty temu, Reikai napisał: Pytanie, bo widze arkusz jest juz troche uzupelniony( tj. mam Swidera, ale nie Harrella). Dlaczego Cole Swider jest skreslony? bo prawdopodobnie w tej komórce poprzednio był wpisany gracz już poza NBA i pozostało formatowanie skreślone ale najpewniej @ozzy110 na koniec ogarniania arkusza też i sprawdzi wszelkie formatowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Czy nowy GM Cavs oznacza, ze mamy tez nowego GM Magic( @Qcin_69), czy to juz nieaktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 13 minut temu, Reikai napisał: Czy nowy GM Cavs oznacza, ze mamy tez nowego GM Magic( @Qcin_69), czy to juz nieaktualne? nieaktualne - póki co Magic jest pod kontrolą - akurat to zespół który póki co nie wymaga pilnie GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 14 minut temu, Reikai napisał: Czy nowy GM Cavs oznacza, ze mamy tez nowego GM Magic( @Qcin_69), czy to juz nieaktualne? Sources: Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 7 dni na forum już @ernie9005 czyim bratem jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Szkoda. Teraz moze GM nie jest potrzebny, ale juz przy opisach dobrze byloby go miec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Szkoda. Teraz moze GM nie jest potrzebny, ale juz przy opisach dobrze byloby go miec. przecież odrzuciłem możliwość przejęcia Magic, dostałem taka propozycje i podziękowałem wiec niech Ozzy teraz zgrywa Szeryfa xd ale jak był tak jest zwykłym c***em do szczania a ja z emerytury, muskając najpiękniejszy z pierścieni, oglądam jakie to nowe wynalazki dołączają do gry xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Ten nowy Ernest to „brat” szulima? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 5 minut temu, Reikai napisał: Szkoda. Teraz moze GM nie jest potrzebny, ale juz przy opisach dobrze byloby go miec. Spokojnie Teraz, człowiek...morza napisał: Ten nowy Ernest to „brat” szulima? XD moj brat akurat jest osoba którą NBA totalnie nie interesuje - on poszedł w kolarstwo i tenis natomiast @ernie9005 wpadł ostatnio do fbx i tam go zapytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: Ten nowy Ernest to „brat” szulima? kolejny ze stajni Szulima xd W końcu Jazz z tytułem będą przez aklamację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) 7 minut temu, Szulim napisał: moj brat akurat jest osoba którą NBA totalnie nie interesuje - on poszedł w kolarstwo i tenis natomiast @ernie9005 wpadł ostatnio do fbx i tam go zapytałem No to jak brat shevcu. I wtedy tez piękny deal z januaryn w tamtym okresie jednoosobowy. panem i władca gry, największe ruchanie ever w historii gry i wał. Analogie narzucają się same Widzę giddey to. Było dla ciebie za mało. Teraz czas na haluburtona? Edytowane 15 Września 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: Widzę giddey to. Było dla ciebie za mało. Teraz czas na haluburtona? Erni okaże się wielkim fanem Bogdanovicia pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi