fluber Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 40 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: chyba zwykle 1 runda startowała wraz ze startem rl drugiej, więc czasowo jesteśmy chyba w plecy? 33 minuty temu, LAF napisał: A na co czekać chcesz ? Można w sumie przedłużyć terminy głosowania, ale rozpoczęcie już dawno powinno być Zgodnie z aktualna rozpiska g7 potencjalnych finałów ma być zagrane 19 czerwca. Co oznacza ze na zagranie 1,2 rundy i finałów konfy mamy od dziś licząc jakieś 40 dni. To jest 13 meczow, na 1 rundę ( 8 meczów) mamy 7 dni. Nie widzę sensu dawać 3 dni na opisy a potem dwa tygodnie męczyć finały konfy. Zwlaszcza ze sporo głosowań ostatnio miało przesuwane terminy. W tym przypadku pewnie też tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 41 minut temu, LAF napisał: Co oznacza kolor siwy w arkuszu przy F.A ? Kontrakt niegwarantowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Czy radnym może składać oferty za graczy Thunder i Warriors? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 5 godzin temu, MarcusCamby napisał: Czy radnym może składać oferty za graczy Thunder i Warriors? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Pomyłka w pisowni tematy sie pojawiły - opisy można wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Gdzieś to już było pisane - prawdopodobnie pod koniec pierwszego tygodnia czerwca - będzie wszystko w komunikatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Godzinę temu, LAF napisał: Kiedy mniej więcej rusza draft ? Im szybciej tym lepiej. 23 jest Real wiec proponowałbym jakoś niedługo ruszyć Za szybko tez nie dobrze. Będą jeszcze spływać dodatkowe info wiec mocno wyprzedzające wybory krzywdzą tych najaktywniejszych w szukaniu danych pod dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 I to jest ok jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 W dniu 2.06.2022 o 21:09, LAF napisał: Skoro jest TO,PO to proponuje temat QO Wleci po weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 (edytowane) tradycyjnie w moim arkuszu błąd i tradycyjnie musze wnosic o zmiane. brakuje 26 picku od wolves. do tego pick cha nie jest wpisany jako numer prosilbym o dostep do arkusza, zebym to ja mogl sie zajmowac swoimi knicks i nie narazac sie na bledy innych i za nie pokutowac (via slynna kara wjebana za czyjes winy via blednie liczone salary, bo ktos sie pobawil w zmienianie algorytmow, ktore ograniczylo mnie w ruchach). Edytowane 10 Czerwca 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 @człowiek...morza prześledziłem temat wymian do 90 strony nie ma żadnej w której znalazłem pick wolves 1st 22 który idzie do NYK jeśli masz takową - podaj proszę źródło bo na ten moment uważam to za twoją pomyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 3 minuty temu, Szulim napisał: @człowiek...morza prześledziłem temat wymian do 90 strony nie ma żadnej w której znalazłem pick wolves 1st 22 który idzie do NYK jeśli masz takową - podaj proszę źródło bo na ten moment uważam to za twoją pomyłkę To nie ten: Boston - NYK NYK out: M.Beasley, T. Thompson NYK in: D.Bertans, 1st round best z (MIN (15-30), PHI(15-30)***, OKC/ORL/BOS - worst) BOS out: D.Bertans, 1st round best z (MIN (15-30), PHI(15-30)***, OKC/ORL/BOS - worst) BOS in: M.Beasley, T. Thompson ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 4 minuty temu, Szulim napisał: @człowiek...morza prześledziłem temat wymian do 90 strony nie ma żadnej w której znalazłem pick wolves 1st 22 który idzie do NYK jeśli masz takową - podaj proszę źródło bo na ten moment uważam to za twoją pomyłkę ja tam ponowie prosbe o to, zebym ja sie zajmowal swoim arkuszem. gdy ja za neig odpowiadalem nei bylo zadnego bledu, od jakiegos czasu jest co chwila. pick dostalem w wymiane z celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 @człowiek...morza w kolejce draftu ten pick jest wpisany do ciebie także spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: @człowiek...morza w kolejce draftu ten pick jest wpisany do ciebie także spokojnie spokojny będę, gdy każda zmiana jaka jest u mnie wprowadzana nie będzie obarczona błędem. ja nie wiem, czy to przekracza zdolnosci czy co wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: spokojny będę, gdy każda zmiana jaka jest u mnie wprowadzana nie będzie obarczona błędem. ja nie wiem, czy to przekracza zdolnosci czy co wtf zmiany jeszcze wprowadzał śp Eld więc ciężko wymagać od niego wyjaśnień nie zmienia to faktu, że każdy powinen weryfikować sobie arkusz i zgłaszać zmiany także bardzo dobrze że czuwasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: ja tam ponowie prosbe o to, zebym ja sie zajmowal swoim arkuszem. gdy ja za neig odpowiadalem nei bylo zadnego bledu, od jakiegos czasu jest co chwila. pick dostalem w wymiane z celtics W dniu 7.07.2021 o 22:34, Eld napisał: Komunikat 31: --------------------------- Tytuł: obowiązki GMa względem swojego arkusza, składu i picków: Każdy GM ma obowiązek dbać o swój arkusz. Proponowane jest robienie sobie prinscreenów. Wszelkie niezgodności, np. brak jakiegoś picku po transferze zgłasza Radzie do uzupełnienia. Zauważyłeś błąd i bardzo dobrze bo pilnowanie swojego zespołu to obowiązek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Teraz, LONGER01 napisał: Zauważyłeś błąd i bardzo dobrze bo pilnowanie swojego zespołu to obowiązek xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 20 godzin temu, LONGER01 napisał: Zauważyłeś błąd i bardzo dobrze bo pilnowanie swojego zespołu to obowiązek wypelniajac swoj obowiazek z nadwyzka (pilnownaie innych druzyn) pragne zwrocic uwage na fakt, iz zarowno knicks jak i sixers maja w arkuszu 17 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Już się chyba o to pytałem, ale nie jestem pewien: Co oznaczają szary i różowy rok kontraktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi