Braveheart22 Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Do północy trzeba zejść na 15 graczy w rosterze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Ja takie techniczne pytanie bo się mocno odciąłem od beGM. Dziś zamykamy okienko transferowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Ja takie techniczne pytanie bo się mocno odciąłem od beGM. Dziś zamykamy okienko transferowe? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Teraz, fluber napisał: Tak Ustawione automatyczne zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 6 godzin temu, january napisał: Dobra po kolei: 1. Wszyscy są pod hardcapami, więc ok. 2. Braki/nadmiar graczy. Bulls - 11 graczy, podczas wężyka muszą podpisać przy swojej kolejności 2 graczy na rocznym minimum (muszą być two-way available). Dodatkowo muszą być za rookie min (hardcap). Dodatkowo po zakończeniu wężyka muszą podpisać wedle tych samych zasad muszą podpisać jeszcze 1 (14go) zawodnika. Wizards - Podpisują Quetę, mają 12 graczy, podczas wężyka muszą podpisać przy swojej kolejności 2 graczy na rocznym minimum (muszą być two-way available). Dodatkowo muszą być za rookie min (hardcap). Knicks - 13 graczy, podczas wężyka muszą podpisać przy swojej kolejności 1 gracza na rocznym minimum (musi być two-way available) Grizzlies - 16 graczy, muszą zwolnić 1 zawodnika Rockets - 17 graczy, muszą zwolnić 2 zawodników (Cancar jest unguaranteed jak coś) Spurs - 13 graczy, podczas wężyka muszą podpisać przy swojej kolejności 1 gracza na rocznym minimum (musi być two-way available) Nuggets - 16 graczy, muszą zwolnić 1 zawodnika Wolves - 12 graczy, podczas wężyka muszą podpisać przy swojej kolejności 2 graczy na rocznym minimum (muszą być two-way available) troche to bez sensu ze druzyny zwolnia graczy i nie mozna ich podpisac. wbrew realizmowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 czy ja moge dzis zapropoowac esxtension divincenzo i bambie? dzis mija dopiero termin w realu dla extension rookies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) Apeluję o dodatkową rundę extension zwołaną AD HOC. Dużo się zdarzyło w nocy, jednym z założeń gry było odwzorowywanie rzeczywistości. Nie ma powodu dla którego u nas kończyło to się wcześniej. Tym bardziej, że trwa two-way. @ozzy110 @cvbe @Eld @karpik @january @mac @MarcusCamby @Lucas @Sylvinho. @fluber i reszta Edytowane 19 Października 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 18 godzin temu, człowiek...morza napisał: czy ja moge dzis zapropoowac esxtension divincenzo i bambie? dzis mija dopiero termin w realu dla extension rookies Nie 32 minuty temu, człowiek...morza napisał: Apeluję o dodatkową rundę extension zwołaną AD HOC. Dużo się zdarzyło w nocy, jednym z założeń gry było odwzorowywanie rzeczywistości. Nie ma powodu dla którego u nas kończyło to się wcześniej. Tym bardziej, że trwa two-way. @ozzy110 @cvbe @Eld @karpik @january @mac @MarcusCamby @Lucas @Sylvinho. @fluber i reszta Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 5 godzin temu, człowiek...morza napisał: Apeluję o dodatkową rundę extension zwołaną AD HOC. Dużo się zdarzyło w nocy, jednym z założeń gry było odwzorowywanie rzeczywistości. Nie ma powodu dla którego u nas kończyło to się wcześniej. Tym bardziej, że trwa two-way. @ozzy110 @cvbe @Eld @karpik @january @mac @MarcusCamby @Lucas @Sylvinho. @fluber i reszta nie wiem czemu mnie oznaczasz, ale ja oczywiscie jestem za, jak i za kazda zmiana ulatwiajaca nam gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Skoro jeszcze składy nie są domknięte, to czy ja mogę przekonwertować jeszcze Windlera z 2-way na normalny kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 12 minut temu, karpik napisał: Skoro jeszcze składy nie są domknięte, to czy ja mogę przekonwertować jeszcze Windlera z 2-way na normalny kontrakt? Zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Czy ja mogę zrzucić jeszcze Leonarda żeby zrobić miejsce dla Christophera wybranego w 2 rundzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 50 minut temu, Principe napisał: Czy ja mogę zrzucić jeszcze Leonarda żeby zrobić miejsce dla Christophera wybranego w 2 rundzie? Według mnie możesz. Do końca wężyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Szanowna Rado. Są już trymestry podzielone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 od kiedy mogę handlować Brunsonem? On był wyrównany jako RFA, wiec podpowiedzcie czy mogę od 15 grudnia czy dopiero od przyszłego roku? (czy moge z większością już teraz, a z Jazz najwcześniej za rok?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: od kiedy mogę handlować Brunsonem? On był wyrównany jako RFA, wiec podpowiedzcie czy mogę od 15 grudnia czy dopiero od przyszłego roku? (czy moge z większością już teraz, a z Jazz najwcześniej za rok?) od nastepnego okienka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 (edytowane) 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: od kiedy mogę handlować Brunsonem? On był wyrównany jako RFA, wiec podpowiedzcie czy mogę od 15 grudnia czy dopiero od przyszłego roku? (czy moge z większością już teraz, a z Jazz najwcześniej za rok?) 4 godziny temu, człowiek...morza napisał: od nastepnego okienka No i tu się mylisz. Brunsona może wymienić dopiero po sezonie Edytowane 30 Października 2021 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 W dniu 30.10.2021 o 19:23, ozzy110 napisał: No i tu się mylisz. Brunsona może wymienić dopiero po sezonie To jest akurat nieprawda. Brunson ma NTC przez najbliższy rok, a nie może zostać wymieniony jedynie do Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 11 godzin temu, karpik napisał: To jest akurat nieprawda. Brunson ma NTC przez najbliższy rok, a nie może zostać wymieniony jedynie do Jazz. no właśnie tak mi się wydawało czyli do Jazz go nie mogę oddać, a przy reszcie zespołów po prostu będzie głosowanie czy się zgadza odejść czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 @ozzy110 @cvbe @LONGER01 @Ashigaru 1/3 trymestru za nami, a z tego co patrzę to 5 ekip ma wciąż nie domknięty roster, arkusz ze składami jest nieaktualny. Da się coś z tym zrobić? Naprawdę niewiele zostało by ten sezon hulał dalej sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi