Principe Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Dostałem sprzeczne info od dwóch zasłużonych userów, więc wole się upewnić w tym temacie. Czy rookie wybrany w pierwszej rundzie draftu może być stashowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Podobno moja oferta za Stanleya była niewłaściwa bo zamiast 1+1PO powinny być pełne 2 lata. Mogę złożyć nową ofertę w kontrofertach/reofertach czy spada on do 4 tury FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 9 minut temu, LONGER01 napisał: Podobno moja oferta za Stanleya była niewłaściwa bo zamiast 1+1PO powinny być pełne 2 lata. Mogę złożyć nową ofertę w kontrofertach/reofertach czy spada on do 4 tury FA? Twoja oferta była jedyną dla Stanleya, więc nie Stanley to chyba nawet podpisuje QO po 3 turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Niby dlaczego podpisuje QO? Zawsze było po ost turze. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Niby dlaczego podpisuje QO? Zawsze było po ost turze. Rzeczywiście. Coś mi się pokręciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Może mnie coś ominęło, ale co z ofertami ponad regulaminowe 5? Legalne, czy liczymy tak jakby ich nie było, czyli jak gracz x jest tylko na 6,7mej pozycji to nie bierze udziału w kontrofertach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, Tecu napisał: Może mnie coś ominęło, ale co z ofertami ponad regulaminowe 5? Legalne, czy liczymy tak jakby ich nie było, czyli jak gracz x jest tylko na 6,7mej pozycji to nie bierze udziału w kontrofertach? A o kogo chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 4 minuty temu, fluber napisał: A o kogo chodzi? Nie ma to znaczenia. Znaczenie ma to czy te oferty ponad 5 są legalne czy traktujemy je jakby ich nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Tecu napisał: Nie ma to znaczenia. Znaczenie ma to czy te oferty ponad 5 są legalne czy traktujemy je jakby ich nie było. No ale niektore druzyny mogly zlozyc ponad 5 ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 15 minut temu, fluber napisał: No ale niektore druzyny mogly zlozyc ponad 5 ofert Czyli wszystkie legalne są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 13 minut temu, Tecu napisał: Czyli wszystkie legalne są? Byly jakies nielegalne ale nie z powodu liczby ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Tylko kucio złożył za dużo ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Czy jak Hornets zwolnią Robersona to ja mu mogę dać ofertę w IV turze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ile się odejmie Cavs za Kenta po tej rundzie? 20% z całej umowy, czy tylko z tych 6 milionów stretchu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 12 minut temu, fluber napisał: Ile się odejmie Cavs za Kenta po tej rundzie? 20% z całej umowy, czy tylko z tych 6 milionów stretchu? W real NBA czytałem, że jak ktoś zaproponuje Ryanowi Andersonowi minimum, to po 0,2mln z każdego roku z jego strechu maja odejmować z salary, ale u nas chyba dotyczy to tylko pierwszego roku, gdzie się sumuje tą odejmowaną kwotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Alonzo napisał: W real NBA czytałem, że jak ktoś zaproponuje Ryanowi Andersonowi minimum, to po 0,2mln z każdego roku z jego strechu maja odejmować z salary, ale u nas chyba dotyczy to tylko pierwszego roku, gdzie się sumuje tą odejmowaną kwotę. Tak bym też interpretował nasz zapis w regulaminie Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ej bez jaj ze mi tego Matta Carrolla nie wpisaliscie , przecież to była zwykła literówka i wyjaśniłem ja od razu po pytaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ups, byłem pewien że od każdego roku się odejmuje 1/3 tej kwoty a nie tylko w pierwszym roku no ale oczywiście się dostosuję bo to tylko moja niewiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 W dniu 26.08.2019 o 11:36, Eld napisał: Czy jak Hornets zwolnią Robersona to ja mu mogę dać ofertę w IV turze? Tak sobie podbije z czystej ciekawości. ( A może nie tylko ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi