LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca przedłużyliście ten deadline na opisy @Alonzo bo nigdzie nie widzę info o tym? ja właśnie siadam, niemniej wolałbym wiedzieć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): przedłużyliście ten deadline na opisy @Alonzo bo nigdzie nie widzę info o tym? ja właśnie siadam, niemniej wolałbym wiedzieć ;] Tak, pisz spokojnie Można dziś normalnie jeszcze wrzucić. @Principe @kolader @człowiek...morza @Pablo81 @ozzy110 @evitacre @Sylvinho. @Regis @kuba2419 @LAF @Ashigaru @bogans2 Was to również dotyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca No dobra to Ja spadam. Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2 godziny temu, LAF napisał(a): No dobra to Ja spadam. Narazie Ciągnij się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca ale co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) Do kogo wysylamy bilanse? Te absencje w arkuszu to na t2? To musze lekko zmodyfikowac swoj opis bo Wagner sporo nie gral Edytowane 6 Marca przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca 34 minuty temu, bogans2 napisał(a): Do kogo wysylamy bilanse? Te absencje w arkuszu to na t2? To musze lekko zmodyfikowac swoj opis bo Wagner sporo nie gral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Do kogo oferty FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 36 minut temu, LONGER01 napisał(a): Do kogo oferty FA? Do mnie wysylajcie bo ja nie skladam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca ma ktoś może arkusz excelowski przygotowany pod bilanse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Pytanie Co mogę zrobić z GG Jacksonem? Mogę podpisać teraz na 2+1TO albo po sezonie na 1+1TO? Jakie będą najdłuższe kontrakty które mogę podpisać teraz i w offseason. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 50 minut temu, Tecu napisał(a): Pytanie Co mogę zrobić z GG Jacksonem? Mogę podpisać teraz na 2+1TO albo po sezonie na 1+1TO? Jakie będą najdłuższe kontrakty które mogę podpisać teraz i w offseason. Z góry dziękuję. Teraz na 1+1TO lub po sezonie będzie RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Ponawiam jeszcze pytanie czy Suns nie powinni dostać TPE z tradu Murraya? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca 40 minut temu, Tecu napisał(a): Ponawiam jeszcze pytanie czy Suns nie powinni dostać TPE z tradu Murraya? Z góry dziękuję. @january ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Suns tam chyba oddawali więcej niż 1 gracza w wymianie, jak tak to nie dostają TPE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia John Collins $ 695 840 Sandro Mamu $ 720 869 czy te wartości w arkuszu za 1/3 sezonu są ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Ma ktos jakies narzedzie albo strone zeby wyciąć statystyki z danego okresu/trymestru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 4 minuty temu, bogans2 napisał(a): Ma ktos jakies narzedzie albo strone zeby wyciąć statystyki z danego okresu/trymestru? mogę Tobie napisać jak to zrobić na bbref pisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 16 minut temu, bogans2 napisał(a): Ma ktos jakies narzedzie albo strone zeby wyciąć statystyki z danego okresu/trymestru? Statmuse -> wpisujesz np Andrzej Pluta stats since all star break. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia czy wrzucenie proponowanego bilansu aby podyskutować byłoby karane przy założeniu że mamy tajne głosowania? po prostu jest tak mało opisów że brakuje mi tu weryfikacji i taka dyskusja ,może by pomogła nawet w kontekście tych GM co są tu codziennie ale opisu nie zrobili bo wolą podyskutować? dostosuję się ale moim zdaniem w przypadku tak nikłej ilości opisów może to i dobry pomysł wrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi