bulek Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Jest to dziwne, gdyż u mnie na apce raczej wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Mam do oddania Kantera bdb FG i zbiórki za asysty stl i trójki. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Jest to dziwne, gdyż u mnie na apce raczej wszystko gra. własnie wiem, wszystkim moim znajomych też śmiga bez problemu z ciekawosci, ktoś daje veto w dealu Klay - RoCo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 w tym tradzie nie ma nic kontrowersyjnego by to zawetowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 R-Cov to nie ta klasa co Klay, ale w fantasy to wygląda w miarę równo, wg fb-ninja też, tym razem ja nic tu nieciekawego nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Dla mnie to też spoko wygląda ale chciałem wiedzieć, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Wymiana spoko - najpierw myślałem, że Klay jest lepszy od Covingtona, ale póki co to gracz 76ers wygląda minimalnie lepiej poza tym Covington wydaje się niezłym keeperem na przyszły rok, co dodaje argumentów przeciwko pomyśleniem nad wetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asq_ Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Po kontuzji Goberta i przy grubym lagu na starcie sezonu Lowry'ego (nie wspomnę o półniepełnosprawnym drafcie z mojej strony), a także przy szybkim tanku innych, jestem gotowy wymienić trzon (Lowry, Ariza, Gobert) za potencjalnych keeperów. Tylko please - nie cała trójka za jednego gościa na sezon-dwa. Leżący stara się leżeć godnie, nie kopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Handluje Ballem, ktoś zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Mam kilku rozgrywających do oddania za skrzydłowego z trójka i przechwytami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 za GM druzyny Lakers(FU) to juz chyba mozna szukac zastepstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zdecydowanie. Może coś komuś zaproponuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Drużynę Lakers przejmie Shevcu. Oficjalnym członkiem będzie jak dołączy do ligi, także na razie propozycji nie wysyłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Propozycje na razie pw na forum. Od razu ogloszenie: wszystko na sprzedaz, czyszcze skrzynke ;-) dajcie mi czas jutro by teamy sobie przejrzec i moze wtorek-sroda zacznie sie goracy okres w Lakers...:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) W sumie szkoda, że wcześniej nie dałem ogłoszenia, udało się znaleźć następcę w trybie ekspresowym. F.U. dziękujemy za grę, jednakże nie zapraszamy w przyszłości. Co do potencjalnych kar za niewykorzystane sloty, to rzecz jasna Shevca dotyczyć to nie może, ale premię dolarową za zajętą pozycję dostanie, jeśli będzie te sloty jednak konsekwentnie odrabiał. Ale to jest tylko propozycja, bo sam nie wiem, jak tą kwestię rozwiązać i liczę na opinie. Edytowane 3 Grudnia 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Los Angeles Lakers Maximum Games Season Ends: Apr 11 (128 days) Pos Played Remaining Projected Max PG 21 61 80 (-2) 82 SG 0 82 59 (-23) 82 SF 18 64 77 (-5) 82 PF 21 61 80 (-2) 82 C 0 82 59 (-23) 82 Util 49 197 228 (-18) 246 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Trzy pozycje wygladaja okropni ale moze uda sie wypelnic do konca sezonu sloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 MJ gratulacje grubej wymiany 4 graczy z top 10 w jednym teamie czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Well Played Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 i co lepsze mega sprawiedliwa dla OBU stron (gra o mistrza versus 4 fajnych,tanich keeperow) ja nie wetuje i nie widze podstaw by to robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 MJ gratulacje grubej wymiany 4 graczy z top 10 w jednym teamie czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Well Played Dzięki, dzięki - zmusiłeś mnie do tego wymianą z Pistons ;p musiałem rzucić wszystkich swoich keeperów zobaczymy, co z tego wyniknie - oby tylko zdrowie dopisało, Beverley'a już straciłem, starczy kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi