bulek Opublikowano 7 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Panowie, szybka sprawa. Ktoś ma wolny dzisiejszy wieczór i jest chętny na kolejnego keeperka na tych samych zasadach? Liga facebookowa. Gramy z Falkim, Decosem, Jordanem. Zwolniło się miejsce, niestety po barcaloverze. Sprawa na szybkiego, no ale czasem decyzja pod wpływem impulsu jest najlepsza Info na priv do mnie lub Jordana20 albo bezpośrednio na FB do: Michał Falkiewicz. Edytowane 7 Października 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Panowie, szybka sprawa. Ktoś ma wolny dzisiejszy wieczór i jest chętny na kolejnego keeperka na tych samych zasadach? Liga facebookowa. Gramy z Falkim, Decosem, Jordanem. Zwolniło się miejsce, niestety po barcaloverze. Sprawa na szybkiego, no ale czasem decyzja pod wpływem impulsu jest najlepsza Info na priv do mnie lub Jordana20 albo bezpośrednio na FB do: Michał Falkiewicz. jak aktualne dawaj linka na pm i swojego fb. Edytowane 7 Października 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Ja. bylem pierwszy Napisalem bo Bulka na PMie ale nie odpisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Szkoda ze nie ma dwóch miejsc zagrałbym z tobą kowal, mamy rachunki do wyrównania jeszcze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Wiem...pamietam... Tez bym chetnie z Toba zagral zeby udowodnic/przekonac sie ze zeszly rok nie byl przypadkiem Bulek i tak dalej mi nie odpisal... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Heh, no z tym draftem nie wyszło dziś fortunnie Ale o tyle nic się nuie stało, że jeden nosi się z zamiarem odejścia - ale na razie to nic pewnego. Jak byłoby miejsce, dam znać na priv. Edytowane 7 Października 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 22 dla mnie za późno 21 najbardzije mi odpowiada i też mi się wydaje że trochę pogramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 A dałoby radę przesunąć draft o jakieś 15 min(21.15)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 A dałoby radę przesunąć draft o jakieś 15 min(21.15)? jak dla mnie możemy przesunąć, ale max 30 min - później wolałbym nie zaczynać. @bulek: co jest z tymi keeperami? Bo chyba wciąż się nie zaznaczyły chciałbym wiedzieć, kto jest do wzięcia na drafcie, bo taktykę sobie szykuję, a bez tej informacji to trochę na ślepo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ja nie jestem w stanie sprawdzić czy się zaznaczyly. Tzn mam taką nadzieję. Na moje powinno być ok. A tak z ciekawości czemu masz takie podejrzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Ja nie jestem w stanie sprawdzić czy się zaznaczyly. Tzn mam taką nadzieję. Na moje powinno być ok. A tak z ciekawości czemu masz takie podejrzenia? w keeperu na sznurku, jak klikałem w rosters przed draftem to byli tylko sami keeperzy, a tu masz cały skład z zeszłego sezonu. I w FA są wszyscy gracze, a na sznurku byli tylko Ci, co nie są keeperami... Edytowane 9 Października 2017 przez MJ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) w keeperu na sznurku, jak klikałem w rosters przed draftem to byli tylko sami keeperzy, a tu masz cały skład z zeszłego sezonu. I w FA są wszyscy gracze, a na sznurku byli tylko Ci, co nie są keeperami... Nie wiem, może dlatego, że na sznurku keeperzy byli dodawani offline. Spytam się jeszcze Marcosa jak to u nich było. Edit: Już wiem, muszę aprobować keeperów. Ale - zauważyłem, F.U. i Bulls2006 nie ustawili keeperów. Celowe to było, czy mają na ligę wyrąbane? Edytowane 10 Października 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 jak ktos nie ustawil keeperow to oznacza,ze nikogo nie zachowuje i ma na draft budzet 200+ kwota za zajecie miejsca w tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Edit. 1) już znalazłem listę keeperów, pytanie nieaktualne https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/27452/viewkeepers 2) Budżet na draft - skopiowana lista z pierwszego posta tego wątku (to lista bez odjętych cen keeperów) Aktualna lista GM-ów: F.U. - Lakers 238-32=206$ MJ1 - Spurs. 236$ Decos20 - Rockets. 234-1=233$ Sylvinho. - Bulls. 232-10=222$ Jordan20 - Hawks. 230$ Skorup - Magic. 228$ Falki - Clippers. 226-60=166$. Dnc - Knicks. 224$ Buu - 76-ers. 222$ 123 - Suns. 220$ T3jlor - Thunder. 218-9=209$ Szkoda_czasu - Timberwolves. 216-42=174$. Big Tree - Jazz. 214$ Maro - Hornets. 212-22=190$ Asq_ - Trail Blazers. 210$ Stryder - Raptors. 208$ Masud - Warriors. 206$ Ozzy110 - Pistons. 204$ Bulls2006 - Celtics. 202-2=200$ Bulek - Grizzlies. 200$ Memphis Grizzlies LeBron James (Cle - SF,PF)GTDNew Player Note 53 Bradley Beal (Was - SG)No new player Notes 27 Dennis Schroder (Atl - PG)Player Note 25 Atlanta Hawks Myles Turner (Ind - PF,C)GTDPlayer Note 31 Joel Embiid (Phi - PF,C)GTDNew Player Note 26 Allen Crabbe (Bkn - PG,SG)Player Note 10 Boston Celtics No keeper players Charlotte Hornets Robert Covington (Phi - SF,PF)GTDNew Player Note 16 Chicago Bulls Devin Booker (Pho - SG)New Player Note 30 D'Angelo Russell (Bkn - PG,SG)Player Note 31 Willy Hernangomez (NY - C)Player Note 10 Marquese Chriss (Pho - PF)New Player Note 13 Detroit Pistons Kyrie Irving (Bos - PG,SG)GTDPlayer Note 46 DeMarcus Cousins (NO - PF,C)Player Note 54 Isaiah Thomas (Cle - PG)INJNo new player Notes 32 T.J. Warren (Pho - SF)GTDPlayer Note 10 GS Warriors DeMar DeRozan (Tor - SG,SF)GTDPlayer Note 31 Jrue Holiday (NO - PG)Player Note 18 Skal Labissiere (Sac - PF,C)Player Note 19 Houston Rockets Jimmy Butler (Min - SG,SF)Player Note 46 Mike Conley (Mem - PG)Player Note 29 Otto Porter (Was - SF)No new player Notes 18 James Johnson (Mia - SF,PF)New Player Note 10 Los Angeles Clippers George Hill (Sac - PG,SG)GTDNew Player Note 15 Los Angeles Lakers No keeper players Minnesota T Wolves Klay Thompson (GS - SG,SF)Player Note 40 Marc Gasol (Mem - C)New Player Note 34 New York Knicks Karl-Anthony Towns (Min - C)Player Note 74 Paul George (OKC - SF,PF)Player Note 55 Greg Monroe (Mil - PF,C)Player Note 18 Tyler Johnson (Mia - PG,SG)New Player Note 10 OklahomaCity Thunder John Wall (Was - PG)Player Note 49 Gordon Hayward (Bos - SG,SF)GTDNew Player Note 28 Orlando Magic Andre Drummond (Det - PF,C)GTDNew Player Note 28 Elfrid Payton (Orl - PG)GTDPlayer Note 11 Julius Randle (LAL - PF)Player Note 14 Philadelphia 76ers Nikola Jokic (Den - PF,C)Player Note 34 Kristaps Porzingis (NY - PF,C)GTDNew Player Note 43 Goran Dragic (Mia - PG,SG)GTDNew Player Note 29 Willie Cauley-Stein (Sac - PF,C)Player Note 10 Phoenix Suns Steven Adams (OKC - C)Player Note 15 POR Trail Blazers Kyle Lowry (Tor - PG)Player Note 44 Gary Harris (Den - SG,SF)Player Note 13 San Antonio Spurs Giannis Antetokounmpo (Mil - SF,PF)Player Note 64 Khris Middleton (Mil - SG,SF)Player Note 12 Jusuf Nurkic (Por - C)New Player Note 12 Harrison Barnes (Dal - SF,PF)No new player Notes 21 Toronto Raptors Kemba Walker (Cha - PG)GTDNew Player Note 42 C.J. McCollum (Por - PG,SG)Player Note 44 Blake Griffin (LAC - PF,C)Player Note 38 Clint Capela (Hou - PF,C)No new player Notes 10 Utah Jazz Kawhi Leonard (SA - SG,SF)GTDPlayer Note 68 Chris Paul (Hou - PG)GTDNew Player Note 64 Frank Kaminsky (Cha - PF,C)No new player Notes 10 Ersan Ilyasova (Atl - SF,PF)No new player Notes 10 Edytowane 10 Października 2017 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Wasi keeperzy zostali potwierdzeni, już na Yahoo w rubryce "Players" widać tylko tych, którzy będą dostępni w drafcie. Gwoli przypomnienia, żeby nie trzeba było przeskakiwać stron do tyłu, draft odbędzie się 12.10, 21.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Jest jakaś zakładka na Yahoo, która pokazuje ile który GM będzie miał $ na drafcie ? Gwoli przypomnienia, żeby nie trzeba było przeskakiwać stron do tyłu, draft odbędzie się 12.10, 21.30. Jeśłi to nie problem wrzuć zestawienie ile kto ma kasy na draft już po zatrzymaniu keeperów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/27452/draftresults remaining budget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Będzie dzisiaj komplet na drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Jakby co to u mnie szeroki wybór młodych z potencjałem, w dobrych cenach na przyszły sezon Tatum Ingram Nitiklina Dedmon Oubre Jak ktoś ma ofertę to priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 no i już po drafcie - ceny szły naprawdę wysokie, czasem z kosmosu (Westbrook za 91$ - bot) osobiście jestem dość zadowolony z draftu - Curry to był plan A i się udało, choć nie tak tanio (76$). Potem szukałem PF/C jakiegoś, ale tamte ceny mi przerażały - chciałem walczyć o Aldridge'a, ale przy 30$ odpuściłem - mogłem jeszcze trochę podbić skończyłem na Pau Gasolu - nie jest źle potem pozyskałem THJ i Beverley'a dosyć tanio, choć celowałem w trochę innych graczy, jednak z obu jestem dość zadowolony. Oprócz tej czwórki wziąłem tanio 3 potencjalnych keeperów (Kennard, Z. Collins i Winslow) - chętnie wymienię ich na jednego dobrego gracza większego kalibru (najlepiej C) - ekipy tankujące proszę o kontakt Nie będę ukrywał, że chcę wygrać w tym roku życzę wszystkim powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi