jordan20 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 skoro temat draftu mamy zalatwiony to zaczne temat keeperow: Atlanta Hawks - budzet na draft 230$ - Myles Turner - 31 - Joel Embiid - 26 - Allen Crabbe - 10 - Justise Winslow - 10 razem: 77$ pozostaje na draft: 230-77=153$ mutex/ocfipreoqyfb/mutex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) Przedłużam termin keeperów do 05.10. Nie wyrobię się z tymi cenami, 01. już za pasem. Zresztą jeśli draft jest 12, nie ma też sensu z wyborem keeperów się spieszyć. Większość już ma pewnie je dawno wybranych, a te keeper costs to zapewne tylko formalność Waszych wyliczeń, ale muszę je zrobić, żeby nie było numerów na drafcie. Zresztą i tak nie jestem pewien, czy to zadziała... Edytowane 28 Września 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Już zaznaczyłem keeperów na Y!, ale tu też podam (i tak byście się dowiedzieli ). Zatrzymuję na przyszły sezon: 1) Giannis Antetokounmpo - 64$ 2) Harrison Barnes - 21$ 3) Khris Middleton - 12$ 4) Jusuf Nurkić - 12$ Suma: 109$ Na draft miałem 236$, ale ze względu na keeperów mam 236 - 109=127$ na 7 brakujących graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 ja zostawiam: KAT George Greg Monroe Tyler Johnson, któryu będzie miał break out year Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 jak tam panowie? juzgotowi na nowy sezon? strategia już jest? ja już się grzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 W Detroit zostaje: Cousins Irving Warren Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 In The City of Brotherly Love zostają: Kristaps Porzingis Nikola Jokic Goran Dragic Willie Cauley-Stein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Oklahoma City Thunder zostawia na następny sezon Johna Walla i Gordana Haywarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Co jest, czemu nie moge juz wybrać keeperów? Przeciez 5.10 nadal mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Co jest, czemu nie moge juz wybrać keeperów? Przeciez 5.10 nadal mamy Napisz tutaj, skoro się umawialiście na 5.10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ja wybrałem na Yahoo ale na wszelki wypadek Kemba, Cj, Blake i Capela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Napisz tutaj, skoro się umawialiście na 5.10. Tutaj, czyli gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Tutaj, czyli gdzie?czyli tutaj. Inni z tej ligi tez podają jak widzisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Oficjalne miejsce to Yahoo. 123 miałeś w full czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 To prawda, ale nadal powinienem go mieć. Teraz nie widze już cen. Dobra z całej tej swojej biedy zostawiam tylko Adamsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asq_ Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Oficjalne miejsce to Yahoo. 123 miałeś w full czasu. Rozumiem bulek, że to tutaj zbierzesz do kupy? Bo wybierając to jeszcze we wrześniu, przy kilku ligach, totalnie nie pamiętam, czy finalnie oznaczyłem jednego czy dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Tu piszemy tylko proforma. Oficjalne deklaracje keeperów odbywają się na Yahoo, bo potem to Yahoo przemieli. Wyjątkowo przedłużam do 08.10., macie 2 dni na ogarnięcie tych keeperów. Wystarczy wejść w swój team i kliknąć "choose your keeper players" zaznaczyć haczykiem, potwierdzić i załatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) dzięki Bułek. Moje kipery: DeRozan 31 Jrue 18 Skal 19 206-68=138 na draft Edytowane 6 Października 2017 przez Masud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Panowie - z racji że draft będzie szybki i krótki .. możemy zacząć do o 22:00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Panowie - z racji że draft będzie szybki i krótki .. możemy zacząć do o 22:00 ? No ja nie wiem, czy będzie taki krótki 2 godziny minimum myślę... nie będzie taki długi jak ostatnio, ale myślę, że 2,5 godziny trzeba liczyć. Osobiście nie za bardzo podoba mi się start draftu później niż 21.30, bo potem to trwa i trwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi