Raven2156 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Szukam ludzi do gry w NBA 2k18 na PS4 w Parku. Jestem SG 85OVR na ten moment. Piszcie tu lub na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Siemanko, fajnie by było zebrać skład do grania razem. Wiadomo, nie często - ale od święta, szczególnie, że idą własnie święta. Gram C - 86 def/reb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Siemanko, fajnie by było zebrać skład do grania razem. Wiadomo, nie często - ale od święta, szczególnie, że idą własnie święta. Gram C - 86 def/reb. mogę dołączyć, sg sharpshooter playmeker 88 Edytowane 19 Grudnia 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Podrzucie mi Panowie sowje PSN tutaj albo na priv mój to Qbassbuu. Ogólnie późnym wieczorkiem pykam .. a jak są 3 osoby to mam już na park Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 ja dopiero koło piątku będę miał czas przysiąść, nick w PSN RolciuS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 ja na ps4: fryczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 no to k**** Panowie konkrety, bo niby z buu się zgadaliśmy, ale jednak nie bardzo, samemu to 90% spotkań gram z typkami z tzw "bandy c***a" którzy spejsing to widzieli chyba tylko ... nigdzie nie widzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Panie, o konkrety ciężko przy małym dzieciaku Ja miałem fantastyczne plany popykać święta/nowy rok i c*** bąbki strzelił .. ;/ Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Buu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Wrzucę tutaj. Wczoraj wystartowała liga w grę NBA2K18 Całość zorganizowana jest z dużym rozmachem, draft otwierał Adam Silver. W lidze występuje 17 drużyn, które są powiązanie z tymi grającymi w NBA. Linki dla ciekawskich. https://youtu.be/8By7BKAf0u4 - podsumowanie 1 dnia ligi. https://en.wikipedia.org/wiki/NBA_2K_League - tutaj można sobie poczytać o formacie ligi, jak wyglądał draft itd. http://twitch.tv/nba2kleague - i najważniejsze na tym kanale można oglądać zmagania (dzisiaj chyba od 23) Wydaje mi się, że jest to jedna z lepiej zorganizowanych lig esportowych na świecie. Prędzej czy później każda z 30 drużyn NBA, będzie miała swoją na wirtualnym parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Roskohard Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Hej, Czy ktoś ma w planach zakup nowej części na ps4? i planuje grać w my park? Ja mam w planach też zakupić ps4 pro i kupić nba2k18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boriss Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ja nie chcę być nie miły, a tym bardziej zaczynać wojny konsolowej, ale PC wersja jest moim zdaniem o wiele lepsza ale co kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ja nie chcę być nie miły, a tym bardziej zaczynać wojny konsolowej, ale PC wersja jest moim zdaniem o wiele lepsza ale co kto woli Do gry online nie. Offline, mody? Jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 11 września 2k19 i Giannis cover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 11 września 2k19 i Giannis cover Właśnie zamówione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Właśnie zamówione! Ambitnie Ja to wolę poczekać i kupić w dzień premiery no najwyżej zamówić preordera bliżej tego 11 września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Ambitnie Ja to wolę poczekać i kupić w dzień premiery no najwyżej zamówić preordera bliżej tego 11 września Płatność przy odbiorze więc to bez różnicy. A te uczucie kiedy co roku w koszulce Bryanta otwierasz drzwi kurierowi a następnie cały dzień spędzasz na konsoli.. Bezcenne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi