TuPalnik Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Ile drużyn wychodzi z grupy? 4? Edytowane 2 Września 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 A mówili coś czemu nie grał u Turasów Bobby Dixon? Był przecież powołany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Jest dobrze +10! Będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Dramat jak dla mnie, moim zdaniem dopóki nie zmieni się mentalność ludzi odpowiedzialnych za kosza w Polsce, dopóty będzie tak to wyglądało.Nie chce nawet wiedzieć jak to wyglądało przeciwko Słowenii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Oczy mi krwawią jak oglądam te wyczyny obu ekip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 A czego Wy się spodziewaliscie? Jest walka, obrona, jest zdecydowane prowadzenie. Styl nie jest ważny. Jutro z Finlandią mecz kluczowy, dziś trzeba było to zwyciężyć i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 91-61 dla Polski. Może nie najlepszy mecz pod względem stylu, ale pokazali że będą walczyć. Oczywiście to ino Islandia, ale i tak zwycięstwo cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 grecy z islandią wygrali +29, polacy +30, więc o ile widowisko było kiepskie, to wynik powinien cieszyć, bo być może nasi nie odstają tak bardzo od reszty grupy. jeszcze niech słowenia rozjedzie dziś finów i będzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Jak jeszcze nie byłem tak zgorzkniały, to mi nawet kiepski komentarz nie przeszkadzał i broniłem tych polskich mistrzów mikrofonu, bo robili co mogli, ale teraz to ciężko wytrzymać. Jeden prawie śpi, drugi wydmuc***e powietrze nosem do mikrofonu po skończeniu każdej wypowiedzi. Poziom treści bardzo słaby. Zdania typu: "Warto wybronić tą akcję" - no k**** warto, takie jest założenie w obronie. "Może z tej akcji uda się zdobyć punkty" - no k**** może, byłoby super, nie? "Przydałoby się dobrze grać w ataku i skutecznie bronić, bo taki jest teraz kanon w koszykówce. Na wysokim poziomie." - pierwsze słyszę, chyba jakiś nowy trend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 + 30 z Islandią to był obowiązek, bo to drużyna na poziomie "podwórkowym" Momentami ciężko się ten mecz oglądało, 1 kwarta fatalna, potem jakoś poszło, ale bez szału, dużo chaosu, wolne tempo, nie podobał mi się brak pomysłu w kontrach . Jakoś tak bez iskry. Jutro kluczowy mecz, ale będzie cięzko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Właśnie trwa mecz Rosja - Serbia, czyli pojedynek gigantów Mozgov vs Boban.http://www.yallasport.net/files/ss27.php?id=685 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Ciągnie Rosjan Shved niewiarygodnie. Dla nas już dzisiaj pierwszy mecz o wszystko, jak Finowie ograją Słoweńców, to leżymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Ciągnie Rosjan Shved niewiarygodnie. Dla nas już dzisiaj pierwszy mecz o wszystko, jak Finowie ograją Słoweńców, to leżymy. O której Finlandia Słowenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) O której Finlandia Słowenia? 19 jest w TVP Sport. Edytowane 2 Września 2017 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Markkanen vs Doncic - mjodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Markkanen vs Doncic - mjodzio. Raczej matchupem Markkanena będzie Ant - Ran, oczywiście też miodzio pojedynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Raczej matchupem Markkanena będzie Ant - Ran, oczywiście też miodzio pojedynek.Ja wiem, ale dla mnie ten mecz się do tych graczy sprowadza. Chociaż ten Salin kawał skurwiela. PS. Ale nam Finowie jutro wpierdzielą. Na Lauriego nie mamy obrońcy. Edytowane 2 Września 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Markkanen chciał być Jordanem, ale zapomniał, że w takich sytuacjach obrońcę należy odepchnąć :> Edytowane 2 Września 2017 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Co chcesz, młody chłopak jeszcze :] Jak dla mnie to świetnie się zapowiada i cały mecz w jego wykonaniu na duży plus. Pięknie ułożony rzut, inteligencja w grze, jak kce to i tyłem do kosza zagra nawet Wiadomo, że końcówka skopana ale i te dwie ostatnie akcje Finów rozpisane jak dla mnie fatalnie. Raz dajemy kozłować piłę na 10 metrze gościowi z 213 cm a dwa rzucamy piłkę w górę na 3m i czekamy co z tego wyniknie... Fajny mecz Finów, blisko było i miejmy nadzieję że się za 3 dzisiaj wystrzelali:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Zaimponował mi Markkanen, po obu stronach parkietu. Cały mecz jechał Randolpha, ten się tylko odegrał na końcu. Szkoda, że już chyba nie zagra na tym turnieju, kontuzja nie wyglądała dobrze. Edytowane 2 Września 2017 przez LukeMorrison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi