Boowka Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Czy transmisja ze sport.tvp.pl jest za free i odpali się na fonie? "Transmisja od 12:35 w TVP Sport, aplikacji mobilnej i SPORT.TVP.PL" http://sport.tvp.pl/33789948/medalowe-aspiracje-slowenii-ostatni-turniej-dragicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Niemców nie czuję w tym turnieju nie wiem czemu.. Przejrzałem skład i jakoś coś mi tu nie gra.. Włochy jak to Włochy mają dość fajną (jak na Europę) ligę i skład głównie z niej złożony jednak gdy oglądałem jeszcze jakiś czas temu mecze Izraela byłem pełen podziwu (nawet ten z Polską 2 lata temu) i czuję, że mogą sprawić nie lada trudności Włochom. Jak to mawiają - jak się bawić to się bawić! Sądzę, że Izrael może nieźle namieszać. A widziałeś mecz Polaków z Izraelem w przygotowaniach do eurobasketu? Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Panowie a jak myślicie, dziś mamy jakieś szanse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) A widziałeś mecz Polaków z Izraelem w przygotowaniach do eurobasketu?Nie widziałem. Wiem, że był to mecz przygotowawczy ale nie można tego porównywać z meczem na mistrzostwach. Kolejną rzeczą jest, że Izrael właśnie dziś gra swój pierwszy mecz z Włochami i obie ekipy wiedzą, że może mieć ogromne znaczenie jeżeli chodzi o późniejsze ułożenie tabeli. Poza tym Izrael gra "u siebie" co też daję im przewagę. Myślę, że dziś wieczorem sprawa 2 miejsca w grupie zostanie rozstrzygnięta. Panowie a jak myślicie, dziś mamy jakieś szanse?Szanse zawsze są i liczę na naszych. Oby tylko ewentualna porażka nie zniszczyła morali drużyny które mają ogromne znaczenie w późniejszych meczach. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 @ Raven Zanim ktoś Ciebie wrzuci do łapu -capu to skoryguj słowo kuriozalne, bo nie mam pojęcia w jakim kontekście chciałeś go użyć ale mam wrażenie, że nie takim Pytanie czy morale może zniszczyć jedna porażka w sytuacji kiedy nie jest to mecz w którym jesteśmy choć blisko Słoweńcy mają gwiazdy na poziomie światowym - tu mecz na styku będzie sensacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) @ Raven Zanim ktoś Ciebie wrzuci do łapu -capu to skoryguj słowo kuriozalne, bo nie mam pojęcia w jakim kontekście chciałeś go użyć ale mam wrażenie, że nie takim Pytanie czy morale może zniszczyć jedna porażka w sytuacji kiedy nie jest to mecz w którym jesteśmy choć blisko Słoweńcy mają gwiazdy na poziomie światowym - tu mecz na styku będzie sensacją Faktycznie dzięki za poprawkę. A co do meczu nie ma co porównywać tych dwóch ekip, bo to zupełnie inna "półka". Tak jak mówisz zacięty mecz będzie niespodzianką ale nie uciekając daleko spójrz na mecz sprzed 2 lat Polska vs Francja. Kto dawał nam szansę? Nikt a Francja grała z Parkerem itd. więc mieli jeszcze lepszą drużynę niż w tym roku. To jest sport i może się tu wydarzyć wszystko. Każda pozycja końcowa w grupie wyżej niż 4 będzie niespodzianką na która po cichu liczę. Z ciekawości sprawdziłem kursy u buka w Hiszpanii (tu akurat jestem) Słowenia: 1,40 & Polska: 3,00. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 jakby ktoś szukał: http://sport.tvp.pl/33767895/koszykowka-eurobasket-2017-polska-slowenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Naprawdę w Polsce od 10 lat nie ma lepszego rozgrywającego niż Koszmarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Naprawdę w Polsce od 10 lat nie ma lepszego rozgrywającego niż Koszmarek? Jak Slaughter zaczyna kozłowac to ja juz tęsknie za Koszarkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Szkoda tego idiotycznego faulu Hrycaniuka Ogólnie jesteśmy bliżej niż myślałem ale na Dragica obrońcy nie mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Nie wiedziałem, że Anthony Randolph został Słoweńcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Pierwszy mecz bez niespodzianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Koszarek to może grać sobie z Łączyńskim albo z murzynami z PLK-a ,odstaje strasznie. brakuje Waczyńskiego , jeden Ponitka i przebłyski Karnowskiego to za mało. w sobote z Islandią w niedziele z gospodarzami. minimum dwie wygrane ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Naprawdę w Polsce od 10 lat nie ma lepszego rozgrywającego niż Koszmarek? to casus Drzyzgi w siatkówce, nikogo lepszego nie ma ale każdy wie że ten rozgrywający jest słaby i trzeba nim grać coś jak kiedyś było z Obraniakiem w piłce nożnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 to casus Drzyzgi w siatkówce, nikogo lepszego nie ma ale każdy wie że ten rozgrywający jest słaby i trzeba nim grać coś jak kiedyś było z Obraniakiem w piłce nożnej Nie ten temat ale dawno poświęciłbym LS by ogrywać jakiegoś młodego rozgrywajka, by zdobywał doświadczenie i pozbywał się presji związanej z grą w reprze (casus Giannelliego we Włoszech). Wolę to, niż po każdej porażce słuchać Drzyzgi jaki to on nie jest dobry a winni są gdzie indziej. Sory ale jak wypina się na ciebie średniak z Włoch i trafiasz do Grecji to nie możesz być oceniany zbyt dobrze. W koszu podobnie. Nie ma na horyzoncie (albo ja nie widzę) młodego, który przejąłby lejce. Co do meczu, spodziewałem się porażki, niemniej myślę, że realny scenariusz to 2 zwycięstwa (Finlandia i Islandia), próba wymęczenia wygranej z Grecją i porażka z Francją. Oby ktoś dołączył do Ponitki bo on jeden to za mało nawet na wygraną z Finlandią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Niby jak oni mieliby ograć Greków? Zejdźcie na ziemię, ja bardzo, ale bardzo wątpię że oni sprostają Finom. Dragic i Szchoder sobie dziś punktów trochę nabili na ogórach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Niby jak oni mieliby ograć Greków? Trafić więcej razy do kosza, tak najłatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Trafić więcej razy do kosza, tak najłatwiej. Czasami nawet to nie wystarcza cwaniaczku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Czasami nawet to nie wystarcza cwaniaczku ;-)A no fuckt. My bad. Dadzą radę. Będą w finale Zawsze mi było szkoda, że Printezis i Borousiss nie zagrali na poważnie w nba. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 W koszu podobnie. Nie ma na horyzoncie (albo ja nie widzę) młodego, który przejąłby lejce. Co do meczu, spodziewałem się porażki, niemniej myślę, że realny scenariusz to 2 zwycięstwa (Finlandia i Islandia), próba wymęczenia wygranej z Grecją i porażka z Francją. Oby ktoś dołączył do Ponitki bo on jeden to za mało nawet na wygraną z Finlandią. Z Grecją nie mamy szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi