ghost41 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Wie ktoś gdzie można kupić t-shirt i jeresy treningowy koszykarskiej reprezentacji Polski adidasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Wie ktoś gdzie można kupić t-shirt i jeresy treningowy koszykarskiej reprezentacji Polski adidasa Znalazłem replicę meczową jeśliby Cię interesowała: https://sklepkoszykarza.pl/products/poland-replica/keyword,poland%20replica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Oni wypuszczają co roku na przemian koszulkę reprezentacji (w tym roku) i Poland Basketball (w ubiegłym i pewnie za rok). Ta druga ma możliwość personalizacji więc dodatkowo trudniej może być kupić jakąś neutralną. Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez andy13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janke12 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jak by ktoś miał namiary na jakiś sklep z oryginalnymi koszulkami polski to proszę o linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Mówisz i masz www.sklepkoszykarza.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Mówisz i masz www.sklepkoszykarza.pl Nie ma tam koszulek o których pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Odpisywałem Janke, post nad moim Koszulki, o których piszesz też pojawią się w tym sklepie, tylko niestety za rok, robią je na przemian z reprezentacyjnymi, które niedawno dodali do oferty. Może warto ich jednak zapytać, może coś im zostało lub jakieś swoje będą chcieli sprzedać? Z mojego doświadczenia szybko odpisują. Tylko tak jak pisałem wyżej, koszulki mogły być personalizowane co może utrudnić zakup. Życzę powodzenia Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez andy13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Pytałem kilka dni temu, nie mają obecnie żadnych informacji o możliwości pojawienia sie tych koszulek w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Ghost - https://sklepkoszykarza.pl/koszulka-kibica-adidas-entrada-14-f50490-koszulka-kibi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi