RappaR Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Jako, że nic nie było odnośnie corocznego zlotu NBA mówione, to rzucam luźną propozycję tym razem spotkania się na Śląsku. Zainteresowani niech podadzą terminy kiedy im pasuje, jakby co mogę kogoś tam przekimać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Szkoda mu trzeciego telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Na Śląsku nie ma takich krzaków do kimania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 tylko byśta chlali. Opamiętania trochę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Na Śląsku nie ma takich krzaków do kimania :] Zapewniam luksusy, będzie koc na podłodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 jak wjedzie ekipa z beGM to nawet Ślask nie bedzie dla CIEBIE BEZPIECZNY TY ZŁOŚNIKU..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 18 w piątek przed 19-tym i Festiwalem w Krakowie mogę na Śląsku zabładzić na parę shotów! w niedzielę 20-tego moge wtedy zagrać w kosza jakby co..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Coroczny zlot? Jeśli to ma być powrót do lat 2005-2010 to polecałbym wziąć pod uwagę jak to było organizowane (są odpowiednie wątki w archiwum). To mogłoby zachęcić większą liczbę osób do przyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 dokładnie.... obecne zaproszenie to zabrzmiało jak zaproszenie na piwko i wódeczkę raczej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Coroczny zlot? Jeśli to ma być powrót do lat 2005-2010 to polecałbym wziąć pod uwagę jak to było organizowane (są odpowiednie wątki w archiwum). To mogłoby zachęcić większą liczbę osób do przyjazdu. Bardziej 2015-2016 Swoją drogą są jeszcze ludzie z 2005? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Swoją drogą są jeszcze ludzie z 2005? Są. Chociażby autorzy dwóch postów nad Tobą, czyli Ignazz i ja. Oprócz tego wciąż na forum żyją Josephnba, Przem, Heronim, Karl, Greg00, Tomaszan czy admin Borys. To tylko tak na szybko, na pewno różne osoby pominąłem, a oprócz tego przecież są osoby zarejestrowane nico później niż w 2005, ale będące uczestnikami zlotów "pierwszej generacji", jak chociażby Gregorius czy Elwariato. EDIT: a propos tych zarejestrowanych w 2005 czy nawet wcześniej to w zeszłym roku nawet z zamieszkałym na co dzień w Chicago Danpem można było się skumać w Polsce Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Coroczny zlot? Jeśli to ma być powrót do lat 2005-2010 to polecałbym wziąć pod uwagę jak to było organizowane (są odpowiednie wątki w archiwum). To mogłoby zachęcić większą liczbę osób do przyjazdu. A tak w sumie co jest do organizacji poza zebraniem ludzi, a co było robione w 2005-2010? Zapraszam na Śląsk, mieszkam sam, więc dla kilka osób nocleg lajtowo, kilka osób poza mną mieszka na miejscu też. Wynajęcie hali to 100 złoty za 2 godziny i można zrobić prawie od ręki gdzieś, tylko muszą być chętni itd. Jak dla mnie jedyne co jest ważne przy takich okazjach, bo nie robimy zlotów jak motoryzacyjni na 150 osób, to znalezienie chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Na kiedy planowane terminy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Na kiedy planowane terminy? Szukam osób, które mogą się określić, że chcą. Ja poza 12.08 na razie nie mam planów do końca sierpnia. Na razie jest Ignazz na 18, Qounio, Kungfubestia i ja raczej z free terminami i raczej pewny January. Jakby nas tak 10 było to, bym mógł się rozejrzeć za halą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Mi wypada tylko 1-3 września na ten moment, ale to też muszę wiedzieć wcześniej, by w razie czego określić się w pracy, jeśli by to była pracująca dla mnie sobota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Jak mi się powie wcześniej kiedy to na jak ogarnę, daleko nie mam, wrzesień wporzo jbc. Wbijajta ludzie, pogramy, pogadamy i wgle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Jeśli to będzie weekend w Wawie to na pewno będe. Co do Śląska to tak na 40%. Byłem na 3 zlotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Na śląsku może być każdy termin, w wawie niestety odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 na Śląsku. Zainteresowani niech podadzą terminy kiedy im pasuje, jakby co mogę kogoś tam przekimać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi