matek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Wysłucham ofert za Lovea. Do mnie coś wyślij. @bulek Anuluj proszę ten wiszący trade między mną i falcao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Ja się już nawysyłałem ofert i wenę straciłem. Jak ktoś ma do zaoferowania coś sensownego za Jimmy'ego z Nikolę, to słucham... Proszę wziąć pod uwagę, że tankuję, więc interesują mnie oferty które mnie osłabią. Co do picków, to preferuję wysokie, a co do zawodników, to preferuję młodych, zdolnych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ziomeczki do Z-Bo na trade block dołącza G-Hill. Przyjmę młodzież i picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Czy ktoś byłby zainteresowany MKG za kogokolwiek kto żyje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 A ja zbiorę oferty za Davisa. W zamian oczekuję furę talentów lubi/ picków lub też konkrety z dłuższymi kontuzjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dobra, machnałem 2 trejdy 1. Chicago Bull otrzymują : Wiggins, Middleton i Beverley 76ers otrzymują : Butler, Mirotic i Crabbe 2. Toronto otrzymują MKG 76ers otrzymują WunderDirka panowie potwierdzą jeśli się nie jebłem przy liczeniu wymian to salary powinno być poniżej kreski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Gooz aktywowaniem Chandlera przekroczył salary i sobie na miesiąc odpocznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Ersan i Starvin, najchętniej w duecie, za jakiegoś ludzika z C. ktos coś? wolę uniknąć rozlewu krwi, gdy ich zrzucę na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Gooz aktywowaniem Chandlera przekroczył salary i sobie na miesiąc odpocznie. no to dojebałem. dorzucam więc jeszcze na blocka Klaya i Aminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Trade pomiędzy Bulls i Magic Middleton i Lamb za Grodona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Chamstwo :D daje veto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Czy jest szansa na teblkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Ok spróbuje jeszcze powalczyć o te 3 miejsce, Do GSW przylatuje: Dinwidde + Powell Natomiast do Suns leci: Chriss + Lavert Dalej na Transfer list jest Colinson, interesuje mnie fpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 ...trejd z Krzemem oczywiście potwierdzam... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Benon, bo mnie to meczy odkąd przyklepaleś deal z Szulimem Miałem tam trochę zwolniony zapłon, ale Irving za Butler + Miro byś pchnął czy nie bardzo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Teraz to już nie wiem, bo już nie jestem w takiej sytuacji... A na poważnie to pewnie tak, tylko urodzaj PG pewnie by mnie trochę drażnił i mimo wszystko wolałbym ten deal, który ostatecznie klepnąłem... Wiem, dziwny jestem... ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Klepnie ktoś mój deal z Magic, bo veta nie można traktować poważnie... Szulim potwierdź... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Potwierdzam - podtrzymuje veto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi