Wirakocza Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Chciałem przeprosić za lajka Za swoje ego i za to, że czytałem ten temat. Komiszuj im miłościwie jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Chciałem przeprosić za lajka Za swoje ego i za to, że czytałem ten temat. Komiszuj im miłościwie jak najdłużej Dobra, sorry, może za ostro, teraz ja przesadziłem, niepotrzebna była ta dygresja o Tobie. Ale ja chociaż potrafię się do tego przyznać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Sorry Evitacre, też myślę że tak powinno być i tak będzie teraz ale w sumie ta kwestia nie była dotąd omawiana. Spróbuj się dogadać z Ledleyem? Wiem że nie była, nie ma problemu, po prostu napisałem jak wg mnie powinno odtąd być :-) Ledley to dżentelmen, na bank mi go odda :] (presja alert !) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Panowie, jedna sprawa, IMO kluczowa w fbxach. Mianowicie plik w Excelu ze swoim składem, a nie patrzenie na forum, gdzie mogą być składy nieaktualne... Tak wiele i tak niewiele, na forum sprawdzamy tylko pensje poszczególnych graczy, a nie pełne składy... Sam siebie nie oszukasz i by nie było krzyku na bułka Btw, nie gram w tej lidze, ale pozwoliłem sobie się tu wypowiedzieć, jeśli to było niestosowne z mojej strony to gorąco przepraszam Pamiętajmy, umiesz liczyć licz na siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 miałem właśnie pisać dokładnie to co Antek. każdy powinien we własnym zakresie pilnować pensji swojego teamu a nie płakać jak dziewczynka. spierdoliłeś sam a szukasz winnych wokół, jeden z moich ulubionych typów osobowościowych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Polać powyższym Panom Sam nie pilnuję, a bana mam przez to, że zapomniałem o "jeden w pamięci" przy dodawaniu Edytowane 24 Listopada 2017 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Aha i gwoli wyjaśnienia. Żaden zawodnik widniejący w teamie nie może mieć innej średniej niż tej wynikającej z listy zawodników. To po prostu niemożliwe. A dlaczego? Ano dlatego iż ja wklepuje tylko nazwisko. Resztę Excel już sam przerabia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Bezsensowne wywalanie żalów Sam się posmialem ze to „przez Bulka” przekroczyłem salary ( co akurat wyszło dobrze bo poszła aktualizacja ) ale tak naprawdę to własny głupi błąd przy liczeniu i tyle Mi akurat odpisuje prawie zawsze od razu, dyskusje czasem zażarte ale merytoryczne - uważam ze dobrze działa jako komisz, może z lekkim opóźnieniem ( przez co chalmers jest już zaklepany u Krzema - szacun ) ale to tez oczywiście żarty żarciki trzeba się pilnować i tyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 No teraz już przegiąłeś. Salary żadnego z zawodników nie było nieaktualne przed aktualizacją było i tu jest problem, przy zawodniakch salary poszczególne było nieaktualne. i to jest Twoj k**** fail. nadal postuje o wyjebanie Cie z komiszowania. na dzis dzien bojkotuje tą lige. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 było i tu jest problem, przy zawodniakch salary poszczególne było nieaktualne. i to jest Twoj k**** fail. nadal postuje o wyjebanie Cie z komiszowania. na dzis dzien bojkotuje tą lige. Nie zmyślaj naprawdę, salary żadnego zawodnika nie było nieaktualne z powodu o którym pisałem. Takie oskarżenia trudno traktować poważnie. Myślę, że nikt w to nie uwierzy. Co do ostatniego to już nie zachowuj się niepoważnie i graj dalej. To już jest dziecinada. Nie dopatrzyłeś pewnej kwestii i zwalasz wszystko na mnie, to już nudne jest. Zresztą dla mnie to już off temat. Resztę jak chcesz to na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Jeśli chodzi o Greena to uważam że jak już odbyło się drugie bidowanie to nie powinniśmy tego cofać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 zrobiłes aktualizacje i teraz cwaniakujesz, fakt mogłem zrobic screena ale nikt nie uwierzy, ze jestess taki rzetelny, kazdy wie jak sie wyrabiasz z ligami, a aktualizacja była błędna, to Twoje sumienie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 titz stop ur bitchin.. o wiele gorsze niż brak aktualizacji składów na forum jest takie sfochowane zbenchowanie składu, czego dokonałeś wczoraj. to jest niepoważne, karygodne i składam wniosek o wypi****lenie z ligi ciebie. łaski nie robisz (bo laskę pewnie tak), ktoś do przejęcia się na pewno znajdzie. póki co Bulek by wystawił najlepszy możliwy skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Skład Tizza został normalnie przywrócony. Jeśli będzie się ze mną bawił i ciągle benchował, pokaże wszystkim swoją powagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgadzam się z głosami, że najlepiej pilnować salary samemu i ja też tak robię, z drugiej strony aktualizacja na forum, a może nawet bardziej tabelka ze średnimi przydałaby się np. raz na tydzień. 3mam bulka za słowo, że teraz będzie działał już regularniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Zgadzam się z głosami, że najlepiej pilnować salary samemu i ja też tak robię, z drugiej strony aktualizacja na forum, a może nawet bardziej tabelka ze średnimi przydałaby się np. raz na tydzień. 3mam bulka za słowo, że teraz będzie działał już regularniej Krzemo, ok, być może Evitacre zrobi to we wtorek jak skuma mój plik, każda pomoc jest wskazana bowiem Umówmy się, tak średnio co weekend będzie aktualizacja. Czasem będzie to piątek, czasem sobota, czasem niedziela, zależnie od czasu, ale będzie się pojawiać regularnie. P.S. Każde uwagi biorę na klatę. Ale konstruktywne i rzetelne, nie takie jakie Tizz odwalił, Edytowane 25 Listopada 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Siema, Na handel, bo tank najwyższa pora uskutecznić: 2 Kemba Walker PG 27 54.50 5 Harrison Barnes SF/PF 25 39.65 6 Jonas Valanciunas C 25 39.60 7 Tobias Harris SF/PF 25 38.45 8 Dion Waiters SG/SF 26 37.95 9 Tray Lyles PF 23 16.85 11 Lucas Nogueira C 25 25.25 12 Pat Connaughton SG/SF 25 15.00 13 Cheick Diallo SF/PF 21 15.00 Ofert na forum na PMa, lub na Y! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Na razie tego trejdu nie puszczam. Mam wątpliwości, czy Tizz w ogóle gra dalej czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Na razie tego trejdu nie puszczam. Mam wątpliwości, czy Tizz w ogóle gra dalej czy nie. Ten mi się wydawał w miarę sensowny, ale jak tam uważasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Źle nie wygląda, ale tak jak pisałem, Tizz gra czy nie? Fajnie byłoby, żeby on się zdeklarował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi