Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.11.2024 o 11:25, Alonzo napisał(a):

Trochę dziwna decyzja Tecu - tym bardziej, że w offseason uruchomił projekt Exhibit 10.

Rozwiń  

ja też miałem ostatnio takie myśli, bo co to za frajda jak cała gra ogranicza się tylko do FA, a dobrych serii w PO jest bardzo mało, już po odejściu @karpik czułem, że to się powoli kończy, teraz kolejny bardzo wartościowy GM, który nie żałował czasu na grę odchodzi, nie ma co się dziwić i obrażać się na rzeczywistość

Zabawny w sumie ten post Tecu. Seria dwa sezony z Chicago gdzie Rody okazał się lepszy od DeRozana to był żart. Albo Andre , który w jednym sezonie jest lepszy od Porzingisa ( bo może urazy doznać ) a w kolejnym sezonie jest leszczem. Było jeszcze , że Porzingis może doznać kontuzji w serii ale Joel z grubą kartoteką uraz już w kolejnych gra od deski do deski. 

Odejście Qcina było początkiem końca. Ja w tym sezonie do dnia dzisiejszego nie zaglądałem tutaj w te podforum. I tak zostanie do PO

W dniu 9.11.2024 o 23:54, LAF napisał(a):

Odejście Qcina było początkiem końca. Ja w tym sezonie do dnia dzisiejszego nie zaglądałem tutaj w te podforum. I tak zostanie do PO

Rozwiń  

Ty naprawdę masz syndrom sztokholmski, siedemnaście razy się obrażałeś, ale to Tecu zły, choć to Qcin położył z gruntu wygraną serię po czym podwinął ogon. Jak na moje to na PO też nie masz po co zaglądać, po co się męczyć w nieprzyjaznym środowisku?

ps. jak tam Scoot?

• 2 tygodnie później...
  W dniu 23.11.2024 o 16:56, january napisał(a):

GdAz_-Ma8AAWZdg?format=jpg&name=large

Dla tych co mało rl GSW oglądają i nie wiedzą jak Curry wymiata w tym sezonie pod kątem impactu :) 

Rozwiń  

Warto docenić VanVleeta w końcu. Znów ma cudowny impact na Rockets. W ostatnim meczu nawet się nie spocił a zrobił blowout i se usiadł z 2pkt i 8ast na ławce. 

Edytowane przez RonnieArtestics

jak donoszą źródła związane z managmentem Knicks, @człowiek...morza w przyszlym tygodniu zmierza na spotkanie ze starym znajomym, przedmiotem jednej z najlepszych dysput i kontrowersji w historii opisow BeGM (ktoś jeszcze pamieta to pospolite ruszenie na BeGm...Goata, moze @MarcusCamby i @january?), słynnym Juanchooooooooooo.

GM Knicks chce na własne oczy zobaczyć go w akcji i kto wie, może dojdzie do powrotu młodszego z Hernangomezow. 

Edytowane przez Wojnar Adrianowski