Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

Swoją drogą ten przepis jest totalnie nieżyciowy i to FA to udowodniło. Ciężko mi powiedzieć co poeta miał na myśli, gdy go tworzył. To na pewno nie jest przepis istniejący 7 lat jak sugeruje Ronnie. Podejrzewam, że to z czasów gdy Szulim ciągnął wózek przy wsparciu Elda. 

Czy Okoro i Achiuwa powinni wziąć dużo niższe kontrakty, bo dla Bruce Brown nie starczyło paru milionów? Przecież to absurd.

dziękuję za pamięć o mojej osobie, schlebia mi to :) 

Tak tylko by wyjaśnię sprawę Ronnie i January - Ronnie osoba Jaśka nie była ani trochę przyczyną do mojego odejścia - po prostu gra przestała mi się podobać gdzieś w 20/21 (jeszcze przed tytułem chyba xd) jakby nie Mac to już wtedy bym nie wracał ;)

January pisząc o tym, że Wolves zostali zostawieni w złej sytuacji bo za rok będzie trzeba płacić dużo hajsu to jest cudowne nadpisywanie historii:) 

Szkoda, że gra wam pada, ale simka też miała się nieciekawie swego czasu, głowa do góry! 

Pozdrawiam znad Long Island!

57 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

osoba Jaśka nie była ani trochę przyczyną do mojego odejścia - po prostu gra przestała mi się podobać gdzieś w 20/21 (jeszcze przed tytułem chyba xd)

Przecież ja tego nie napisałem, napisałem ze ciebie czy człowieka morza jebali na każdym kroku jak popełniłeś regulaminowa wtopę, bo zadna okazja żeby was uwalić nie mogła się zmarnować, nawet jak przedmiotem zamieszania był jakiś kot z Real pacers który zagrał 8 fajnych meczy i nie miał nawet gwarantowanego kontraktu w realu. 

Edytowane przez RonnieArtestics

W dniu 7.09.2024 o 10:46, ignazz napisał(a):

Poproszę cofnąć. Ronnie wraca. 

Win win 

A nawet win win win vide lakers 

Inaczej będzie się to za mną ciągnęło dekadę że mi rada zawsze pomaga. 

@Alonzo zamiast mnie oznaczać odnieś się do tego postu, ignazz wyraził wolę trzymania sie regulaminu, a ty to zlałeś, nie wstyd Ci? Zlałeś kompletnie regulamin, mnie, później  ignazza, a teraz mnie oznaczasz bo liczysz że emocje opadną ? 

12 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

@Alonzo zamiast mnie oznaczać odnieś się do tego postu, ignazz wyraził wolę trzymania sie regulaminu, a ty to zlałeś, nie wstyd Ci? Zlałeś kompletnie regulamin, mnie, później  ignazza, a teraz mnie oznaczasz bo liczysz że emocje opadną ? 

Rada Ronnie podjęła najlepszą możliwą decyzję - nie pierwszy i nie ostatni raz nie jest ona idealna, ale wg nas najlepsza możliwa w tej sytuacji. Różnych problematycznych sytuacji jest i było zawsze więcej. Czasami bywa tak, że o jakąś pojawi się poważniejsza dyskusja - jest to zrozumiałe. Również jestem zwolennikiem trzymania się przepisów - ale czasami to niestety oznacza większe zło. Wierz mi - na początku po odejściu z Rady Reikaia mieliśmy z Karpikiem poważniejsze problemy regulaminowe - ale poszło z duchem gry i tu również mam nadzieję, że zrozumiesz tą wyższa konieczność - tyle ode mnie zamykając temat. Indiana Ciebie Ronnie potrzebuje. :) 💪

Witamy Kyle ponownie w domu! 

Where amazing happens!

Kyle Lowry thanks Toronto in emotional farewell letter to the Raptors

Orlando Magic z nieukrywaną radością witają na Florydzie swoją legendę. Gracza, który ukształtował całą drużynę. był mentorem i nauczycielem dla liderów Magic, to od niego uczyli się gry na BeGMowych parkietach Donovan Mitchell i Immanuel Quickley. Teraz będzie pierwszym guardem wchodzącym z ławki, a pod nieobecność Spidy lub IQ będzie grał w s5. Organizacja Orlando Magic ma szczerą nadzieję, że Kyle zostanie w Orlando już do końca swojej koszykarskiej kariery. Rola weterana, mentora zarówno na boisku jak i w szatni trafiła w godne ręce po zakończeniu kariery przez Udonisa Haslema. 

Jako ciekawostkę chciałbym tylko powiedzieć, że Kyle Lowry - mimo, że nie jest nowym graczem dla Orlando, ale wraca po 2 latach, zatem może tu być potraktowany jako nowy, jest bodajże 6 graczem odkąd gram (7 sezon), który dołączył do Orlando podczas offseason jako FA przychodzący z innego klubu - krótko mówiąc przez 7 lat podpisałem mniej nowych graczy niż tylko w tym offseason zrobi to Milwaukee, które też złożyło Kyleowi ofertę i otrzymało kilka głosów. Wcześniej jako FA będący nowymi w drużynie - umowy podpisali - Abdel Nader (po dołączeniu tuż przed startem sezonu, a już po V turze FA, Rada pozwoliła mi podpisać 14go gracza), Kendrick Nunn (undrafted, ung contract), Cory Joseph (podpisany jako backup Lowrego), Caleb Martin (ung. contract), Pat Beverley (podpisany przez Radę po mojej rezygnacji po stracie Lowrego, na miejsce właśnie Lowrego). Udonis Haslem dołączył podczas mojego pierwszego sezonu między trymestrami.

Dziękuję Panowie za głosy :) Niewątpliwie jest to najważniejszy podpis FA który do Orlando dołączył w BeGM z innego klubu.

10 minut temu, Alonzo napisał(a):

Witamy Kyle ponownie w domu! 

Where amazing happens!

Kyle Lowry thanks Toronto in emotional farewell letter to the Raptors

Orlando Magic z nieukrywaną radością witają na Florydzie swoją legendę. Gracza, który ukształtował całą drużynę. był mentorem i nauczycielem dla liderów Magic, to od niego uczyli się gry na BeGMowych parkietach Donovan Mitchell i Immanuel Quickley. Teraz będzie pierwszym guardem wchodzącym z ławki, a pod nieobecność Spidy lub IQ będzie grał w s5. Organizacja Orlando Magic ma szczerą nadzieję, że Kyle zostanie w Orlando już do końca swojej koszykarskiej kariery. Rola weterana, mentora zarówno na boisku jak i w szatni trafiła w godne ręce po zakończeniu kariery przez Udonisa Haslema. 

Jako ciekawostkę chciałbym tylko powiedzieć, że Kyle Lowry - mimo, że nie jest nowym graczem dla Orlando, ale wraca po 2 latach, zatem może tu być potraktowany jako nowy, jest bodajże 6 graczem odkąd gram (7 sezon), który dołączył do Orlando podczas offseason jako FA przychodzący z innego klubu - krótko mówiąc przez 7 lat podpisałem mniej nowych graczy niż tylko w tym offseason zrobi to Milwaukee, które też złożyło Kyleowi ofertę i otrzymało kilka głosów. Wcześniej jako FA będący nowymi w drużynie - umowy podpisali - Abdel Nader (po dołączeniu tuż przed startem sezonu, a już po V turze FA, Rada pozwoliła mi podpisać 14go gracza), Kendrick Nunn (undrafted, ung contract), Cory Joseph (podpisany jako backup Lowrego), Caleb Martin (ung. contract), Pat Beverley (podpisany przez Radę po mojej rezygnacji po stracie Lowrego, na miejsce właśnie Lowrego). Udonis Haslem dołączył podczas mojego pierwszego sezonu między trymestrami.

Dziękuję Panowie za głosy :) Niewątpliwie jest to najważniejszy podpis FA który do Orlando dołączył w BeGM z innego klubu.

a ravyon tucker dla ktorego jak pokazala przyszlosc, byla fatalna decyzja?

W dniu 9.09.2024 o 20:26, RonnieArtestics napisał(a):

Ignazz zdał sobie sprawę, że przepłacił Achiuwę, to chce zmiany decyzji. 

Nie wiem o co walczysz @RonnieArtestics, ale ja uważam że zmiana decyzji byłaby nagrodą dla niego, a tak być nie powinno. 

@RonnieArtestics dziękuję w swoim imieniu za wszystkie te lata w beGM.

Jeżeli dobrze kojarzę, byłeś jednym z niewielu, którzy grali od samego początku.

Były to lata burzliwe, bo masz charakterek, ale ja będę je wspominał miło i chyba o to chodzi by pamiętać te lepsze chwilę 😉

Sprawa tzw "Achiuwy" jest skomplikowana i sam nie wiem co bym zdecydował będąc osobą decyzyjną, jednak wydaje mi się, że to był tylko kamyczek, który przeważył szalę odejścia a nie jedyny powód.

Wiem, że nie namówię Cię do powrotu, bo jesteś uparciuchem, ale może kiedyś ochloniesz i będziesz chciał wrócić? Zobaczymy.

Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego dla całej rodziny, bo rodzina jest najważniejsza.

Do zobaczenia i Pogo Dyducha 😉

Godzinę temu, Regis napisał(a):

Ignazz zdał sobie sprawę, że przepłacił Achiuwę, to chce zmiany decyzji. 

Nie wiem o co walczysz @RonnieArtestics, ale ja uważam że zmiana decyzji byłaby nagrodą dla niego, a tak być nie powinno. 

Oczywiście walczyłem bo Achiuwa by był u mnie gdyby rada sobie nie naginała zasad jak tylko im się podoba. 

Tak na przyszłość jak ktoś się kieruje $$$ przy extension albo podczas FA to sprawdzajcie też jak wygląda rynek i ile kasy będzie miał dany gracz bo np.

Gabe Vincent odrzucił w trakcie sezonu extension 21/3 od Memphis, aby podpisać po sezonie z Memphis za minimum 😂

Bruce Brown miał na stole extension 30/3 ale jego agent namówił go aby poczekał i w wyniku tego dziś podpisuje chyba z Cavs 18/3

Obaj nie zarobili jak do tej pory jakiś kokosów a tracą po 4mln na sezon przynajmniej😉👌👏 a to są tylko moje przypadki i pewnie jest ich więcej xD

Btw. witaj Gabe ponownie w Memphis ❤️

1-102322-Gabe-Vincent-at-UCSB_2400_1605_80_s_c1.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
4 godziny temu, ernie9005 napisał(a):

Witamy Nowego GMa Sacramento Kings 

image.png.e61e2d4edf2f4500052ddff447f94200.png

Multimaster jest wieloletnim graczem w fantasy NBA na Yahoo. Jego pojawienie się w beGM związane jest z aktywnością GMa Cavs i od niedawna Radnego ligi beGM Erniego w poszukiwaniu nowych twarzy w grze po to aby podtrzymywać atrakcyjność rozgrywki. Decyzją Rady nowy GM poozostanie pod czujnym okiem dotychczas pełniącego tę funkcję w Kings @Alonzo do czasu pełnego wdrożenia się do gry i aby uniknąć nieporozumień i sytuacji jaka miała miejsce z Fatballerem.

Z konferencji prasowej nowego GMa:

"NBA zaczynałem oglądać w latach 90 przy finałach Bulls z Sonics i Jazz, potem miałem długą przerwę jak odeszła cała generacja Jordan, Pippen, Rodman, Malone itp. I jakieś 3-4 lata temu trochę zaczałem śledzić i takie gry jak ta pomagają w tym, żeby mimowolnie jednak patrzeć na jakieś statystyki, skróty chociażby itp. "

"Muszę sobie ogarnąć to na spokojnie plus ligi fantasy, w których będę grał, żeby w żadnej nie zawalić z szacunku do innych osób."

"w sumie nawet w NBA znajdzie się miejsce dla takich dziadów jak np. Wizards, więc czemu nie. "

Życzymy sukcesów :)

Nic dodać nic ująć, póki co jestem dziadem jak Wizards :) Witam i dziękuję za przyjęcie :)