Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Pablo81 napisał(a):

@ignazz

Zamiast podziękować za jakąś wspólną zabawę, bo wszyscy jesteśmy tu razem na niszowym forum, to wieszasz na mnie psy. Właśnie nie chciałbym w wolnym czasie czytać takiego hejtu. Może nie wyszło i sportowo i finansowo, ale się starałem :)

Ty chyba nie znasz definicji wieszac  psy. Jakbym miał Ciebie pocisnąć to bym pocisnął. Tu po prostu zauważam że odejście w takiej sytuacji to ruch bez honoru a że łączy nas miłość do spurs to nie wyobrażam sobie abyś nie wrócił. Więc już nie pierdol tylko wyprowadź bulls na prostą. Zostawiając zespół tak trudny sam sobie wystawiasz opinie o sobie. Moje wpisy są tu zupełnie zbędne. A i nawet w skali bólu rappara to pocisk osiągnął dopiero poziom 2. Ale jak chcesz możemy zwiększyć dawkę. Jak jesteś rambo wytrzymasz. Tylko czemu tak piszczysz z bolu przy 2? 

Jedyne honorowe wyjście to wrócić. Inaczej tego nie widzę. 

A dobrymi chęciami to jest wybrukowane piekło. Efekty misiu. Wróć i pociągnij do efektów a nie piszczysz jak dziewczynka że się starałeś. 

W sim szybko wróciłeś. ;) 

Edytowane przez ignazz

9 minut temu, ignazz napisał(a):

Jesteś jak Fluber pokazując jak potrzebujesz atencji. Po głębokim namyśle jednak wycofuję poprzednią myśl i przyłączam się do @january ze spierdoliles bulls Oskarowo i mało kto będzie chciał ten bajzel ogarnąć. Chciałem mocniej skrytykować Qcina za opuszczenie gry ale jak patrzę na perspektywy Minny a bulls to muszę przyznać że przebiłeś go. 

Bez wyników sportowych. 

@Qcin_69 przepraszam. 

Spójrz w szablon bulls. Jeżeli nie zapaliła się żadna lampka kontrolna to trudno. Serio myślisz że ktoś nowy chętnie weźmie taki zespół? Co byś podpowiedział nowicjuszowi? 

Niezły z Ciebie troll...sam sprowadziłem Spurs do gordzej sytuacji sportowej, gdzie również nie masz w tym sezonie własnego picku a pewnie i w kolejnym również nie zobaczysz. A zespół sportowo jest na poziomie tankera....

Imba trwała dwie godzinki i wystarczyło że Julek nie pisał nic przez ten czas 

Teraz, kuba2419 napisał(a):

Niezły z Ciebie troll...sam sprowadziłem Spurs do gordzej sytuacji sportowej, gdzie również nie masz w tym sezonie własnego picku a pewnie i w kolejnym również nie zobaczysz. A zespół sportowo jest na poziomie tankera....

Ale to najmłodszy zespół i jeden swap gdy mam inne gorsze Picki zbyt dużo tu nie zmienia. 

Jasne wolałbym swój ale trudno. Sytuacja jest moim zdaniem rozwojowa na tyle że to ciekawy zespół dla kogoś nowego. Z bulls tak nie jest. 

I nigdzie nie pisałem że jestem goat beGM. Tylko że szukam gwiazdy kotwicy. 

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Ty chyba nie znasz definicji wieszac  psy. Jakbym miał Ciebie pocisnąć to bym pocisnął. Tu po prostu zauważam że odejście w takiej sytuacji to ruch bez honoru a że łączy nas miłość do spurs to nie wyobrażam sobie abyś nie wrócił. Więc już nie pierdol tylko wyprowadź bulls na prostą. Zostawiając zespół tak trudny sam sobie wystawiasz opinie o sobie. Moje wpisy są tu zupełnie zbędne. A i nawet w skali bólu rappara to pocisk osiągnął dopiero poziom 2. Ale jak chcesz możemy zwiększyć dawkę. Jak jesteś rambo wytrzymasz. Tylko czemu tak piszczysz z bolu przy 2? 

Jedyne honorowe wyjście to wrócić. Inaczej tego nie widzę. 

A dobrymi chęciami to jest wybrukowane piekło. Efekty misiu. Wróć i pociągnij do efektów a nie piszczysz jak dziewczynka że się starałeś. 

W sim szybko wróciłeś. ;) 

Honor honorem, ale obiektywnie dla Spurs lepiej by było, jakbyś odszedł :)

Ciągły tank bez efektu i koszmarnie rozgrywane FA.

Daj chłopakom pograć i odejdź. To w końcu Spurs :)

To się nie zmieniło i do tej chwili aż znajdę nie ma sensu 250 mln płacić graczom których straciłem. 

Teraz, Pablo81 napisał(a):

Honor honorem, ale obiektywnie dla Spurs lepiej by było, jakbyś odszedł :)

Ciągły tank bez efektu i koszmarnie rozgrywane FA.

Daj chłopakom pograć i odejdź. To w końcu Spurs :)

Tobie nie oddam. Już szybciej Laf dostanie jaki 4 zespół co wiele mówi o Tobie ;) 

Powtórzę.  Każdy głupi może nabrać przepłacone gwiazdy bo sam miałem ofertę brania Paula George’a. Ale chyba rozumie to każdy nie niedorozwinięty GM że to nie był dobry pomysł brać PG do spurs. Wyniki byłyby lepsze. Lakers pick gorszy. Ale po co? 

Ignazz xd bez jaj, nie wiem czy tam jakiś hajs się zgadzał czy nie, po ostatnich wymianach może było trzeba jakieś małe korekty zrobić, nie chciało mi się już nawet liczyć, ale nie sądzę by to był jakiś problem dla Rady by z tego zejść - więc daruj sobie oznaczenie mnie w takich tematach ;)

@Pablo81 rozumiem że wydanie 500.000.000 na parę OG Dejounte to twój sposób na spurs ;) 

1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a):

Ignazz xd bez jaj, nie wiem czy tam jakiś hajs się zgadzał czy nie, po ostatnich wymianach może było trzeba jakieś małe korekty zrobić, nie chciało mi się już nawet liczyć, ale nie sądzę by to był jakiś problem dla Rady by z tego zejść - więc daruj sobie oznaczenie mnie w takich tematach ;)

Oznaczyłem tylko dlatego że przepraszałem. 
a to rzadkość na forum. 

W tej doniosłej chwili chciałem aby dotarło do adresata 

I co by nie pisać to gra bez takich ważnych dla BeGM osobistości jak @karpik @january @Qcin_69 nie ma sensu. Gra zdechła właśnie. 

@kuba2419 mam 10 potencjalnych wyborów pierwszorundowych, czystą siatkę płac i średnią wieku niższą niż 24 lata lekko. ( nie liczyłem). Jeżeli to są nudne perspektywy to inaczej patrzymy na grę. 

Krytykować kogoś kto zachował cap space to tak dziwne jest gdy mamy przykłady klubów co finanse pękają   w szwach 

Ale masz prawo do innej oceny sytuacji. 

14 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

Dużo zależy od obecnego sezonu, bo Wolves co jest bardzo ciekawe zmierzają do powtórzenia historii Knicks. Jeden tytuł I potem w ciągu 3 lat ledwie 1 wygrana seria w PO, raz nawet poza PO.

Kapitału z początków beGM, gdzie Sota epicko się nachapała świetnymi ruchami jeszcze troszkę zostało, ale już nie ma swoich pickow częściowo, już nie ma dobrych dłuższych umów, a za rok na FA wbija tercet Booker, Tatum i Bam i jeśli nawet uda się ich zatrzymać wszystkich to dka Soty skończy się przyjemne granie na niskich jeszcze maxach, bo wskoczą te 35%. 

Pochwała za ruchy sprzed około 4-5 lat się należy rzecz jasna, szapo ba. Ale tak z boku to begmowa magia Qcina znikała nam krok po kroku (poza korzystnym dymaniem Bulls co jakiś czas w dealach:p) tak jak niegdyś magia CMa, a dla Wolves zbliża się już koniec finansowego korzystania na niskich maxach gwiazd i znacznie cięższe czasy dla tej organizacji.

Niemniej i tak to lepszy status peesoektyw niż Mavericks, gdzie po tym sezonie mimo odejścia Jrue może być finansowy koszmar (po resecie brak nadwyżki, a będzie repeat tax nawet bez zatrzymania Dosunmu i NAWa) i konieczność totalnego rozbicia teamu. Także lata prosperity opartej na totalnej  kradzieży Davisa i tanku po Trae i Ziona kończą się ciężko i szykują się tu długofalowe problemy Mavs.

No, a Bulls są przepłaceni i bez pickow, najgorsza startowa sytuacja, aż mi się podoba jako hardcore challenge;] No, ale liczyłem na Pabla, że będzie dźwigał to co podpisywał i oddawał w assetach.

Trzy teamy zostawione w ciężkich czasach dla siebie przez swych GMów, którzy myśleli o wynikach na już i nie szczędzili finansów i assetów o grę na teraz, a przyszłość swych druźyn zostawiali bardzo niepewną.

@Qcin_69 @karpik @Pablo81 zachęcam do powrotu i nie odchodzenia, kiedy zaczyna się z różnych względów robić Waszym teamom ciężko finansowo:)

I pozdrowienia oraz podziękowania za dotychczasową grę przede wszystkim. Wszystkiego dobrego!

54 minuty temu, ignazz napisał(a):

Powtórzę.  Każdy głupi może nabrać przepłacone gwiazdy bo sam miałem ofertę brania Paula George’a. Ale chyba rozumie to każdy nie niedorozwinięty GM że to nie był dobry pomysł brać PG do spurs. Wyniki byłyby lepsze. Lakers pick gorszy. Ale po co? 

Iście szampańska zabawa w twoim towarzystwie :)

3 minuty temu, LAF napisał(a):

Dla mnie po ostatnich odejściach bym się poważnie zastanowił czy jest sens to kontynuować przy takich barkach kadrowych. 

Jeżeli nie będzie powrotów to chyba nie ma sensu. 

W najgorszym przypadku będzie 24 GMów, a ja wezmę tych Bulls.

Nieważne jakie mam zdanie o kimkolwiek, ale zostawianie drużyny w środku FA i bez zastępcy to niestety jest strzelanie do naszej bramki czy po pisząc to bardziej dosadnie, jest to plucie w twarz osób z którymi się grało 😐

Ktoś się może obrazić za te słowa, ale niestety jest to bardzo egoistyczne podejście a szkoda, bo wydawało mi się głupio, że tworzymy jakąś grupę w której oczywiście nie każdy może się lubić, zgadzać, ale jakieś tam szumne dobro gry jest nam bliskie. Niestety, myliłem się co widać po wielu odejściach i zostawianiu drużyny w bałaganie i bez zadania sobie trudu by znaleźć następcę.

Piszę tu o wszystkich którzy to zrobili, nie obrażaj się @Pablo81, że to akurat po Twoim odejściu napisałem.

Smutno mi

4 godziny temu, Qcin_69 napisał(a):

Problem w tym ze ten team dostał Laf i czuje w kościach spektakularny upadek tego teamu w następnych dwóch latach xD 

34 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Problem w tym ze ten team dostał Laf i czuje w kościach spektakularny upadek tego teamu w następnych dwóch latach xD 

bez różnicy mi :) dopiero dzisiaj Sylwek mi pokazał aktualny skład :) Nie śledzę i nie moja bajka już :) 

Mysle jednak ze s5 White-Booker-Tatum-Jabari-Bam to wciąż tak mocny core że ciężko będzie to komukolwiek rozwalić, a nawet jeśli, tooo… 

Powodzenia chłopaki!