Eld Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Właśnie skończyłem wprowadzać do arkusza wszystkie wymiany wraz z pickami, wszystkich zwolnionych i podpisanych waiverów. Wszystkich, bez wyjątku, proszę o sprawdzenie poprawności czy wszystko jest ok. Gdyby nie to albo tu mnie oznaczać, albo na PM. Brak oznaczenia = brak poprawy. Dodatkowo: 76ers - @Tecu - 13 zawodników, brak jednego - proszę o informację jak chcesz uzupełnić skład. Inaczej rada się tym zajmie. Lakers - @january - 13 zawodników, brak jednego - proszę o informację jak chcesz uzupełnić skład. Inaczej rada się tym zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 50 PTS (career high) for KPJ 11 AST 9 3PM (career high) @LAClippers W @Kevinporterjr becomes the YOUNGEST PLAYER in NBA history with 50+ POINTS and 10+ ASSISTS in a game! 20-year-old Kevin Porter, Jr. surpasses LeBron James to be the youngest person with 50 points and 10+ assists in NBA history, per @Stathead. LeBron was 23 when he did it. Gratulacje Kevin!!! ps. sprawdziłem sobie kalendarz, to był game63 drużyny, czyli KPj poznęca się wtedy nad naszymi Pelicans. Sorki @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 The Charlotte Hornets announced Thursday they have signed general manager @fluber to a multi-year contract extension. Per team policy, terms of the agreement were not released. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Fluber has signed one-year contract extension that will keep him on the Club. He joined Hornets for a first time in 2019. Fluber will donate all Hornets wages to Child Charity in Wolkusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Cytat Nurse was heavily consulted throughout the interview process, sources said, but Indiana brass never contacted Phoenix executives for insight on Bjorkgren’s time as a Suns assistant from 2015-17. Nor did they consult with last year’s Orlando Bubble breakout player T.J. Warren—who played under Bjorkgren in Phoenix—according to sources. When news of Bjorkgren’s hire became public, Warren requested a trade from the Pacers, according to sources. It’s believed that Warren even opted for an elective season-ending surgery in March, both to better serve his recovery from a stress fracture in his left foot and also to avoid playing for Bjorkgren for the remainder of this season. Rozwiń Drugi raz jestem jebany na Warrenie w tej grze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 W dniu 7.05.2021 o 07:10, fluber napisał(a): Drugi raz jestem jebany na Warrenie w tej grze... Rozwiń Warren już zaprzeczył temu absurdalnemu newsowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) CONGRATS to our guy @PJWashington on becoming a dad! Welcome to the Clippers family, baby PJ! Edytowane 7 Maja 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Cytat The Phoenix Suns @Lucas are concerned about the durability of Jaren Jackson Jr., who recently returned from a torn meniscus. Jackson will become eligible for a contract extension with the Suns this offseason. Jackson's father Jaren Jackson Sr., was recently hired by the Knicks as an assistant coach with the Westchester Knicks of the G League. Jackson is also a former client of Leon Rose and is now with Austin Brown of CAA. Sources also tell Marc Berman of the New York Post that @człowiek...morza was high on Jackson when he was the fourth overall pick in the draft. Jackson could conceivably play a small-ball 5 role beside Anthony Davis. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Wielkie gratulacje od zarządu dla Stepha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allie LaForce Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Bukmacherzy z Las Vegas umieścili dopiero Los Angeles Lakers na piątym miejscu w zdobyciu mistrzostwa za Heat, Wolves, Knicks i Denver, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) Panowie, dzisiaj zamyka się czas na opisy za: https://online-countdown.pl.downloadastro.com/tools/#1621807140000_S29uaWVjIGN6YXN1IG5hIG9waXN5IQ== Edytowane 23 Maja 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 1 godzina i 17 minut do zamknięcia tematu na opisy, a wciąż brakuje 7. https://online-countdown.pl.downloadastro.com/tools/#1621807140000_S29uaWVjIGN6YXN1IG5hIG9waXN5IQ== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Parę akcji moich graczy z 3T: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Gratulacje! Wpierw pierwsza nominacja do all-star, a teraz MIP! Jesteśmy z Ciebie dumni J30! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @BMF @MMM2121 @Qcin_69 / @mac @człowiek...morza @Pablo81 @ozzy110 @eMeS @Sylvinho. @Regis @LeweBiodroSmoka Panowie, nazwę rzecz po imieniu. Jeśli nie zagłosujecie to potraktuję to jako zwykłe robienie sobie ze mnie jaj. Siedziałem nad tymi arkuszami aby Wam to uprościć przeszło 5 godzin. Jak nie zagłosujecie potraktuję to jako zwykłe olewanie mnie, mojego czasu i zaangażowania. Inni też się tak mogą poczuć bo jak jest 2/3 głosów to wyniki są w 66% miarodajne. Do 21:00 macie czas. Zostało Wam 8 godzin. A za brak udziału w głosowaniu punkt karny - ale już na nowy system, a to będzie boleć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Od Elda szczególnie ważne: Jeśli ktoś do godziny 21:00 zmieni cokolwiek w bilansach bardzo proszę o oznaczenie mnie we wiadomości PM @Eld którą otrzymaliście ode mnie wraz z linkiem i opisem co zmieniliście. Pracy jest na tyle sporo, że zacząwszy godzinę temu widzę, że wyrobić się wyrobię, ale jak ktoś mi nagle wywróci wyniki - leżymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Live się rozpoczął zapraszamy: Link do LIVE: https://meet.google.com/igk-rhfo-ddx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Nie miałem okazji, a wiadomości w innych tematach zanikają w gąszczu innych stąd wykorzystam do tego Media Room. Chciał bym złożyć najszczersze podziękowania dla @Szulim za ogromną pomoc jaką mi udzielił przy okazji organizacji eventu. Bez jego wsparcia wyglądało by to jeszcze gorzej. Oczywiście nie ustrzegłem się błędów, ale wynika to z tzw. "pierwszego razu". Również ogromne podziękowania dla @fluber o założenie zbiórki. Niby prosta rzecz, ale jednak nie musiałem się o to martwić. Dalej wciąż gorąco zachęcam Was do wpłaty na ten szczytny cel. W drugiej kolejności chciał bym podziękować głosującym na Thunder w T3 - szczerze nie spodziewałem się takiego wyniku, więc dziękuję za zaufanie. A tymczasem wracam do swoich obowiązków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi